Zahvaljujući poduzetničkoj upornosti i ustrajnosti – stižemo do ostvarenja ciljeva i u privatnom životu

Zahvaljujući konceptu Linea Snella, našem brončanom sponzoru Kongresa poduzetnica 2020, koji će se kao najveće poslovno okupljanje žena u poduzetništvu održati 08. ožujka 2020. u Zagrebu, Jasmina Puškar Kutleša (53) kozmetičarka, make up stručnjakinja i vlasnica beauty salona, doživjela je veliku priliku da svoju privatnu želju ispuni i obistini. A ona se odnosi na totalni make over tijela, što Jasmini Puškar Kutleša neko vrijeme ne polazi za rukom.

Prijavom za sudjelovanje i posjet ovogodišnjem Kongresu poduzetnica, Jasmina Puškar Kutleša postala je ujedno i najsretnija posjetiteljica i dobitnica u nagradnoj igri Ženskog poduzetničkog centra i Linea Snella koncepta,  preoblikovanja tijela, smanjenja težine te podizanja kondicijske razine cijelog organizma.

Make over sretne dobitnice – posjetiteljice Kongresa poduzetnica 2020, počeo je s prvim danima ove godine, a rezultate ćemo predstaviti upravo na samom kongresu na Međunarodni dan žena.

– Iznimno smo sretni što ove godine možemo pomoći i svojim aktivnim sudjelovanjem, brončanim sponzorstvom te kvalitetnim sadržajem organizaciju i provedbu najvećeg poslovnog okupljanja žena u poduzetništvu – Kongresa poduzetnica 2020. godine, i to s posebnim programom našeg koncepta – make overom za najsretniju prijavljenu sudionicu. Pripremili smo dva mjeseca cjelovitih i sadržajnih aktivnosti tijekom kojih se može izgubiti od 6 do 8 kilograma masnoće, kroz tretmane i terapije Linea Snella za mršavljenje i oblikovanje tijela. Uz ove sadržaje, našoj make over sudionici pružamo i stručnu nutricionističku pomoć, te pokaže li se potrebnim, radimo i dodatne sadržaje za totalni tjelesni preobražaj kojega je osvojila Jasmina Puškar Kutleša, koja je željela “skinuti” viška nekih pet kilograma – opisala je Helena Fjorović, vlasnica tvrtke Fit Factory d.o.o. koja već četiri godine usmjerava svoje poduzetništvo upravo k tomu da žene pred ogledalom izgledaju što zadovoljnije i sretnije kroz koncept LINEA SNELLA – (Zagreb JUG) – centar za oblikovanje ženskog tijela.

A Jasmina Puškar Kutleša, u želji da doista zasja u punom učinku make overa by Linea Snella, prionula je marljivo na posao, kako sama ističe, svojim poduzetničkim žarom, disciplinom i marljivim radom, za kojega bi željela da joj i u privatnom životu donese uspjeh.

Prije svega željenu težinu, ali i oblik te tonus tijela.

– Premijera make overa, točnije svih njegovih rezultata bit će na sam Međunarodni dan žena 08. ožujka na Kongresu, ali i cjelovitog programa Linea Snella namijenjen djevojkama i ženama koje žele smršaviti ili učinkovito i jednostavno oblikovati svoje tijelo, uz predstavljanje i novog aparata i tretmana kriolipoliza, sa svojim globalno inovativnim rješenjem zamrzavanja masnih stanica, kao i preseljenje Linea Snella Zagreb jug na novu lokaciju u zapadnom dijelu glavnog grada. Doista se veselimo svemu što nam dolazi na petom po redu Kongresu poduzetnica uz više od 500 najavljenih sudionica i sudionika koji dolaze u Zagreb na ovo veliko poslovno okupljanje – najavila je Helena Fjorović.

Imajući na umu da veliki broj žena danas teško pronalaze vremena za sebe, u obilju obaveza često stavljaju sebe na posljednje mjesto, Jasminka Puškar Kutleša iako je i sama bila takva, odlučila je napraviti ovog puta nešto drugačije.

– Prijavom na sudjelovanje na Kongresu poduzetnica 2020, nisam ni slutila da me čeka ovako divna inicijativa – mogućnost za osvajanje make overa by Linea Snella. S druge strane ja sam osoba koja je zadovoljna sa svojim životom, poduzetničkim i privatnim, ali uvijek može nešto bolje, drugačije i kvalitetnije, što mi je otvorilo i mogućnost da sudjelujem u make overu. A kada sam vidjela tj. čula da sam ga osvojila, postavila sam si ciljeve i naravno želim ih uz ovaj make over i ostvariti – opisala je svoju motivaciju za dolazak na Kongres, ali i sudjelovanje u preoblikovanju tijela poduzetnica Jasmina Puškar Kutleša.

Priznaje da je bila ugodno iznenađena nagradom, uz motivaciju da sve što joj je Linea Snella omogućila, do kraja i odradi.

– Odlično se osjećam, dobila sam uz dovoljno volje, dovoljno energije i motivacije da ovo “izguram” do kraja, mislim da je Linea Snella odličan koncept za žene, ne samo da izgube nekoliko kilograma, nego i da nešto naprave za svoje tijelo. A baš sam bila u nekoj fazi lijenosti i manjka vremena za sebe,  tako da mi je osvajanje make overa došlo doista kao fenomenalan poklon. Baš sam sretna, a radujem se i rezultatima svega što ću napraviti kroz ovu nagradu. Vidimo se na kongresu 08. ožujka u novom izdanju – poručuje pobjednica make overa by Linea Snella.

 

 

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp