Finalizacija Kongresa poduzetnica 2020 uz brojne sadržaje i glavni lajt motiv – poticaj na uspjeh

Pripreme za održavanje petog po redu Kongresa poduzetnica 2020, najvećeg poslovnog okupljanja žena u poduzetništvu Hrvatske i regije, privode se kraju uz obilje pripremljenog sadržaja za sve sudionice i sudionike koji će pohoditi na Međunarodni dan žena 08. ožujka ove godine Kongresni centar Plaza u Zagrebu.

Uz prethodnu prijavu putem linka OVDJE svi sadržaji petog po redu Kongresa poduzetnica 2020 su u cijelosti besplatni, a puno je toga na ovogodišnjoj, jubilarnoj, petoj po redu agendi najvećeg projekta kojega organiziraju Ženski poduzetnički centar i Grad Zagreb, uz suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta, u partnerstvu s
Gradom Novom Gradiškom, generalnim pokroviteljom i pokroviteljima Gradom Pakracom i Gradom Županjom te
partnerima projekta Turističkom zajednicom Zagreba, Zakladom Konrad Adenauer, Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom zajednicom županija.

Kongres podupiru i mnogi sponzori, dio kojih su s nama od samog početka našega rada, uz novopristigle koji visoko cijene projekte jačanja poduzetništva na ovim prostorima, posebice među ženama.

Kongres organiziramo uz sponzorsku potporu: 

Dijamantnog sponzora Polikliniku Bagatin, Zlatne sponzore: Bernarda d.o.o.,brand True, tiskaru Aero Print Ljubljana i Zagreb, Expert Product d.o.o.,Tech Garden d.o.o., brand Odonala, Srebrne sponzore: Muzej vlakića Backo Mini Express i Citroën, Brončane sponzore: Linea Snella i Saop d.o.o., te SponzoreWens travel, Ageness i Zlatko Šešet.

– Ove godine cijeli koncept kongresa uronjen u teme posvećene uspjehu, motivaciji za uspjeh u poduzetništvu, kao i cijelom nizu pozitivnih primjera vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta koji su svojim djelovanje, nerijetko preko obilja izazova i stranputica ipak došli do uspjeha na svom putu. Pozitivne motivacije i inspiracije za uspjeh u poduzetništvu uvijek treba, nikad je nema dovoljno te smo željeli koncipirajući ovogodišnji peti po redu Kongres sve sudionice i sudionike, a očekujemo ih više od 500 na Međunarodni dan žena na našem okupljanju, usmjeriti prema cilju kroz kvalitetne sadržaje kojima dokazujemo da je sve moguće uz dovoljno volje i rada – opisala je sadržaj ovogodišnjeg kongresa Sanela Dopulić, direktorica Ženskog poduzetničkog centra, organizatora najvećeg poslovnog okupljanja žena u poduzetništvu jugoistočne Europe.

Predavanje na Kongresu održat će ugledni poduzetnik Ognjen Bagatin, ravnatelj Poliklinike Bagatin, privatne poliklinike za estetsku kirurgiju, stomatologiju, dermatologiju i kozmetologiju na temu Greškama do uspjeha!

Bernarda Cecelja, vlasnica i direktorica tvrtke Bernarda d.o.o., jedna od najuglednijih poduzetnica jugoistočne Europe, nagrađivana inovatorica, donatorica brojnih projekata i velika altruistica održat će predavanje na temu Moja priča o uspjehu.

Gordana Bauer, poznata hrvatska, ali i regionalna bihevioralna forenzičarka kroz predavanje na temu Laži me! otkrit će kako doći do uspjeha kroz prepoznavanje laži u poslovnoj i privatnoj komunikaciji.

Uz pripremljena predavanja na Kongresu ćemo imati i nekoliko panela kroz koje ćemo uz brojne ugledne poduzenice  i poduzetnike progovoriti o ženskom networkingu, o tome koliko storyteling prodaje proizvod ili uslugu, o ženi kao nepresušnom izvoru motivacije i inspiracije, te o mladim poduzetnicima koji su zahvaljujući velikoj upornosti uspjeli u poslovnim krugovima, unatoč mladosti i manjku poslovnog iskustva.

Na Poduzetničkom sajmu 2020, koji se već tradicionalno održava u sklopu Kongresa poduzetnica već je više od 70 prijavljenih sudionica i sudionika s bogatim izborom proizvoda i usluga koje će mnogim sudionicama i sudionicima našeg okupljanja na Međunarodni dan žena dobro doći. 

U sklopu obilježavanja petog rođendana Ženskog poduzetničkog centra bit će dodijeljene nagrade Naj-poduzetnica u nekoliko kategorija, za koje su prijave otvorene do utorka, 18. veljače ove godine.

Već tradicionalno na Kongresu će se održati i bogata tombola kojoj je ove godine glavni sponzor Citroën.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp