Na BaBIZnjaku Sanele Škorput ogroman interes zaposlenih žena za njezinim ugodnim, praktičnim i nosivim modnim kreacijama

Na zagrebačkom Rudešu u srcu korona krize modna dizajnerica i Loyalty članica Centra poduzetnica Sanela Škorput odlučila je napraviti preokret u karijeri i posvetiti se svojoj strasti i iskoristiti svoje talenete u dobro svih žena. Tako smo se ovoga puta za poslovno druženje naših članica – BaBIZnjak odlučile prepustiti u ruke naše domaćice Sanele.

Sanela je školovana modna dizajnerica, koju je poslovni put uveo, odveo i proveo kroz automobilsku branšu, te kada je dotakla vrh odlučila je slijediti svoje davno zacrtane planove i realizirati ih kroz svoj modni atelje Botun

Naša Sanela za svoje gošće napravila je turu po salonu, objasnila je proces kreiranja i proizvodnje, način i razloge zašto se odlučuje za odabrane materijale, kvalitetu materijala, što boje znače za njezine kreacije i za koji profil žena kreira.

Sanela Škorput, modna dizajnerica i vlasnica modnog ateljea Botun

Zadovoljstvo mi je biti u ulozi domaćice BaBIZnjaka kojeg ovom priliko održavamo u mom modnom ateljeu Botun. Članicama i gošćama sam prije svega željela predstaviti prostor svog modnog ateljea, moje modele i moj prepoznatljivi dizajn. Kreiram za zaposlene žene, rekla bih za profile žena od 30 godina života na više. Do ideja dolazim iz svakodnevnih životnih situacija. I sama sam zaposlena dugi niz godina i majka sam dvoje djece i znam procijeniti, odabrati laskave materijale te ih dizajnirati kao ugodne, nosive i vizualno dopadne. Biram prvenstveno svilu i prirodne materijale: pamuk, lan i viskozu. Nisam očekivala da će se toliko puno žena odazvati mom događaju, srce mi je veliko kao kuća na tako velikom interesu prisutnih gošća –  oduševljeno je s nama podijelila naša članica Sanela.

Nives Krivačić, praktičarka Rekonektivnog iscjeljivanja i osobne Rekonekcije, Access barsa i energetskog facelifta

Uživam na BaBIZnjacima i veseli me da nastavljamo s druženjima s popuštanjem mjera. Sviđa mi se ugodna energija, žene su opuštene i komunikativne. Najviše mi se sviđa međusobna podrška. Bavim se rekonektivnim iscjeljivanjem i energetskim liječenjem i zanimljivo mi je proširiti krug poznanstava, jer na taj način me najbolje nalaze moje klijentice i klijenti. Više o mojim uslugama potražite klikom na ovdje – rekla nam je Nives Krivačić.

Jasmina Cvjetković, vlasnica online platforme za web trgovine BizyBeeShopa

Sve sudionice BaBIZnjak su se predstavile jedne drugoj i korisno je saznati što svaka od njih radi. Svima nam je cilj da naša usluga ili roba dođe do novih korisnika, pa tako i nama koji smo vlasnici online platforme BizyBeeShop, platforme za web trgovinu za naše korisnike koji po simboličnim cijenama dobivaju cjelokupan servis za online prodaju svojih roba, ali i usluga – osvrnula se Jasmina Cvjetković.

Antonija Knežević, direktorica firme Biorefleks i suvlasnica salona ljepote Beautylicious by MM

BaBIZnjaci su fantastično mjesto za stvaranje novih poslovnih kontakata, ali i za razmjenu poduzetničkih iskustava i međusobnih preporuka. Smatram ovaj vid promocije vrijednim za sve ono čime se bavim. Ovim putem najavljujem BaBIZnjak u salonu ljepote Beautylicious by MM 5. srpnja 2021. godine gdje ćemo demonstrirati naše usluge i ugodno se podružiti – zaključila je Antonia Knežević.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp