Oaza wellnessa, spa i beauty ugođaja za poslovne žene i poduzetnice predstavljni u zagrebačkom salonu Bonjour Beauty loyalty članice Renate Gavran

Žena mora naučiti da bude sebi prva i na prvom mjestu

Oaza wellnessa, spa i beauty ugođaja za poslovne žene i poduzetnice predstavljni u zagrebačkom salonu Bonjour Beauty loyalty članice Renate Gavran

Red optimističnog raspoloženja – red veselog druženja – red veselog poslovnog povezivanja, a sve u crvenom predblagdanskom ozračju i boji. Tim je tonovima i ozračjem „odisalo“ posljednje druženje poslovnih žena i poduzetnica u ovoj godini u zajedničkoj organizaciji Božićnog domjenka kojemu je domaćica bila poduzetnica Renata Gavran vlasnica Wellness i spa frizerskog salona Bonjour Beauty, Radmanovačka 35, Siget – Zagreb uz Centar poduzetnica. 

Druženje kojemu se odazvalo desetak žena (ah ta korona i distanca) poslalo je snažnu poruku ne samo o potrebi izlaska iz zone ugode u ovim izazovnim vremenima i potrebe za preživljavanje, nego su sudionice istaknule i želju da se povezivanje, osnaživanje poslovne suradnje te prije svega ugodno provedeno vrijeme i u novoj 2022. godini što više događa svima nama.

Iznimno mi je drago da sam bila domaćica blagdanskog domjenka i posljednjeg ovogodišnjeg druženja te da sam mogla ugostiti divne dame – poduzetnice i poslovne žene u prostoru mog wellness i spa frizerskog salona. U idućoj godini redovito ćemo se družiti, a s ciljem da žene osvijeste potrebu da stave sebe na prvo mjesto jer jedino tako će biti zadovoljne i sretne u svemu što rade – privatno i poslovno, a to će osjetiti i svi oko njih. Jer ljepota izvana dolazi kroz ljepotu iznutra, a to žene znaju, samo im treba dati priliku to pokazati. Upravo sam to htjela iznijeti na vidjelo, drago mi je da jesam, da me žene prepoznaju kao osobu koja im u svom salonu pruža oazu užitka, ugode, mira i zadovoljstva i samo neka tako ostane – kako u 2022 godini, tako i u svima koje nam dolaze – rekla je poduzetnica Renata Gavran vlasnica Wellness i spa frizerskog salona Bonjour Beauty, Radmanovačka 35, Siget – Zagreb.

Uz puno radosti, dobre volje i želja za učinkovit ulazak u novo ljeto kako po svim privatnim, tako i poslovnim planovima, posjetiteljice wellness i spa frizerskog salona Bonjour Beauty, iskoristite su prigodu za zajedničko druženje, povezivanje, ali i vrijeme ispunjeno ugodnim aktivnostima, sadržajima i prije svega u ozračju međusobne potpore i razumijevanja, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Iz Čakovca na druženje je pristigla i jedna od rijetkih žena u Hrvatskom STEM području, Darinka Bistrović, vlasnica tvrtke Didacta Advance (druga s desna na lijevo).

Korona je doista iscrpila realni sektor i osjećaju se nelagoda i neizvjesnost na svakom koraku. No drago mi je što mene u mojih više od 30 godina iskustva u poduzetništvu nije “zarobila”, ali i što sam imala prigodu okružena mladim i hrabrim poduzetnicama i poslovnim ženama na domjenku kod Renate Gavran – to i pokazati. Kroz nevolje se ne prolazi pognute glave, nego sa svom hrabrošću koju imate, uz puno elana, volje i optimizma, uz ljude koji jednako djeluju i misle kao i vi. A upravo sam to osjetila na domjenku kod Renate Gavran i u druženju kojega je organizirala za poslovne žene i poduzetnice – sigurno se vraćam opet – izjavila je Darinka Bistrović, jedna od rijetkih žena u hrvatskom STEM području, vlasnica tvrtke Didacta Advance  iz Čakovca.

Ni ostale sudionice nisu skrivale svoje oduševljenje svime što je pripremila Renata Gavran vlasnica Wellness i spa frizerskog salona Bonjour Beauty.

Jasmina Cvjetković, vlasnica portala bizzybeeshop.com (prva s lijeva)

Helena Rusković, poduzetnica iz Zagreba (prva s desna)

Još jedno druženje koje je organizirala članica Centra poduzetnica Renata Gavran prošlo je u divnoj domaćinskoj atmosferi. Sve smo bile zadivljene ugodnim prostorom koji je Renata učinila u ove blagdanske dane. Osim hrane i pića pripremila nam je i divne darove i popuste za njezine usluge. Da ne zaboravim spomenuti Renata je izabrala i kvalitetne proizvode za njegu kose koje koristi pri svom radu i koje sam si ja već naručila pa da isprobam. Odmah mi se svidjela njezina ideja o individualnom pristupu svakoj ženi i njezinoj želji da same shvatimo koliko smo važne same sebi – dojmovi su koje je iznijela Jasmina Cvjetković iz tvrtke Sistrum doo. 

Čim sam ušla u prostor wellness i spa frizerskog salona Bonjour Beauty vlasnice Renate Gavran, ujedno i domaćice druženja poslovnih žena i poduzetnica te Božićnog domjenka osjetila sam prekrasan ambijent koji budi osjećaje opuštenosti i punjene baterije svakoga od nas. Renata Gavran bila je izvanredna domaćica, topla,  srdačna upravo onako kakva treba biti, a posebno su me obradovali njezini poklon bonovi. To je jako lijepa gesta za sve sudionice, dio kojih je u prigodnoj tomboli dobio i posebne pakete. Za mene je ovo početak jedne jako lijepe buduće suradnje i našla sam svoje mjesto odmora, druženja i ljepote – kazala je Helena Rusković, poduzetnica iz Zagreba. 

Vlasnica Wellness i spa frizerskog salona Bonjour Beauty upriličila je i prigodnu tombolu za sve nazočne, dok je u duhu blagdanskog raspoloženja svima podijelila i prigodne darove.

Aktivnosti Centra poduzetnica nastavljaju se i u 2022. godini s obiljem sadržaja i događanja. Sve informacije pratite i dalje na www.poduzetnica.hr ili putem newslettera Centra poduzetnica.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp