Koliko jezika govoriš toliko vrijediš, a sve više vrijede i on-line lingvističke poduke i sadržaji

Koliko jezika govoriš – toliko vrijediš – poznata je izreka po kojoj “ravna” svoje poduzetništvo naša Loyalty članica Zdenka Trbović Janjanin, direktorica obrta Prima za prevođenje i poduku iz Ogulina.  Ova profesorica talijanskog i poljskog jezika, najviše se poslovno usmjerila upravo na poduku stranih jezika i prevođenje

– Poduzetništvo me oduvijek privlači, na prošlom poslu sam naučila puno potrebnih vještina, a stjecajem okolnosti dobila sam veliku hrabrost te odlučila se pokrenuti vlastiti posao. Moja tvrtka se bavi podukom stranih jezika i prevođenjem. Postojimo dvije godine na tržištu, zasad sam zadovoljna i puna novih ideja za napredak poslovanja – ne skriva poslovni entuzijazam naša Loyalty članica iz Ogulina Zdenka Trbović Janjanin ističući da njezin obrt nudi grupne i individualne tečajeve stranih jezika.

– Tečajevi su u našem sjedištu ili online. Također, prevodimo s ili bez ovjere sudskog tumača. Obavljamo testiranja za potvrde o znanju stranog jezika. Klijenti najviše traže engleski, njemački I talijanski. U posljednje vrijeme jako smo zadovoljni razvojem online tečajeva – ističe ova poduzetnica svjesna da je najveća prednost učenja stranih jezika u njezinom obrtu upravo kroz individualni pristup svakom polazniku i klijentu.

– Na prvom sastanku procijenimo znanje i interese polaznika i osmislimo tečaj baš za njega, sukladno željama i interesima svakog pojedinca. I nastojimo pružiti vrhunsku uslugu. Hrvatsko tržište je sve više osvješteno za učenje stranih jezika. Nisu to samo poslovni ljudi, već i učenici, studenti, ostali poduzetnici, sportaši. Uglavnom, svi koji su shvatili vrijednost rada na sebi i osobnog razvoja – jasna je vlasnica obrta Prima.

Unatoč koroni, planova za budućnost ima.  A oni su:

– Veliki! Trenutno radimo na jednom projektu koji će omogućiti i osobama iz drugih zemalja pohađati naše tečajeve u vrijeme kada njima najbolje odgovara. Što se tiče privatnog života, plan je proširenje obitelji. Zatim me čeka usklađivanje privatnih i poslovnih obaveza – zaključuje naša Loyalty članica iz Ogulina.

Zašto sam postala Loyalty članica Ženskog poduzetničkog centra?

– Ženski poduzetnički centar je mjesto na kojem se svaka žena poduzetnica osjeća kao kod kuće. To je tim satkan od divnih, uspješnih i borbenih žena u čijem društvu svatko dobije još više ideja i elana za vlastiti napredak. To su žene koje pomažu u jačanju ženskog poduzetništva, koje daju cijelu sebe u taj projekt i jako sam sretna I zahvalna što sam dio Centra. Svakako bih preporučila svima (I ženama i muškarcima) da se učlane jer će steći puno novog iskustva, a što je najvažnije prijatelje i potporu za cijeli život – smatra naša Loyalty članica iz Ogulina Zdenka Trbović Janjanin.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp