Biorefleks

Moj novi put u Centar ljepote

Antonija Knežević godinama uspješno plovi poduzetničkim vodama. Kako i sama tvrdi, njezina branša  je specifična, a mogli bismo je nazvati zahtjevnom i kompliciranom.

Naša loyalty članica voli se predstavljati kao majka dvoje odrasle djece i odnedavno baka predivne unučice Chiare. Osim sin Karima, doktora medicine, koji iako tek 27 godišnjak već je voditelj hitne pomoći u Glini.  Mlađa kći Marjam je također pošla medicinskim stopama i po struci je dentalna asistentica. No, nakon što je Antoniji podarila nešto najljepše što jedna baka može dobiti; odlučila je zaokrenuti svoju poslovni put i s mamom Antonijom krenuti u druge poduzetničke vode.

Biorefleks
Beautylicious by MM

Ovaj trojac, zaključujete, definitivno se bavi medicinom. Bivši suprug ju je nagovorio da otvore zajedno tvrtku, što pokazuje da i kada ljubavi nestane poštovanje ostaje i od 2011. godine zajednički vode uspješnu i renomiranu tvrtku koja se bavi distribucijom ni manje ni više, no medicinskih proizvoda.

Zašto je komplicirano poslovati u Hrvatskoj?

Sada dolazimo do objašnjenja zašto je ova vrsta posla komplicirana. Upravo zato što živimo u Hrvatskoj i znamo da se je teško probiti s plasmanom u državna i javna poduzeća kojima su osnivači županije ili država. Oni su svojim trudom, zalaganjem i šarmom pridobili veliku većinu ortopeda, ginekolog, urologa, stomatologa i dječjih kirurga koji su  prepoznali kvalitetu njihovih proizvoda te se njihovi proizvodi koriste u većini  hrvatskih medicinskih ustanova, poliklinika i ordinacija – navodi Antonija. Tvrtka Biorefleks u kojoj je direktorica generalni je zastupnik nekoliko njemačkih proizvođača medicinskih sredstava. Sama činjenica da se proizvode u Njemačkoj odmah budi povjerenje kod doktora i pacijenata, a brojne studije su potvrdile kvalitetu. Iako su medicinski proizvodi koji su namijenjeni za specifične indikacije, a koje distribuira Biorefleks, problem nema u konkurenciji već u naplati potraživanja od bolnica – naglašava Antonija.

Biorefleks
Centar za njegu lica i tijela Beautylicious by MM i Biorefleks

Proširivanje posla u doba najveće krize!

Nakon 10 godina bavljenja veleprodajom medicinskih sredstava ove smo godine odlučili proširiti se i na područje estetike te njegu lica i tijela proizvodima danskih, čeških i španjolskih proizvođača, koje koristimo u našem Centru za njegu lica i tijela pod imenom Beautylicious by MM, gdje uz Marjam  o Vašoj ljepoti i dobrom stanju Vaše kože te lijepo oblikovanom tijelu brine i mladi doktor medicine Karim – približava Antonija.

Centar za njegu lica i tijela
Centar za njegu lica i tijela Beautylicious by MM

Svjesna trenutne situacije na tržištu i gospodarske situacije općenito, s kćerkom Marjam hrabro kreće u novo tržište estetike i ljepote. Djevojke imaju cilj podići usluge za estetiku na viši nivo, a sve u svrhu zadovoljstva sadašnjih i budućih klijenata. Svjesna je da je ženama jako bitno da osim što su zdrave iznutra budu i njegovane izvana, a tu osim preparata koje smo već spomenuli, uvelike pomažu suvremeni aparati koji od opuštene kože rade čuda, a od viška masnog tkiva naprave manjak, što naše klijentice i klijente najviše razveseli. Ponekad je dovoljno da se u dva tretmana vide razlike, no za optimalne rezultate potrebno je barem sedam do osam tretmana – pojašnjava Antonija.

Centar za njegu lica i tijela
Centar za njegu lica i tijela Beautylicious by MM
Centar za njegu lica i tijela
Centar za njegu lica i tijela Beautylicious by MM

Moje iskustvo s Centrom poduzetnica

Centru sam se pridružila na nagovor gđe Maje Ilčić i zahvalna sam joj na tome. U tri mjeseca koliko sam članica srela sam predivne ljude i stekla nove prijatelje, čak i upoznala obitelj za koju nisam ni znala da ju imam tako da se veselim novim prijateljstvima i poslovnim kontaktima – kaže kroz smijeh Antonija.

Također oduševljeno prepričava dogodovštine s BabiZnjaka u Starigradu Paklenica gdje se odlično provela i sklopila nekoliko poslovnih suradnji, kao i na B2B susretu poduzetnica u Gospiću i Varaždinskim Toplicama gdje je upoznala pozitivu i odličnu energiju članica i gostiju Centra poduzetnica.

Veselim se BabiZnjaku kojeg će uskoro organizirati u svom Centru za njegu lica i tijela Beautylicious by MM i vjerujem da će sve dama koje dođu biti jako zadovoljne – zaključuje Antonija.  

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp