Interritus

Usluge koje pružam služe realizaciji projekata i/ili optimizaciji poslovnih procesa koji će posljedično dovesti do puno bržeg prodora na ciljana tržišta uz povećanu efikasnost ili profitabilnost

Borna Marković vlasnik tvrtke Interritus usluge d.o.o. i Loyalty član Centra poduzetniaca. Brona je stručnjak u poslovima vezanim za financijsko poslovanje, poduzetništvo te poslovne procese. Svojim dvadesetogodišnjim iskustvom i znanjem stoji na raspolaganju svim mikro i malim poduzetnicima iako mu nije strana ni suradnja sa srednje velikim poduzećima.

Borna Marković financijsko savjetovanje
Borna Marković – Interritus usluge realizacije projekata i optimizacije poslovanja

Bornin opseg djelovanja širi se preko Njemačke, Velike Britanije, Indije i Bliskog istoka sve do Južne Koreje gdje surađuje s investitorima koji su zainteresirani za nova ulaganja u Republici Hrvatskoj ili u regiji.

Ništa nije bezizlazno

Situacija je kritična iako ne bezizlazna, svaka kriza i problem stvaraju mogućnost za napredak i učenje, a samim tim i poboljšanje poslovanja i nas samih. Kada vam se čini da je situacija bezizlazna i da nema prosperiteta ni jedna ideja i vizija koju imate, znajte da niste jedini koji tako razmišlja. Iz tog razloga mnogi odustaju od svojih ideja i vizija jer osim što smatraju da ni jedan posao neće uspjeti u ovoj situaciji, nemaju početni kapital, a mišljenja su da ga je nemoguće dobiti. Uz odličnu ideju, vjeru u sebe i savršenu viziju, sve je moguće

Imate ideju za novi projekt, a ne znate od kuda početi

Ako želite realizirati neki svoj projekt ili optimizirati svoj poslovni proces koji će dovesti do puno bržeg prodora na ciljana tržišta uz povećanu efikasnost ili profitabilnost onda je suradnja s Interritus uslugama dobra investicija.

Svjesni smo da ne znamo sve, bar bi trebali biti i isto tako smo svjesni da ne možemo sve sami, a kako delegirati i kako se unaprijediti možemo saznati od Borne koji mnogima omogućio bolju poziciju na tržištu, a samim tim i kvalitetniji život kao poduzetnik koji nije rob svog nepoznavanja baš svakog financijskog propisa i zakona.

„Pipa“ nije zatvorena!

Mnogi smatraju i reći će da je u doba krize zatvorena „pipa“ te da su investicije smanjene ili ih uopće nema, problem je što tražimo na krivom mjestu, tj. u klasičnim financijskim kanalima, potrebno se okrenuti drugom i drugačijem tržištu, a to je jedna od specijalnosti tvrtke Interritus usluga. Iako je strah od novih investicija i ulaganja velik, što je ponekad i dobro jer u tom slučaju opreznije ulazimo u novi razvojni ciklus, a i pritom malo realnije analiziramo sve opcije, ponekad je dobro izaći iz zone komfora jer opasnost od strane tržišne konkurencije je velika.

„Zato samo naprijed svima koji razmišljaju u pokretanju novog posla i žele se otisnuti u svijet poduzetništva“ jedna od Borninih izjava svima koji se dvoume i plaše. Svjesni smo da taj put nije nimalo lak i ugodan, valovi nas pljušte sa svih strana, no na kraju kada izvučemo benefite poduzetništva, nikada ne požalimo taj korak.

Borna Marković - vlasnik Interritus usluga
Borna Marković – vlasnik Interritus usluga, stručni savjetnik za financijsko poslovanje,
investiranje i optimizaciju poslovanja

U poduzetništvu ne postoji ravna crta!

Ne postoji poduzetnik, čak ni onaj koji je na tržištu već nekoliko desetljeća, a da nije imao uspone i padove, to je sve normalno i kod nikoga krivulja nije ujednačena.

Ono  bitno svakom poduzetniku, i onome tko to želi postati je da napravi poslovni plan, prvenstveno radi sebe i predviđanja tijeka poslovanja, jer će nam takav jedan ciljani plan pomoći u realizaciji posla i toliko željenih prihoda.

Iako mnogi smatraju da je korona kriza ozbiljno oštetila financijskom tržištu, realnost je drugačija, neke dijelove financijskog tržišta je čak i osnažila, što samo govori u prilog činjenici da novac mora kolati i posao se mora kretati/vrtjeti, pitanje je samo kada će i hoće li se netko ući u taj vlak ili će čekati neka „bolja“ vremena  – pita se naš lolaylty član Borna Marković.

A što kaže zašto se priključio Centru poduzetnica i što može učiniti za sve poduzetnice i poduzetnike i sve one koji to žele postati:

Uvidom u cjelokupno poduzetničko okruženje u proteklih 20 godina radnog staža, uvidio sam da ima izrazito puno prostora za dodatnu pomoć poduzetnicima u poslovanju i usmjeravanju ka bolje i kvalitetnije, a udruženje „Centar poduzetnica“ je prepoznat kao višegodišnji vrlo aktivan promotor poboljšanja poduzetničke klime u Republici Hrvatskoj

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp