Prvi BaBIZnjak nakon jednogodišnje stanke radi korone održan u obiteljskom ljetnikovcu loyalty članice Darinke Bistroviću u Starigradu – Paklenica

Deset Loyalty članica Centra poduzetnica odazvalo se pozivu na BaBIZnjak u organizaciji naše loyalty članice Darinke Bistrović iz Čakovca. Vikend u Starigradu – Paklenici pod radnim naslovom „Žena ženi“ održao se od 4. do 6. lipnja ove godine. Darinkine gošće, također loyalty članice Centra pristigle su iz Slavonije, Istre, Zagreba i Zagorja. 

Uz organizaciju programa i sadržaja ovog Babiznjak sunčanog vikenda u obiteljskom ljetnikovcu, prvi red do mora, domaćica Darinka počastila je sve gošće vrhunskih delicijama koje je pripravljala sama uz asistenciju kćeri Tanje. Za sve bio je to vikend druženja, ali i poslovnog povezivanja, kada je bilo dovoljno vremena da svaka članica predstavi svoje poslovne djelatnosti i podijeli s drugima svoj poslovni put.

Sve sudionice BaBIZnjak vikenda posjetile su NP Paklenica, jutrima vježbale uz more na privatnoj plaži prema Female Fit Programu Centra poduzetnica, a bilo je i vremena otići do Zadra na šetnju i večeru.

Darinka Bistrović je poduzetnica preko 30 godina i radi na području STEM edukacija u obrazovnim ustanovama, dok ljetnikovac iznajmljuje turistima u ljetnim mjesecima. Povodom ovog vikenda podijelila je s nama sljedeće dojmove – prezadovoljna sam ugostiti poduzetnice iz Centra poduzetnica u Starigradu u svom ljetnikovcu. Mogu primijetiti da su dame bile dovoljno opuštene, ali i dovoljno spremne na druženje te smo provele divan vikend uz najbolje moguće sunčano vrijeme. Došlo je i do nekih novih suradnji, a drago mi je da će se neke od njih i vratiti na ljetovanje vrlo brzo sa svojim obiteljima.

  • Provela sam se neočekivano predivno iako sam prvotno zazirala od nepoznatog društva. Došla sam na poziv prijateljica koje su mi predložile da se pridružim ovom ženskom poduzetničkom društvu, no nakon ovog vikenda preporučit ću svim svojim kolegicama poduzetnicama da se priključe Centru poduzetnica i Loyalty članstvu. Gospođa Darinka je bila posebna domaćica. Osim toga, doktorica sam dentalne medicine, vlasnica sam svoje zubne ordinacije, ali se bavim i estetskom medicinom i uljepšavanjem, nekiruškim uljepšavanjem lica, među drugim gošćama upoznala sam osobe s kojima sam s povezala radi zajedničke suradnje, podijelila je s nama Jasna Platužić.

Iz srca Istre u Starigrad – Paklenicu doputovala nam je Snježana Gutbier – Vidović koja kaže – Jako sam se lijepo provela, posebno me dojmila naša domaćica. Pozvala sam sve sudionice da mi se jave kada su u Istri i pridruže se likovnim tečajevima u prirodi koje organiziram. Tečajevi se održavaju u Motovunu, Grožnjanu i drugim pitoresknim istarskim gradićima ili selima. Neke od njih su mi rekle da bi voljele obnoviti svoje slikarske tehnike, pa je to idealna prilika. Slikarstvo budi kreativnost u svim pravcima.

Laura Gergelj iz Osijeka, vlasnica tvrtke za računovodstvo D-invoice d.o.o. podijelila je svoje dojmove – odluka o dolasku na ovaj vikend je došla spontano i logično, osim što mi treba odmor od poslovne iscrpljenosti, željela sam se i družiti. Posjeta NP je došla za punjenje energije, more je bilo osvježavajuće, zabava je bila nezaoibilazna. Vraćam se s obitelji preko ljeta opet kod Darinke. Glede poslovnih povezivanja smatram ovo druženje upoznavanjem, a nastavljamo na B2B susretima 9. lipnja u Varaždinskim Toplicama.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp