Poduzetnica iz Maribora – Mihaela Jeler

Poduzetnica iz Maribora – Mihaela Jeler dovodi Nobelovom nagradom nagrađenu tehnologiju mjerenja imuniteta biofotonskim skenerom u Hrvatsku

Magistrica Mihaela Jeler (63) uspješna je poduzetnica posljednje 32 godine, a dolazi iz Maribora. Od ukupnog poduzetničkog staža 21 godinu djeluje kao partnerica u softverskoj tvrtci Biromatik NT, a posljednjih 11 godina ima i svoju tvrtku Nu Gen s kojom djeluje na području zdravstva.

Nu Gen je tvrtka za prevenciju zdravlja. Mjerimo imunološki sustav biofotonskim skenerom, ovo je tehnologija nagrađena Nobelovom nagradom, a aparat je nekoliko puta dobio i nagradu Stewie Awards, što je „Excellence in Business“ kao najnaprednija tehnologija. Mjerenja radimo individualno ili u okviru promocije zdravlja na radnom mjestu, što je u Sloveniji zakonski obavezno. Kada možemo izmjeriti svoj imunološki sustav, možemo vidjeti je li naš način života dovoljno dobar za obranu od bolesti. Tek tada shvaćamo činimo li pravu stvar ili moramo nešto promijeniti – uvodi nas u priču o svom biznisu Mihaela Jeler.

Na hrvatsko tržište NU GEN donosi 100% prirodne proizvode iz tako zvane “ZELENE LINIJE” proizvedene u Francuskoj, trećoj po veličini farmaceutskoj tvrtki na svijetu. Nažalost, danas je teško dobiti dovoljno zdrave hrane, posebice voća i povrća, koje ima dovoljno vitamina potrebnih našem tijelu. Sve više ljudi ima manje i veće zdravstvene probleme. S naših 145 proizvoda rješavamo mnoge probleme “vraćamo osmijeh na lice ljudima”, nastavlja Mihaela.

Za tvrtke koje ulažu puno u zdravlje svojih zaposlenika Jeler organizira mjerenja imunološkog sustava biofotonskim skenerom, dok njezina partnerska tvrtka BIROMATIK NT razvila je softver za praćenje rezultata prije – nakon, a iskustva korisnika su da su uz pomoć softvera u godinu dana, mijenjajući životni stil, podigli rezultate s 25 na 35%.

eTM softveru za praćenje radnog vremena, softver tvrtke BIROMATIK NT, karakterizira izuzetna fleksibilnost i mogućnost prilagodbe prema željama korisnika. Povezali smo ga s evidencijama o promociji zdravlja na radnom mjestu (praćenje bolovanja). Izradili smo i vlastitu HW opremu – konzole te zajedno s programom nudimo mogućnost najma bez kupnje programa uz jednomjesečnu besplatnu probnu verziju ili testiranje. eTM omogućuje sve elektroničke obrasce, automatske putne naloge, praćenje rada po projektima, kod kuće, planiranje, rasporede, mjesečne kartice, transfere na plaće. Ponosna sam što sam dio priče o najnaprednijim eTM softveru kojeg smo prilagodili i potrebama tvrtke NU GEN – dodaje Mihaela Jeler.

U Sloveniji klijenti za promociju zdravlja na radnom mjestu (mjerenja) kao i za eTM softver su: državno tužiteljstvo, sudovi, ministarstva, poduzeća, trgovine, općine, upravne jedinice, škole, centri za socijalni rad…

Jeler smatra da je prevencija još uvijek nedovoljno naglašena i da naš način života je krucijalan jer se radi o kvaliteti života. Vrijeme korone pokazalo nam je svima i važnost brige o vlastitom imunološkom sistemu.

Mjerenje imunološkog sistema biofotonskim skenerom

Zanimalo nas je na koji način se obavljaju biofotonskim skenerom mjerenja imunološkog sustava pa smo poduzetnicu iz Maribor upitali više na ovu temu.

Odgovorila je kako je tehnologija dobitnik Nobelove nagrade, da je to neinvazivan test i prikaže naš životni stil zadnjega mjeseca u svega 30 sekundi mjerenja, da su rezultati točniji od krvne pretrage. Sama tehnologija proučavana je na 10-godišnjoj sutidji Sveučilišta Yale te postoji preko 80 dodatnih recenziranih studija. A kod rezultata slabog imunološkog sistema, neki od mogućih razloga su:

  • unošenje premale količine vode,
  • nedovoljno konzumiranje svježeg voća i povrća,
  • premalo kretanja,
  • trenutna ili nedavna upotreba lijekova,
  • nedavna operacija, bolest ili faza oporavka nakon bolesti,
  • već postojeći zdravstveni problemi (npr. šećer, kolesterol…),
  • previše stresnih situacija,
  • štetne navike (pušenje, konzumacija alkohola, kave…),
  • konzumacija prerađene i brze hrane,
  • konzumacija konzervansa, pojačivača okusa, hrane tretirane bojama.

Svjestna sam da mnogima treba nova mogućnost zaposlenja ili bi im to osim postojećeg posla ili mirovine značilo dodatni prihod. 

Danas su, barem u Sloveniji, mnogi poduzetnici bankrotirali, mnogi su ostali bez posla, a mnogi su na rubu siromaštva. Ovo je stanje, naravno, pogoršalo razdoblje Covida.

Ove godine otvaramo tržište u Hrvatskoj za već spomenute ININ proizvode i tražimo partnere. To mogu biti poduzetnici, umirovljenici ili nezaposleni pojedinci. Ovdje nas ne zanima spol, dob i obrazovanje. Svi koji uz plaću, mirovinu… žele dodatno zaraditi su dobrodošli. Dajemo vam i veću šansu da postanete partnerski lideri… Sve što trebate je ambicija i šansa je zaraditi ili 300 eura ili 3.000 eura ili nema granice na gore. Na nama je da vas naučimo (besplatno), a ambicija i ciljevi su domena naših partnera.

 NU GEN na hrvatskom tržištu

U Hrvatsku dolazim od veljače 2022. godine i dolazit ću svaki tjedan ovisno o partnerima koji nam se pridruže. Službeno otvorenje ININ-a očekuje se početkom ljeta. U ovoj fazi počinjemo raditi s prvim partnerima kako bi na službenom otvorenju bili već prisutni hrvatski partneri. Naša će se suradnja sastojati od tjednih sastanaka, besplatnog učenja, dijeljenja svih 22 godina iskustva, a ono što je za mene od velike važnosti, radit ćemo prema vrijednostima: “usrećujemo ljude i vraćamo im osmijeh na lice”. Kad eliminiramo male stvari ili barem djelomično pomognemo ljudima s velikim zdravstvenim problemima, imamo sreće za njih i za sebe – najavljuje ulazak na hrvatsko tržište Jeler.

Poziv na akciju

Pronalazimo rješenje prema željama i potrebama kupaca. Svi proizvodi se mogu naručiti preko mog ID koda, što znači i 25% nižu cijenu.

Za mjerenja biofotonskim skenerom radim prezentaciju s odgovornim osobama i dogovaramo termin i cijenu.

Za sve zainteresirane za eTM spojit ću vas s tvrtkom Biromatik NT.

Kontakt je: mihaela.jeler@nugen.si ili info@nugen.si

Mob: 00386 31 773 3

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp