Tečaj slikanja za Loyalty članice Centra poduzetnica uz Svjetski dan turizma – Novigrad 2021

I ove godine je Upravni odjel za turizam Istarske Županije uz Svjetski dan turizma uključio brojne istarske poduzetnice i poduzetnike kao i Loyalty članice Centar poduzetnica, koji su svojom interesantnom ponudom po 6. put uvjerili da je Istra turistička destinacija koja svojim gostima pruža jako atraktivan i raznolik program.

Kao jedan od sudionika, Atelier Vidović i naša Loyalty članica gospođa Snježana Vidović je bila organizatorica Vikend tečaja slikanja u prirodi. Ovaj put je umjetnica Snježana Vidović sa svojim polaznicima posjetila Novigrad. Tu su u sjeni starih borova i s predivnim pogledom na Novigrad poduzetnice iz Njemačke i Hrvatske imale priliku da 2 dana uživaju u lijepom vremenu i istovremeno naslikaju svoju impresiju istarskog krajolika. U podnevnoj pauzi svi su se okrijepili u ugodnoj atmosferi restorana Lungomare uz izvrsne istarske delikatese.

Poduzetnice su naglasile da će im ovaj vikend ostati u jako dobrom sjećanju i da ga prve prilike namjeravaju ponoviti. O idućem vikendu slikanja u Istri sve naše članice obavijestit ćemo pravovremeno. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp