Siniša Cvjetković

S našim Web shopom spremni ste za sadašnje i buduće izazove na tržištu

U današnje doba digitalizacije, rijetki su oni koji nisu čuli za e-Commerce, odnosno prodaju robe preko Interneta. Možda sam pojam e-Commerce nije toliko poznat na našim područjima, ali eBay ili Amazon su sveopći pojmovi o kojima barem znamo čemu služe, a i većina ih je koristila minimalno jednom. E – Commerce; platforma na kojoj možete online prodavati robu, no ljepše i bolje od toga je kada imate svoj vlastiti web shop i urediti ga baš po svojim potrebama i vizijama.

Mnogi će sada reći da je za tu avanturu potrebna kvalitetna web stranica da bi kvaliteta web shopa bila zadovoljavajuća, a to ipak dosta više košta. Budgeti su nam srozani, situacija na tržištu nije sjajna i gledamo da uštedimo na svim područjima, a svjesni smo da moramo ulagati u marketing i prodajne kanale.

Upoznajte rješenje vaših trenutnih nedoumica, ovo je Siniša vlasnik platforme BizzyBeeShop.com:

Siniša Cvjetković
Siniša Cvjetković, vlasnik platforme BizzyBee Web shop

BizzyBeeShop.com je platforma koja trgovcima raznih veličina i djelatnosti omogućuje izuzetno brzo postavljanje svoje Web trgovine online, sa svim najkvalitetnijim mogućnostima i alatima koji su poznati danas na tržištu.

Petnaestogodišnje iskustvo i pouzdanost u radu  omogućuje nam da se možemo svrstati u sami vrh e-Commercea Hrvatske i izuzetno smo ponosni na svoje klijente koji su s njima preko 10 godina, što je jedna lijepa referenca – ističe Siniša.

Brzo do kvalitetnog rješenja

Zaključili smo da na nije potrebno izuzetno mnogo novaca da bi imali svoju Online trgovinu, osim što možete 40 dana bez naknade pokušati raditi na platformi, uvijek ćete imati podršku i to na lokalnom jeziku, ova platforma pokriva cijelu regiju i jako je važno mnogima od nas da je podrška na materinjem jeziku jer neki stručni informatički izrazi nam izazivaju stres i strah da nešto krivo i ne kliknemo i bespovratno izbrišemo. Sve je vrlo jednostavno posloženo od samih uputstva do podrške preko platnog servisa, tako da se vi ne morate brinuti oko tehničkih stvari osim o vašim proizvodima i krajnjim kupcima.

S obzirom na to da je naša usluga namijenjena svim trgovcima; B2C business to client isto kao i B2B business to business bez obzira na veličinu ili djelatnost uvjereni smo da skoro svi mogu pronaći vrlo povoljno rješenje – naglašava Siniša.

Pokreni sam svoj webshop
Pokreni sama svoj Web shop

Siniša nam je ukratko objasnio kako se koristi BizzyBeeShop i zaista izgleda jednostavno:

BizzyBeeShop platforma je vrlo jednostavna za korištenje. To dokazuju brojni trgovci, tijekom niza godina, kojima čak niti edukacija nije bila potrebna da počnu samostalno koristiti rješenja. Ponosno kažemo – ako znate koristiti Internet, browser i surfati – onda ćete bez većih problema koristiti i BizzyBeeShop sustav.

Sustav je napravljen na način da trgovac samostalno pokreće svoju web trgovinu. Odabere dizajn predložak svoje trgovine i unutar minute vremena trgovac dobije svoju trgovinu, koju može početi puniti proizvodima. Kartično poslovanje je ugrađeno u sustav (mi smo ovlašteni hrvatski PaymentGateway), a razne integracije s ERP sustavima, Facebook i Google portalima su naravno moguće i poželjne.

Pokreni sam svoj webshop
Pokreni sam svoj Web shop

Izazovi na tržištu i kako dalje

Svi smo u ovo korona vrijeme promijenili način poslovanja i prilagodili se trenutnoj situaciji na tržištu. Mnogi su se preselili online, a oni koji to nisu odlučili, na žalost morali su zaključiti svoje poslovanje jer nisu imali kanale preko kojih bi mogli plasirati svoje proizvode ili usluge.

Ono što Siniša naglašava, a mnogi će se složiti je da ako još nemate web trgovinu, krajnje je vrijeme da je pokrenete. A iz navedenog, vidimo da to nije teško i komplicirano.

Iako je kriza uvelike promijenila svijest i pogled na poslovanje iz temelja, i znamo da se ništa više neće vratiti na staro, pa tako ni trgovina, no to i nije tako loše jer ipak smanjujemo troškove za zaposlene, za skladišta i fizičke trgovine tako da nam više novaca ostaje za ulaganje u sebe i svoje online poslovanje. Konkurencija će biti velika, no ako krenemo već danas sa stvaranjem svojeg online carstva, neće nam biti problem jer ćemo mi biti par koraka ispred.

Vjera u proizvod i uslugu, tako i u naše trgovce koje se bore sa svakodnevicom daju nam volju i snagu da se borimo sa svim nedaćama današnjice i da ne odustanemo od svojih vizija – ističe Siniša Cvjetković

Planovi za novo izazovno razdoblje

Kako Siniša voli reći „Misli globalno, radi lokalno“ ipak se odlučio za lokalno jer Hrvatska je najveće tržište iako se šire i na regiju; BiH, Srbija, Slovenija, Rumunjska, Bugarska. Velika želja im je pomoći i ostalim trgovcima u regiji te svoje iskustvo i znanje podijeliti i izvan granica regije. Kako je Centar poduzetnica asocijacija koja djeluje ne samo u regiji već izvan nje u kojem se okupljaju poduzetnice i poduzetnici i svi oni koji to žele postati rado se uključio jer zna da mnogima može olakšati poslovni proces sa svojim proizvodom.

Zašto sam se odlučio postati Loyalty član Centra poduzetnica

Centar poduzetnica, kao koncept mi se odmah dopao čim sam čuo za tu Udrugu i proučio čime se Udruga bavi. Koncept okupljanja poduzetnika i dijeljenja znanja, iskustava, rješenja i usluga je nešto što svakako može osnažiti privredu Republike Hrvatske, a to je našoj državi nasušno potrebno. I sam kao poduzetnik vrlo cijenim ovakve inicijative, te sudjelujem u nekim drugim postojećim.

Očekujem da budem prisutan u aktivnostima Udruge, te prisustvujem raznim okupljanjima i događanjima. Nadam se upoznavanju mnogih članica i članova, kao prvi korak u druženju i dijeljenju znanja i iskustava. Ako ću moći pomoći bilo kojoj članici ili članu kroz usluge i znanja koja naša tvrtka nudi na tržištu – biti će mi izuzetno drago i time bih se smatrao počašćen i ponosan – navodi Siniša naš novi loyalty član.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp