Igloo logo

Samo najbolje za bebu!

„Bar sam pokušala“ – moto je kojeg se Loyalty članica Centra poduzetnica  Mihaela Tokić nije držala i to nas jako veseli jer bi ostali uskraćeni za puno lijepih stvari, novopečene mame i tate za prospavanu noć, a bebice i mališani za bezbrižnu noć i miran san. Ako do sada još niste saznali za tješilice, šuškalice i 4D ogradice pravo je vrijeme da to promijenimo.

#onokada se ne držiš svog životnog mota!

Mihaela Tokić mlada kreativna mama s jako puno ideja nakon što je dala otkaz na managerskoj poziciji u jednoj od vodećih osiguravajućih kuća, a zbog želje da se više posveti svojoj obitelji i djeci stvorila je pravo malo carstvo predivnih stvarčica koje će vašem bebaču osigurati miran, siguran i bezbrižan san, a roditeljima vratiti blage crte lica bez podočnjaka i stresa.

Nešto novo i inovativno u bebinom svijetu

Brend pod nazivom Baby sleep IGLOO je inovacija u Hrvatskoj i moramo se pohvaliti da još nitko nije došao na ideju na tako kreativan i lijep način riješiti problem nespavanja. Noćni izleti roditelja do dječjih posteljice da se uvjere da je beba dobro, da se nije udarila ili da nije raskrivena prestat će s nabavkom predivnih i maštovitih 4D ogradicama sa šuškalicama. Mekane, lijepo dizajnirane i veselih dezena ogradice možete vidjeti na webshopu Baby sleep Igloo ogradice, a ako želite i sami možete dizajnirati po svojim idejama i željicama za svoju bebu ili za poklon prijateljima, kumovima ili obitelji. Dovoljno je da na kliknete na Dizajnerko i neka vaša mašta stvori najbolju poklon koji možete pokloniti svojim najdražima.

Dječji krevetić s ogradicom u obliku cvijeća
Ogradica 4D sa šuškalicama Cvjetak zagonetak

Volimo kreativni nered, ali nekada je lakše kad ga organizirano

Kreativni nered koje male bebe stvaraju poznat je samo mamama koje svoju bebicu stavljaju na prvo mjesto pa o potrepštinama za bebu ne razmišljaju već ih ostavljaju gdje god, no kada zatrebaju teško ih je pronaći jer ponekad ih beba igrajući se pospremi na sigurno i toplo mjesto, zato je Mihaela osmislila i organizator koji će mladim roditeljima pomoći da u svako vrijeme imaju pri ruci bebine pelene, maramice ili igračke, a ako je malo bolesna i dežurati uz bebu uvijek ćete imati pri ruci toplomjer, sirupe ili potrebne lijekove. Također nam dobro dođe kod dojenja, jastučići za mame su uvijek na istom mjestu i na dohvat ruke, pogotovo kada mali sisavci često papaju i jastučići se često moraju mijenjati.

Toplo i ugodno za sva godišnja doba

Preslatke i najmekše dekice ikad koje će vašoj bebi dati osjećaj da spavaju na oblaku i time ih razmaziti da do kraja života traže najbolje za svoj san također možete naći na webshopu kao i posteljice i pamučne plahtice koje su tako lijepe, slatke i kvalitetne da će doživljaj predivnog i sretnog spavanja trajati godinama. Zbog savršenstva dekica i posteljine klinci će naprosto sami tražiti ići na spavanje i nećete ih morati moliti u ponoć da zaspu jer vi morate ustati ujutro u šest sati kako bi krenuli na posao. Samo ih pokrijete pametnom dekicom koja zna kada je bebi toplo ili hladno jer nježni minky mjehurići ili stopostotni pamuk na suprotnoj strani omogućuju da koža bebe drži optimalnu temperaturu, a dekica ima i cif kroz kojeg lagano umetnete poplun za savršeni zimski ugođaj.

Dječji krevetić s ogradicom u obliku automobila
Ogradica sa šuškalicama s autićima za dječake

Biti mama, najljepše je zanimanje

Mihaela je dugo godina bila visokopozicionirana managerica u jednoj od naših najvećih osiguravajućih kuća, kada je dobila sinove shvatila je da  joj pozicija na kojoj radi preko 12 sati dnevno neće omogućiti prave čari roditeljstva i nakon teške i jako važne odluke odlučuje postati poduzetnica i do sada nije požalila već napreduje velikim koracima jer svojom kreativnom, idejama, hrabrošću i borbom zna da radi najbolje za svoje sinove a i svu ostale klince.

Svjesna je da je ušla u bojno polje gdje treba puno znoja i krvi, svjesna je da svaka roba ima svog kupca i da će na 100 NE doći jedan DA. Isto tako je sigurna u svoju kvalitetu i posebnost domaćeg proizvoda jer je rijetkost da se ovakav vid proizvodnje odvija u Hrvatskoj. Surađuje s našim renomiranim dizajnerima, a najveća podrška su joj djeca i suprug i cijela obitelj koja ima bezuvjetno povjerenje u nju i njenu viziju. S ovakvom podrškom sigurni smo da joj inspiracije nikada neće nedostajati, a s hrabrošću i stavom njen moto će i dalje stajati neiskorišten.

A zašto nam se Mihaela pridružila:
Možda malo šovinistički, ali mislim da sposobnoj ženi koja ima volju ništa ne može omesti planove da uspije.
Učlanila sam se radi suradnje, učenja, promocije i jer želim biti dio kolektiva sposobnih žena, mijenjati iskustva, savjete i možda nekome pomoći, bilo kako mogu.
Važno je znati da možeš zatražiti pomoć od iskusnijih u nečem od tebe, željeti se razvijati u svakom poslu, a još je važnije je pomoći nekom drugom – jer tako se pokreće nevjerojatan krug sretnih okolnosti, koji se prije ili kasnije vrati do tebe
– uvjerena je svestrana i kreativna Mihaela.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp