Nekirurški zahvati za uljepšavanje i njegu lica i tijela najnovije tehnologije predstavljeni na BaBIZnjaku Mariam Mandić i Beautylicious by MM u Španskom

Beauty salon za nekirurške zahvate Beutylicious by MM u Zagrebačkom naselju Španskom otvorio je svoja vrata za posljednji BaBIZnjak prije ljetne stanke. Naše domaćice Mariam Mandić i Antonije Knežević predstavile su nam najmodernije tehnologije nekirurških zahvata na području industrije uljepšavanja, upoznati nas s učincima ovih tretmana. Anotnija Knežević podijelila je s nama i svoj poduzetnički put  koji je krenuo s distribucijom specijalnih kirurških lijekova, a nastavlja se u beauty industriju.

Naime, aparatura s kojom radi Mariam spada u medicinsku aparaturu, tako da osim njezinih edukacija, stručne suradnike njihovog tima čine i još dva liječnika opće medicine koji su također uključeni u provođenje samih tretmana.

Marjam Mandić, vlasnica salona za nekirurške zahvate Beautylicious by MM u Španskom

BaBIZnjaci su izvrstan vid međusobnog predstavljanja naših poduzetničkih aktivnosti, ali i međusobne podrške, čuti tuđa iskustva i širiti svoj krug poznanstva. Danas smo našoj publici predstavili aparate najnovije tehnologije na tržištu za nekirurške zahvate medicinske njege lica i tijela, ne bavimo se kozmetičkim zahvatima. Ovakvu aparaturu ne može imati bilo koji kozmetički salon, pogotovo medicinske aparate ove jačine za čije baratanje je obvezno imati i liječnike u timu. Sama sam zdravstvena radnica, dentalna asistentica, no kako imam malo dijete više mi odgovara sama upravljati svojim vremenom i tako sam se odlučila za samostalan posao. 

Katica Đuriš, promotorica aplikacije MyWorld

BaBIZnjak u Beautylicious by MM posjetila je i naša Loyalty članica Katica Đuriš koja ovom prigodom izjavljuje – Bavim se spajanjem trgovaca i kupaca, trgovci dobivaju lojalne kupce jer im nude ugodne popuste. Popusti funkcioniraju preko mobilne aplikacije My World na koju se registriraju i jedni i drugi i dobivaju sve relevantne informacije o ponudama i popustima. Na BaBIZnjake rado dolazim jer svaki puta upoznam nove ljude, a i saznam korisne informacije.

Maja Ilčić, potpredsjednica Centra poduzetnica i vlasnica agencije Zlo i naopako

U nizu naših poslovnih događaja ovog proljeća, uz ublažavanje mjera, obilježili smo posljednji event prije ljetne stanke. Slijedi pauza od nešto više od mjesec dana, no koncem kolovoza, točnije 26.8. slijedi novi BaBIZnjak kod naše loyalty članice Gordane Mihalić kada ćemo kuhati u AMC posuđu i Gordana će održati jednu kuharsku radionicu za naše članice. Nakon toga nastavljamo s našim B2B susretima poduzetnica Hrvatske u Gradu Zagrebu, Zaprešiću, Poreču. Postoji interes i drugih gradova, no te suradnje su u pregovorima. Veselimo se jesenskoj sezoni našim događaj, podršci svim ženama u poduzetništvu i jačanju poduzetničkog duha u za mnoge izazovnim vremenima. 

Sljedeći BaBIZnjak održavamo kod naše Loyalty članice Gordane Mihalić 26. kolovoza s početkom u 19:00 sati na kulinarskoj radionici gdje će nam Gordana prezentirati što sve zaposlena žena poduzetnica i/ili muškarac poduzetnik može pripremiti u 15-ak minuta svog vremena, u gustom dnevnom rasporedu. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp