Prvi post – korona BaBIZnjak dao je vjetra u jedra poduzetničkom optimizmu

Kaže narodna poslovica: “U zdravom tijelu, zdrav duh!”, a mi dodajemo u “zdravom razmišljanju i djelovanju, zdravo poduzetništvo!” – a upravo je u takvom ozračju protekao naš prvi post – korona BaBIZnjak u Zagrebu, mjesečno networking druženje koje smo upriličili zahvaljujući domaćici, našoj Loyalty članici Tatjani Plašćar Pećin.

U prostorima poliklinike Body Balance, casual i sportski ugodno, naša Loyalty članica Tatjana Plašćar Pećin provela nas je kroz sportsku dvoranu gdje se održavaju treninzi “Basic Training for life ” za što je certificirana trenerica. Tijekom BaBIZnjaka upoznala je okupljene i kroz prezentaciju  sa sadržajem treninga koje organizira, ali i govorila o važnosti vježbanja te općenito fizičke aktivnosti kao sastavnog dijela svakodnevnog života.

– Izuzetno sam sretna da sam već s prvih šest mjeseci mog poduzetničkog “staža” koliko je proteklo od kada sam na realnom tržištu, već mogla biti domaćica prvog BaBIZnjaka Centra poduzetnica. I prvi dojmovi “ovom akcijom” su fantastični. Mislim da se okupljenima sve skupa svidjelo, a uspjeli smo se i dobro našaliti – ocjenila je Tatjana Plašćar Pećin koja je sve okupljene nakon prezentacije odvela u dvoranu na zajednički trening gdje su se svi okupljeni na BaBIZnjaku dobro zagrijali i prionuli na posao.

Mogući su dolasci vježbanja u grupama dva ili tri puta tjedno, individualni i poluindividualni treninzi (vježbe i vrijeme se prilagođavaju klijentu), te on-line treninzi koji su uvijek dobra zamjena, ako se ne stigne u dvoranu iz nekog razloga, pojasnila je domaćica BaBIZnjaka.

– “Basic training For life”  je sustav vježbanja koji će omogućiti svakom početniku rekreativcu, ali i naprednom da održi i unaprijedi svoje sposobnosti. Program je koncipiran tako da vježbati mogu i mlađi, ali i ljudi starije dobi, tako da u našim grupama imamo dvadesetgodišnjakinje, ali i dame od šezdesetak godina koje su u izvrsnoj formi za svoju životnu dob – pojasnila je kreatorica  programa”Basic training For life”.

Druženjem i treningom bila je zadovoljna i naša Loyalty članica Jasna Vedrina, koja je usmjerila i vlastito poduzetništvo prema zdravom načinu života, prehrane i djelovanja. 

– Članica sam Centra poduzetnica od druge polovice 2018. godine, te smatram Loyalty program korisnim, u prvom redu kroz ostvarene kontakte i interakciju s članicama i članovima, sviđaju mi se događanja gdje se družimo, ali i jačamo naše poslovne aktivnosti, pozitivizam i prije svega uzajamnost koju dijelimo. To posebno svima nama sada treba nakon ovog stanja mirovanja što smo imali tijekom korone. BaBIZnjaci su zanimljiv način kako poboljšati naše aktivnosti i naravno doći do klijenata koji nam svima trebaju – istaknula je nakon prvog post-korona BaBIZnjak druženja naša Loyalty članica Jasna Vedrina.

A naši BaBIZnjaci koje provodimo već nekoliko godina, kao jedan od načina jačanja poduzetničkih aktivnosti, te povezivanja poduzetnica i poduzetnika radi međusobne učinkovite suradnje, sviđaju se i onima koji nisu naši Loyalty članovi, ali to žele postati. Među njima je i poduzetnica Kristina Vezaj, koja je na druženje u Zagreb stigla iz Osijeka, kako bi “osjetila energiju” naših BaBIZnjaka, ali i aktivnosti.

– 14 godina sam poduzetnica, a na tržištu se bavimo promocijom isključivo hrvatskih proizvoda, te vodimo poslovnu misiju svojevrsnog “osvještavanja” muškaraca i žena o zdravom životu. Definitivno želim biti dio zajednice Centra poduzetnica, te mislim da upravo kroz zajedničko djelovanje možemo promovirati zdrav život. Ovaj BaBIZnjak mi se svidio upravo zato jer je sadržaj bio usmjeren onome čime se primarno poduzetnički bavim, a ovako mogu promovirati i ono što radimo – ocijenila je gošća BaBIZnjaka poduzetnica iz Osijeka Kristina Vezaj.

Kad god stigne – našim BaBIZnjacima, ali  ostalim aktivnostima koje provodimo u pravcu jačanja poduzetničkih aktivnosti pridružii nam se i naša Loyalty članica Māra Vītols – Hrgetić. Uvijek vedra i nasmijana, te proaktivna, ova naša Loyalty članica želi definitivno učiniti nešto za sebe pa je nazočila BaBIZnjaku kako bi pronašla svoju rekreativno – sportsku oazu za vrijeme kada u privatnom životu brine o zdravlju i svom tijelu.

– Apsolutno smatram da ovakva druženja imaju smisla, koristi i prije svega puno zanimljivog sadržaja koji su svima od koristi. Uvijek nekoga upoznaš, imaš priliku čuti i druga iskustva na realnom tržištu, dolaziš do mogućnosti čuti i ostale poduzetničke priče, povezati se s uspješnim ljudima, upijanje iskustava o poslu. Ovo je divna prilika i da predstavimo vlastite poduzetničke aktivnosti, ali i da se međusobno pomažemo – istaknula je Māra Vītols – Hrgetić važnost sadržaja koje kreira i provodi Centar poduzetnica u suradnji sa svojim članicama i članovima.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp