Za peti rođendan Ženskog poduzetničkog centra stigla je i suradnja s bradnom Citroën – našom službenom markom vozila

Zahvaljujući Petri Martinko, direktorici projekata Ženskog poduzetničkog centra zajedno s obilježavanjem pet punih godina našeg djelovanja, poduzetnice i poduzetnici – članice i članovi Ženskog poduzetničkog centra dobili su i službeno vozilo i auto brand.

Citroën je postao ne samo brand vozila, nego i naš Premium partner te srebrni sponzor Kongresa poduzetnica 2020.

Predivan poklon za peti rođendan, kako za samu našu asocijaciju, tako i za sve one koji su uz nas i s nama na putu jačanja poduzetništva, napose u žena na ovim prostorima.

– Citroën je iznimno ponosan što će surađivati s Ženskim poduzetničkim centrom koji osnažuje poduzetništvo posebice među ženama i mladima. Uvjereni smo da ćemo svojom bogatom i atraktivnom gamom, koja kombinira jedinstven dizajn i udobnost bez premca, olakšati svakodnevno poslovanje poduzetnica – kazao je u povodu početka ove suradnje Hrvoje Grbac, direktor marke Citroën dodajući kako ovaj francuski brand članicama i članovima Ženskog poduzetničkog centra nudi individualan pristup pri izboru optimalne ponude za njihove osobne i poslovne potrebe odabira vozila. Takva se ponuda odnosi na cijelu gamu osobnih i dostavnih vozila Citroën, uz posebne cjenovne uvjete za članice i članove Ženskog poduzetničkog centra, naglasio je.

Ni samo izaslanstvo Ženskog poduzetničkog centra koje je nazočilo primopredaji prvog vozila na korištenje – Citroëna C5 Aircross SUV-a, nije skrivalo zadovoljstvo ovom suradnjom, u nadi da će ona postati iznimno prepoznatljiva kod svih članica i članova naše asocijacije pri odabiru vozila za osobne i poslovne potrebe.

– Kada smo započinjali s našim radom na ekipiranju vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta u krovnu instituciju kakva je Ženski poduzetnički centar, prošli smo trnovit put prepoznavanja u javnosti naših aktivnosti, sadržaja i projekata na jačanju svih koji žive i rade od poslovnih projekata na realnom tržištu. Danas nakon pet godina već i na sami spomen Ženskog poduzetničkog centra mnogi znaju da iza tog imena stoji marljiv i vrijedan trud velikog broja volonterki i volontera diljem Lijepe naše, koji su nesebičnim angažiranjem vlastitog rada, energije, truda i vremena podigli Ženski poduzetnički centar do razine vodeće asocijacije koja okuplja vlasnice i vlasnike tvrtki tvrtki i obrta u Hrvatskoj, kao i svih onih koji će to postati. Velika pomoć u našoj misiji i izgradnji boljeg poduzetničkog ozračja za sve na ovim prostorima bit će i novouspostavljena suradnja s brandom Citroën, te dodatni zamašnjak našim naporima za što bolje uvjete poslovanja naših članica i članova na realnom tržištu – izjavila je Sanela Dropulić, direktorica Ženskog poduzetničkog centra.

Prilikom primopredaje Hrvoje Grbac, direktor marke Citroën naglasio je i posebnu ponudu za sve članice i članove Ženskog poduzetničkog centra pri nabavci vozila kroz novouspostavljenu suradnju.

– Citroën je uvijek bio u vrhu među proizvođačima gospodarskih vozila s raznolikom gamom koja zadovoljava vrlo različite potrebe profesionalnih korisnika. Naši kupci prepoznali su u marki Citroën optimalan omjer cijene i opreme, kvalitete i pouzdanosti te kontroliranih troškova u korištenju. Naši kupci su lojalni proizvodima i uslugama tijekom cijelog perioda korištenja svojih vozila. Citroën u svojoj ponudi nudi i putnički automobil prilagođen poslovnim korisnicima, novi Citroën Berlingo Business. Ovaj jedinstveni model namijenjen je prijevozu putnika, ali i prijevozu tereta uz nosivost do 855 kg. Glavna pogodnost njegove nabave je činjenica da se registrira kao lako gospodarsko vozilo sa mogućnošću 100 % odbitka PDV-a. Tu je i najsvestraniji i najudobniji SUV u svom segmentu, SUV Citroen C5 Aircross. Opremljen ovjesom s progresivnim hidrauličnim graničnicima i sjedalima Advanced Comfort, nudi novo iskustvo u vozilu tipičnom za Citroën koje stavlja naglasak na vrhunsku udobnost. Robustan SUV snažne osobnosti ima profinjen interijer, jedinstvenu modularnost s tri individualna sjedala te najprostraniji prtljažnik u segmentu – opisao je direktor marke Citroën.

Svi zainteresirani za nabavku Citroën vozila, kroz suradnju ovog branda sa Ženskim poduzetničkim centrom mogu se javiti na mail: predrag.vranesevic@c-automobil-import.hr 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp