Koroni unatoč moramo i dalje čuvati zdrav duh, ali i zdravo tijelo – jer to treba za preživljanje naše poduzetništvo

Zdrav život i zdrave životne navike poduzetnički su mediji naše dugogodišnje Loyalty članice Helene Fjorović, vlasnice koncepta LINEA SNELLA – Zagreb ZAPAD centar za oblikovanje tijela, Petrovaradinska 5 koji već cijeli niz godina osvaja srca, te oblikuje tijela mnogih djevojaka i žena. Sasvim razumljivo jer poduzetnički koncept kojega je postavila ova naša Loyalty članica iz Dubrovnika, sa životnim i poslovnim epicentrom u Zagrebu, danas više nego ikada dolazi do izražaja. Ne samo kroz koncept Linea Snella koji je fokusiran samo na žene i to u prvom redu radi mršavljenja, nego i svojevrsno “osvještavanje”, edukacije te promjene loših ili nedovoljno zdravih životnih navika – na bolje.


Zdrav život i zdrave navike – to su definitivno moje teme zadnjih više od 5 godina koliko vodim prestižan Linea Snella centar za oblikovanje tijela. Žene su te kojima se obraćamo i koje su korisnice naših usluga te ih kroz naše programe učimo i osvještavamo koliko je važno imati zdrave navike jer će nam to pomoći da imamo energije i živimo lijep i zadovoljan život. Osvijestiti je prvo, jer sve čega postanemo svjesni, to možemo promijeniti. Meni osobno je užitak sudjelovati u transformacijama žena, ne samo fizički, nego i transformaciji njihove energije i stila života. Naravno uvijek na bolje. Također, zbog toga sam kreirala višednevni tečaj: Reprogramiranje u Dubrovniku koji se održava svake godine u svibnju od 2018 – opisuje naša Loyalty članica Helena Fjorović te dodaje kako je ove godine, baš kao i na gotovo svaku poduzetnicu i poduzetnika, korona ostavila traga te uvjetovala i određene preinake u poslovanju. A kako i ne bi – kada su prilagodba i inventivnost, srednja imena svakoga na realnom tržištu.Korona, uf ta korona. Da, korona nas je baš sve zatekla poprilično nespremne. Konkretno naše poslovanje je bilo u velikim promjenama. Mijenjali smo poslovni prostor, pa i lokaciju, što je značilo dodatna ulaganja zbog širenja poslovanja. I kad smo se našli u situaciji da moramo zatvoriti, bili smo šokirani. Danas, nakon prvog lock downa i vraćanja u koliko toliko normalne uvjete, ponovno imamo mjere koje nam nikako ne idu u prilog, međutim ne predajemo se! Ipak nama vlada poduzetnički duh, a to je ne odustajanje – jasna je naša Loyalty članica koja je upravo zahvaljujući svojoj velikoj upornosti i kroz ovaj “korona” izazov prolazila i prolazi vrlo uspješno.
Sretna je što je dijapazon usluga koje nudi u svom centru i dalje odlično prihvaćen među ženama, pandemiji unatoč, jer snaga volje mijenja i izgled tijela na bolje, posebice nakon vremena izolacije, kada smo prinuđeni, puno mirovali i na žalost, debljali se.

I dalje smo prepoznatljiv centar za oblikovanje tijela, a ono što je novo u mojoj Linea Snelli Zapad je to da sada vodim i radionice i tretmane opuštanja i podrške za lakši prolazak kroz promjene. Radi se o opuštajućim tretmanima i tehnikama Acces Consciousness od kojih je najpoznatiji tretman Access Bars. Tretmani su nježni, a moćni. Baš kao i koncept Linea Snella jer tu nježnost, ženstvenost i lakoću zaslužuje svaka žena. Izabrati Linea Snella koncept je kao da ste za sebe izabrali kraljevski tretman. Jer svaka žena je kraljica i zaslužuje da se osjeća lijepo, podržano, ženstveno, atraktivno i puna energije, a to upravo naši tretmani i radionice daju svakoj ženi i to na jedan jednostavan, lagan i nježan način – savjetuje ova uspješna poduzetnica koja i vlastitim životim pogledima, angažmanom, ali i predivnim izgledom potvrđuje koliko živi od onoga što poduzetnički stvara.

I jasno poručuje – najvažnije je u “novo normalnim” uvjetima poduzetništva održati zdrav stav prema poslovanju, ne dopustiti da nas išta obeshrabri. I spremno dalje kreira nove sadržaje i usluge za žene.

Naše usluge će uvijek biti vrhunske te vjerujem da će to žene nastaviti koristiti. Najizazovnije je činjenica da se puno žena boji, možda ne toliko da će se „zaraziti“ koliko su ih počela mučiti egzistencijalna pitanja i ta neizvjesnost. Jer ne znamo koliko će to trajati, hoće li svi zadržati radna mjesta… – zaključuje za kraj naša Loyalty članica Helena Fjorović, vjerujući da će svaki izazov kojega donosi poduzetništvo biti svladan na uspješan način, pa tako i gospodarske posljedice korona pandemije.

Kakvim riječima biste opisali svoju loyalty suradnju Centra poduzetnica i što Vas je nagnalo da iz godine u godinu poklanjate svoje povjerenje našoj asocijaciji?
Zahvalna sam na suradnji sa Centrom poduzatnica. Jako je važna podrška i vidljivost, a to je lakše kad imaš support poput vašega. Hvala Vam na tome!.


Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp