Poduzetnica za volanom: C5 Aircross – pravi odabir svih koji žele kvalitetnu, udobnu i sigurnu vožnju dizajnerski i tehnološki profinjenim vozilom

Ova je godina započela za Ženski poduzetnički centar u vrlo slavljeničkom tonu obilježavanjem pet godina našeg učinkovitog rada, a jedan od najljepših poklona za prvu obljetnicu stigao je iz Citroëna. Ovaj poznati francuski proizvođač automobila postao je ne samo službeni brand vozila naše asocijacije, nego i naš Premium partner te srebrni sponzor Kongresa poduzetnica 2020.kojega smo kao zadnje događanje u Hrvatskoj prije uvođenja mjera izolacije zbog Covida 19, održali 08. ožujka ove godine.

Citroën – od ove godine službeno vozilo Ženskog poduzetničkog centra kao i naših članica i članova, osigurao je atraktivne popuste, sadržajne ponude za kupnju osobnih i gospodarskih vozila, tim stručnjaka koji nam stoje na raspolaganju za sva pitanja i odluke o nabavi “limenog ljubimca”, ali ono što je najvažnije – partnerstvo pri izboru vozila za naše poduzetničke i obiteljske potrebe po povoljnim uvjetima financiranja o kojima više možete pogledati OVDJE.

Da bi se uvjerili i osobno što to sve nudi Citroën iz bogate palete osobnih i gospodarskih vozila, a radi recenzije onoga što od početka ove godine nudi službeni brand vozila Ženskog poduzetničkog centra, odabrali smo kao prvog za probnu vožnju SUV Citroën C5 Aircross. 

– Godišnje pređem zbog poslova vezanih uz Ženski poduzetnički centar, od besplatnih edukacija, susreta s našim članicama i članovima, organizacije poslovnih događanja, ali i kongresa, više od 40 tisuća kilometara. Gotovo da nema dijela Lijepe naše gdje projektne managerice Ženskog poduzetničkog centra, te ja uz njih, nisu aktivne i uvijek u izgradnji boljih uvjeta za poduzetništvo, napose žena. Stoga je izbor SUV vozila Citroën C5 Aircross bio za mene logičan odabir, jer je riječ o perjanici ponude Citroën vozila za poslovne, ali i obiteljske namjene – kazala je Sanela Dropulić, direktorica Ženskog poduzetničkog centra, koja je prva testirala vozilo Citroën C5, oduševljena svime što je iskusila vozeći ga po hrvatskim, ali i slovenskim prometnicama radi posla i svakodnevnih aktivnosti Ženskog poduzetničkog centra.

I bila je to ljubav na prvi pogled, koju je još više produbilo gotovo tisuću kilometara koje sam prešla u četiri dana probne voženje – od otoka Malog Lošinja, do gradova Preloga, Daruvara i Pakraca, pa do susjedne Slovenije gdje sam vozilo isprobala i po planinskim zavojima posebice na Rogli i Raduhi, ali i blatnim terenima u okolici Celja uz rijeku Savinju. I gotovo u svim prigodama ovo vozilo me je ispunilo zadovoljstvom, te prije svega osjećajem pouzdanosti i sigurnosti na cesti, što je za većinu žena glavni imperativ prilikom odabira vozila, bez obzira na namjenu – ocijenila je Sanela Dropulić, dodajući da su udobnost, lakoća upravljanja te uporaba tehnologije, senzora, pomagala olakšavala vožnju i na najnapornijim dionicama posebice kod dugotrajnog puta i uz različite vremenske (ne)prilike.

A vožnja Citroën C5 doista se odvijala i po kiši i snijegu, olujnom nevremenu planinski prijevoja, ali pod sunčanim zrakama hrvatskog primorja, sve do laganog krstarenja slavonskom ravnicom.

– Ovo vozilo me osvojilo na prvi pogled prije svega činjenicom da ne morate koristiti za otvaranje vrata na njemu  bilo kakve ključeve. Dovoljno je da dotaknete rukom ručicu vozačkih vrata i ona se otvaraju. Kada kao žena (a još i ako ste majka) prilazite vozilu ruku punih vrećica, papira, dječje odjeće ili igračaka, bez mogućnosti da kopate po torbi, otvaranje vrata automobila postaje noćna mora. Citroën C5 olakšao je tu glavobolju svakoj vozačici i vozaču – senzorskim upravljanjem otključavanja vrata, zbog čega možete nositi i “tonu cigli” bez da brinete kako ćete ući u vozilo – prokomentirala je direktorica Ženskog poduzetničkog centra ističući da svaka vozačica dodatno zadovoljstvo pronalazi i pri pogledu i uprabi prtljažnika.

– Jer i peta vrata na vozilu se otvaraju putem senzora (iznova velika pomoć ako su vam pune ruke) nakon čega se poput Aladinove pećine otvara i pogled na velik prtljažnik posebice ako pomjerimo i kliznu stražnju klupu prema naprijed. Imala sam dojam da i podmornicu mogu “utovariti” u vozilo, a iznova – kada imate puno toga za prevesti, što ne stane u automobil, počinje nepotrebna glavobolja. E pa – ove glavobolje s prtljažnim kapacitetom C5 automobila, definitivno nema – naglasila je  vozačica prvog vozila predanog na uporabu i probnu vožnju Ženskom poduzetničkom centru.

Direktorica naše asocijacije osim što je poznata po puno pređenih kilometara zbog poslova vezanih uz Ženski poduzetnički centar, poznata je i da više voli neravne ceste, zavoje i prijevoje, od ponekad, kako ističe, “dosadnjikave” autoceste.

– A to je stoga jer osobno smatram da se upravo na takvim dionicama može vidjeti prava kvaliteta vozila, ali i iskusiti užitak vožnje. Što “C petici” koju sam vozila istinski ne manjka. Njegove vozne osobine su doista bile iznimno zadovoljavajuće čak i pri dinamičnijoj vožnji zavojima. Nisam osjećala veliko “zanošenje vozila”, kao niti proklizavanje (posebice jednom prilikom kada sam vozila po prolomu oblaka). Uvelike tomu pomaže i takozvani Grip Control, koji je korisni “dodatak” opremi vozila i od pomoći svakoj ženi za volanom – smatra Sanela Dropulić.

– Kao šećer za kraj svakako trebam spomenuti da je C5 Aircross savršen omjer vješto ukomponiranih dizajnerskih performansi interijera vozila, uz visoku razinu opreme za sigurnost i udobnost vožnje, uz već spomenute kvalitete lakoće upravljanja vozilom, malu potrošnju goriva, prostranosti i iskoristivosti prostora automobila. Uz financijske okvire i pogodnosti koji se mogu dobiti zahvaljujući suradnji Ženskog poduzetničkog centra i Citroëna kao našeg službenog branda vozila, C5 je definitivno automobil koji se treba naći u “ergeli” svake poduzetnice i poduzetnika koji žele kvalitetnu, udobnu i sigurnu vožnju s pouzdanim te dizajnerski i tehnološki profinjenim vozilom koje će zadovoljiti i najstrože kritičare – zaključila je Sanela Dropulić i svoju prvu recenziju, ali i vožnju s prvim vozilom branda Citroën – službenog branda vozila Ženskog poduzetničkog centra.

Svi zainteresirani za nabavku Citroën vozila, kroz suradnju ovog branda sa Ženskim poduzetničkim centrom mogu se javiti na mail: predrag.vranesevic@c-automobil-import.hr 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp