Božićni izlog darivanja Loyalty članica i članova Centra poduzetnica daje vam obilje prijedoga darova za privatne i poslovne namjene

Konac kalendarske godine – vrijeme je najljepšeg blagdana tijekom kojega prigodnim poklonima pokazujemo našim poslovnim partnerima, ali i dragim osobama u našim privatnim životima koliko nam je stalo do njih i što nam znače.
Blagdanski pokloni pokazuju i našu volju potruditi se prenijeti darovanim osobama našu poruku koliko ih cijenimo i koliko nam je do njih stalo.

A da bi to učinili na najkvalitetniji način pripremili smo tradicionalni Božićni izlog darivanja u kojemu predstavljamo usluge i proizvode naših Loyalty članica i članova, s ciljem da izaberete najbolji poklon za svoje blagdansko darivanje.

VINA OPG LOVREC

Za predstojeće blagdanske dane predstavljamo vina iz ekološke proizvodnje u prijelaznom razdoblju kao i hladnoprešano ulje sjemenki crvenog grožđa. Svojevrsni wine wellness paket naših proizvoda „naj od grožđa“, za okrijepu duha i tijela.

Vina razveseljuju srca naših vinoljubaca. Ona su različita, iz široke palete, suha, polusuha, do onih slatkih, bijela, dva crvena i jedno rosé vino, na odabir za svačiji ukus i priliku. Sortiment obuhvaća zeleni silvanac, rajnski rizling, sauvignon, sivi pinot, muškat žuti, traminac mirisavi, viteško crno i merlot.

Ulje sjemenki grožđa bogato je antioksidansima iz crvenog grožđa i jako povoljno djeluje na kožu i njegu lica o čemu svjedoče zadovoljne klijentice pa rezerviraju svoju dozu zdravlja i ljepote unaprijed!

Naše proizvode možete naručiti putem web shopa VINA LOVREC ili upitom na mail info@vino-lovrec.hr, kao i direktnom kupovinom u Vinoteci Vino Lovrec Varaždin na Gradskoj tržnici Varaždin ili osobno uz prethodnu najavu kod OPG-a Lovrec.”


Povremeno vina dostavljamo do Zagreba, pa je i to moguće dogovoriti.
Više o ovoj vrsti blagdanskih poklona možete pogledati na facebook profilu OVDJE, instagram profilu OVDJE te Youtube kanalu OVDJE .

MUZEJ VLAKIĆA BACKO MINI EXPRESS

Izniman, poseban te krajnje maštovit poklon za poslovne i privatne namjene svakako je blagdanska ulaznica za Muzej vlakića Backo Mini Express, u Gundulićevoj ulici br. 4, u Zagrebu.

Muzej je peta najveća maketa željeznice Europe, jedan od najposjećenijih turističkih sadržaja u Zagrebu prije korona pandemije, oaza za sve velike i male ljubitelje vlakova. Ovaj turistički raritet jugoistočne Europe, kojega godišnje posjećuje više od 20 tisuća turista, plod je četverogodišnjeg marljivog rada petorice Zagrepčana, te projekt koji je gotovo 85 posto hrvatski proizvod i inovativnih rješenja. Maketa se sastoji od 1.500 metara tračnica kojima prometuje 150 vlakova na više od 350 četvornih metara muzejskog eksponatskog prostora. Od sadržaja koje posebno kao atraktivne u Muzeju izdvajaju svakako je maketarsko „srce Zagreba“ – znači sami centar glavnog hrvatskog grada u umanjenom prikazu i to u vrijeme Adventa – zajedno sa skijalištem, klizačima, adventskim sadržajima. Pa čak i snijegom.

Najpopularniji sadržaj na maketi je Sljemenska skijaška staza, sa snijegom, skijašima, borderima, pratećim službama koje rade na održavanju staze, ali i ono što Sljemenu već dugo nedostaje – žičarom. Muzej ima i poseban lift koji vozi vlakove s jedne etaže makete na drugu čime su povezane dvije razine muzejskog izlagačkog prostora.

Muzej vlakića posebne sadržaje nudi i za male najmlađe posjetitelje, koji mogu samostalno voziti vlakove i njima upravljati na dvije posebno postavljene sadržajne cjeline. Za ljubitelje vlakova iznad tri godine starosti u trgovini Muzeja pripremljeni su brojni modeli maketa koji se mogu kupiti i samostalno slagati kod kuće, prema vlastitim inovacijama, mašti i volji, a uz puno ljubavi za mini vlakove.


Muzej vlakića Backo Mini Express, peta najveća maketa željeznice Europe otvoren je za sve posjetitelje od petkom i subotom od 10 do 18 sati, a u vrijeme Adventa u Zagrebu svakog dana od 12 do 21 sat.

Kontakt za najavu posjeta:
mail: backo@backo.hr, mo: 091 2762 990, www.backo.hr

CENTAR ZA FIZIOTERAPIJU FEMUR

Iskoristite nadolazeći Božić i blagdansko darivanje za odabir poklona iz ponude Centra za fizioterapiju Femur masaže, u prvom redu darovnih bonova za sportsku i medicinsku masažu, kao i preventivne te dijagnostičke preglede.

Kroz masaže osigurajte ili vratite potrebnu vitalnost tijela, uklonite nepotrebne zdravstvene tegobe, poboljšajte zdravlje i prije svega dinamiku tijela.
Izaberite poklon bonove za neku od brojnih masaža koje Centar nudi, uz preporuku tri najtraženije: medicinsku i sportsku masaža, kao i manualnu limfnu drenažu.

MEDICINSKA MASAŽA je odličan način pripreme tkiva za primjenu tehnika mobilizacije i manipulacije. Takva kombinacija donosi dugotrajne rezultate jer se ide s ciljem rješavanja uzroka problema, te je i nezaobilazan dio rehabilitacijskog plana liječenja. Medicinska masaža se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu s ciljem manipuliranja tjelesnim tkivima (kožom, potkožjem, mišića i mišićnom fascijom). Masaža se izvodi rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav te crikulaciju krvi i limfe.
Medicinsku masažu primjenjujemo usmjeravajući se prema dijagnostici i problemu radi kojeg se osoba i javila za tretman. NAJVAŽNIJI TERAPEUTSKI UČINCI MEDICINSKE MASAŽE SU: priprema tkiva za primjenu mobilizacije i manipulacije smanjuje mišićnu napetost postiže odlične rezultate u poboljšanju cirkulacije i osigurava prokrvljenost tkiva potiče izmjenu tvari temeljni je dio svakog rehabilitacijskog programa prevencija ili otklanjanje miogeloza osigurava dobar san I zdravlje kroz opuštanje muskulature I uma smanjuje javljanje glavobolja smanjenje fenomena boli

SPORTSKA MASAŽA poboljšanja rezultata na prirodan i neškodljiv način. pravilnom kombinacijom tehnika masaže moguće je održati sportaša u dobroj formi, smanjiti vrijeme koje mu je potrebno za oporavak, spriječiti ozljede i ubrzati oporavak nakon već nastale ozljede. primjenom masaže povećava se psihička i fizička sposobnost jer uz neupitne učinke na tijelo masaža relaksirajuće djeluje i na um te smanjuje posljedice stresa i suvremenog načina života. Sportaši su nakon treninga umorni i što je veći umor, to su veći negativni efekti, kao što je spor oporavak, slaba koordinacija, smanjena brzina i jakost mišićnih kontrakcija. Snažan emocionalni umor često pojačava tjelesni umor, posebno nakon natjecanja. Osim svih fizioloških učinaka ona može pozitivno utjecati na sportaševo raspoloženje smanjujući napetost, ljutnju, umor, depresiju, tjeskobu i konfuziju.
Primjena masaže u sportu ima svrhu:
• poboljšanja rezultata na prirodan i neškodljiv način
• pravilnom kombinacijom tehnika masaže moguće je održati sportaša u dobroj formi
• smanjiti vrijeme koje mu je potrebno za oporavak
• spriječiti ozljede i ubrzati oporavak nakon već nastale ozljede
• primjenom masaže povećava se psihička i fizička sposobnost jer uz neupitne učinke na tijelo masaža relaksirajuće djeluje i na um te smanjuje posljedice stresa i suvremenog načina života

Femur Centar za fizioterapiju osnovan je 2018. godine pod stručnim vodstvom fizioterapeutkinje i licenciranje Schroth terapeutkinje Melise Idrizi. U Centru Femur medicinsku i sportsku masažu provode isključivo fizioterapeuti, medicinsko osoblje koje je educirano i koji ciljano radi svaki pokret rukama koristeći svoje znanje anatomije i fiziologije ljudskog tijela.

Kontakt: Femur fizioterpijski centar, Green gold centar, Radnička cesta 52 / munus I etaža, mob: 099 850 4375, mail: melisa.idrizi1701@gmail.com

“ISCJELJUJUĆE RUKE”

“Iscjeljujuće ruke” nudi mogućnost darivanja poklon bonova za neki od tretmana po izboru.

*U vrijeme pred i post-blagdanskog stresa najbolje djeluju Access bars-i za potpuno opuštanje i otpuštanje svega što vam više ne služi.

*Energetski facelift vam daje mladenačku i blistavu kožu i kosu, da zablistate u punom sjaju.

*Rekonektivno iscjeljivanje djeluje na svim razinama našeg bića (fizičkoj, mentalnoj, emocionalnoj i duhovnoj).

Više možete pročitati OVDJE

Ovoga Božića poklonite sebi i dragim osobama nešto drugačije, iskustvo koje ćete pamtiti. Poklon bon vrijedi 30 dana od dana kupovine.

Kontakt: Nives Krivačić, Antona Dolenca 2, mob: 095 903 6612, mail:
krivacic.n@gmail.com

MODNI ATELJE BOTUN

Sada je pravo vrijeme ne samo da darujemo druge – nego da darujemo i same sebe – poručuje naša Loyalty članica Sanela Škorput, vlasnica modnog ateljea Botun koji je concept store hrvatskog dizajna koji okuplja više renomiranih hrvatskih brendova: Botun, Kvazimoda, Zozoli, Sugar free i Bags by Kristina, a ujedno nudim i savjete o stilskom odijevanju i inspiracijama.

U ovom božićnom izlogu darivanja želim ponuditi proizvode naše dizajnerice Kristine Fazinić koje možete pronaći u Modnom ateljeu Botun.
Kristina je hrvatska fotografkinja koja već više godina dizajnira kožne torbe, novčanike…pod nazivom Bags by Kristina. Kao fotograf strastveno vezana za svoj rodni otok Korčula tijekom godina skupila je mnogo slika prirodnih ljepota Hrvatske. Svoje torbe i novčanike je pretvorila u putujuću izložbu svojih fotografija kao jedinstveni suvenir iz Hrvatske. Svi proizvodi su ručno izrađeni od najfinije kože. Kako i muška populacija ne bi bila zakinuta tu su u asortimanu aktovke, novčanici i remen. Isto tako u božićnom izlogu nudim i poklon bonove Modnog ateljea Botun kako bih svatko mogao doživjeti dašak Hrvatskog kreativnog duha. Uz poklon bon svaka osoba dobit će savjetovanje u odijevanju i naš poklon paket naglašavam od hrvatskog proizvođača
– opisuje ovogodišnju ponudu u Božićnom izlogu vlasnica ateljea Botun Sanela Škorput, koja daruje posebno uz ovu blagdansku ponudu 20% popusta svim članicama i članovima Centra poduzetnica za kupnju. Ujedno je na rasplaganju svim posjetiteljicama i posjetiteljima ateljea radi
individualnog savjetovanje o odijevanju i stilu i stilu.

Sve informacije o proizvodima mogu se dobiti na mob: 091/519-5734 ili na e-mail: modniateljebotun@gmail.com
Radno vrijeme: pon-pet: 12h-19h
sub: 09h-14h
Jablanska ulica 50 (Rudeš) – Zagreb

OBRT KOOGLE

Za mnoge je Božić najljepše godišnje doba – s razlogom – jer sve pršti od pozitivne energije, veselja, boja, mirisa, obiteljskog ozračja…Za ovogodišnji Božić, posebno za Advent u Zagrebu, na kojemu sudjeluje već tri godine, priprema se i zagrebačka poduzetnica naša Loyalty članica Martina Šimunković koja je po zanimanju staklopuhač, te vlasnica obrta Koogle – u kojemu ova marljiva, kreativna i maštovita poduzetnica danas ručno izrađuje predmete od puhanog stakla, na temelju tradicije obiteljske staklopuhačke radionice dulje od 60 godina.

Današnji Božić je više stres nego mir – konzumerizam ga čini užurbanim i stresnim. Upravo sam Kooglama željela smiriti tu „histeriju“ Božića i odmaknuti se od klasične božićne ikonografije. U Kooglama se odražava jednostavnost i minimalizam, a staklo je idealan medij za stvaranje tog dojma. Htjela sam pokazati da Božić ne moraju biti samo sobovi Djeda Mraza već i mali zimski vrtovi zamrznuti unutar stakla, jedno lagano pero ili srebrni listić. Ostavljam staklo prozirnim jer nikada mi nije bilo jasno zašto su moji ranije radili staklene kugle na način da su prikrivali da se radi o staklu, tako da su ju srebrili pa kasnije umakali u boju. Meni se uvijek činilo da je velika šteta sakriti osnovno svojstvo stakla, a to je transparentnost koja mu daje lakoću, finoću i eleganciju. Staklo je jedan od najčudesnijih materijala koje čovjek već tisućama godina koristi za stvaranje predmeta upotrebne, ali i čisto estetske vrijednosti. Iako je gotov predmet na dodir tvrd i hladan, u procesu obrade, staklo je žitko. Obzirom da je staklo potpuno prirodni materijal, Koogle se minimalistički ukrašavaju na način da se pune prirodnim materijalima (perje, špaga, drvo, suho bilje, mahovina, školjke, pijesak, vuna, bobice, papir itd.), ali i ostalim materijalima. Ručno puhane Koogle ostavljaju se prozirnima, kako bi se dodatno naglasila ljepota i elegancija prozirnog stakla, a dorada se bazira prema načelu manje je više. Inspiraciju za ukrašavanje Koogli pronalazim u prirodi. Vrlo mi je bitan ekološki aspekt proizvodnje i konačnog proizvoda – opisala je svoju ponudu blagdanskih darova za poslovne i privatne namjene Martina Šimuković, pozivajući sve zainteresirane da prigodne poklone izaberu upravo u njezinom obrtu Koogle.

Kontakt: Obrt KOOGLE, Dubravica 100, 10090 Zagreb, mail: info@koogle.hr

ABECEDA LJEPOTE

Kaže jedna narodna mudrost da se najljepše poruke ljubavi, odanosti i privrženosti ispisuju – mirisom. A upravo je to misao vodilja ponude tvrtke Abeceda ljepote, specijalizirane uz ostalo i za proizvodnju personaliziranih parfema, te osvježivača zraka, za kreiranje ponude blagdanskih poklona za darivanje u poslovne i privatne namjene.

Među prvima tu je prvi ne samo hrvatski, nego i svjetski parfem za poduzetnice Abeceda ljepote. Ovaj dugo očekivani i željeni parfem dizajnirala je – a tko drugi nego poduzetnica i naša Loyalty članica Draženka Pleško, koja dulje od dva desetljeća posluje na realnom tržištu i to upravo u segmentu ljepote, zdravlja, wellnessa i kozmetike.

Parfem „Abeceda ljepote“ predstavlja mnogo više od dodatka odjeći koju nosimo, već zaokružuje cijeli styling poslovne žene ili poduzetnice, dajući osobnu notu opisa osobe koja ga koristi. U prvom redu snage, ambicije, samopouzdanja i ženske nepokolebljivosti te ustrajnosti.

Parfem „Abeceda ljepote“ predstavlja svjež, moćan i senzualan izričaj za osjetila, intoniran notama najboljih svjetskih parfema

  • Lista i pupoljka ribizle – gornja nota
  • Bijele frezije
  • Ruže
  • Vanilije
  • Pačulija
  • Ambroxana
  • Drvenim notama
    te ostavlja dojam kao umnožak nekoliko parfema, što mu daje kvalitetu i bogatstvo mirisa.

Tvrtka Abeceda ljepote nudi i osvježivače prostora – posebnu notu miris za prostor koji će savršeno ispuniti toplinu doma toplim notama više od 800 vrsta različitih mirisa. Osvježavač prostora dolazi u obliku staklene bočice 200 ml i bambus štapićima miris za prostor – savršen ukras vašeg doma ili poklon za predstojeće blagdane. Prema zahtjevima klijenta u mogućnosti smo napraviti i posebne recepture personalizirane za poslovne klijente i tvrtke kao Božićne prigodne poklone.

Svaka bočica može se personalizirati naljepnicama visoke kvalitete prema željenom dizajnu.

Kontakt: Abeceda ljepote jdoo, Ruščenica 37 Zagreb, mob: 098 929 6897, mail: info@abecedaljepote.hr

web stranica : www.abecedaljepote.hr
fb/ https://www.facebook.com/abecedaljepote/
inst: https://www.instagram.com/abecedaljepote.zagreb/

PRIRODNA KOZMETIKA MIRTA

MIRTA je mala obiteljska tvrtka čija je osnovna misija proizvodnjom prirodnih kozmetičkih proizvoda pomoći svima koji žele unaprijediti svoje zdravlje. Stvorena je na prekrasnom zelenom otoku sjevernog Jadrana – Lošinju. To je otok raznolike i bujne vegetacije, sa više od 1000 biljnih vrsta.

Bogatstvo ljekovitog bilja koje liječi dušu i tijelo na ovom osebujnom otočnom arhipelagu bili su nadahnuće osnivačici tvrtke poduzetnici i našoj Loyalty članici Mirti Lozančić za pokretanje brenda Prirodna kozmetika Mirta.

Prirodna biljna i eterična ulja, sušeno mljeveno bilje, prirodni pčelinji vosak, macerati, fini mirisni hidrolati…to su glavni sastojci MIRTA kozmetike koja je bazirana na vlastitim recepturama. U ovoj firmi veliku važnost pridaju autohtonosti i u proizvodnji koriste sirovine koje nabavljaju od lokalnih proizvođača, a one koje ne mogu pronaći na otoku su 100% hrvatskog porijekla. Također su ostvarili brojne suradnje s drugim hrvatskim proizvođačima čiji proizvodi se izvanredno nadopunjuju s njihovima. Tako je uspješnom suradnjom s proizvođačima hrvatskog gina „OLD Pilot´s nastala lijepa poklon-kutija za muškarce: https://prirodna-kozmetika-mirta.com/proizvod/poklon-kutija-za-muskarce-old-pilots/,
dok su se prekrasne žličice od maslinovog drveta koje proizvodi OPG Bravdica iz Cresa odlično uklopile s pilinzima za tijelo COCO-ROSE i BROWN SUGAR o kojima možete više pročitati OVDJE

Tijekom sedam godina postojanja osmislili su veliki broj proizvoda za njegu lica, tijela i kose, za žene i muškarce. Proizvodi su nastajali kao dio proizvodnih linija tako da je danas svaki od njih dostupan kao pojedinačan proizvod, ali isto tako moguće ga je kombinirati s drugim proizvodima iz iste linije u vrlo lijepe poklon-pakete. Pri tome možete odabrati proizvode iz sljedećih linija: basic, professional, Apoxyomenos i Scents of Lošinj.
Poklon-paketi su vrlo važan segment ponude naše tvrtke i u našem web-shopu možete pronaći prekrasne poklone za svaku priliku o kojima više možete pogledati OVDJE. Pored gotovih poklon-paketa, nudimo i uslugu kreiranja poklona prema vašim željama. Svaki poklon dolazi u lijepoj ekološkoj kutiji s mogućnosti personalizacije. Ako nam pošaljete svoje podatke ili poruku, u vaše ime napisat ćemo prigodnu čestitku i priložiti je uz poklon. Za poslovne klijente nudimo mogućnost brendiranja proizvoda njihovim logom, sloganom ili porukom
– pojašnjava Mirta Lozančić svoju blagdansku ponudu poklona za privatne i poslovne namjene.

Više o proizvodima i usluga, akcijama, a također i puno članaka i recepata o prirodnoj kozmetici i zdravlju možete pronaći na Mirta web-stranici i društvenim mrežama.
-web-shop: https://prirodna-kozmetika-mirta.co
-Facebook: https://www.facebook.com/prirodnakozmetikamirta
-Instagram: https://www.instagram.com/natural.cosmetics.mirta

kontakt: MIRTA d.o.o., Zagrebačka 53, 51550 Mali Lošinj
Mob. 099/3572-888

AMC

AMC Premium sustav donosi čaroliju blagdana u vaš dom svaki dan

Odabirom poklona iz AMC asortimana pokazujemo koliko cijenimo naše bližnje i sebe same jer na stol donosimo AMC čaroliju okusa , mirisa i kvalitete ne samo za blagdane, nego svaki dan.
AMC Premium sustavom kuhamo zdravije, ukusnije, jednostavnije i brže .
Vrijeme više koje ćete stvoriti AMC pametnim kuhanjem poklonite sebi i svojoj obitelji!

Pogledajte koje je ponude AMC pripremio za ovo blagdansko vrijeme.

Informacije u vezi ponuda i AMC asortimana :
Gordana Mihalić
mob: +385 95 55 80 235
Mail: amc.gordanamihalic@gmail.com

Igor Mihalić
mob: +385 91 33 00 555
Mail: amc.igormihalic@gmail.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp