Advenski BaBIZnjak potvrdio je aktivnosti naših članica i članova u pravcu izgradnje zajednice učinkovitih poduzetnika i poduzetnica

Više od šezdeset naših članica i članova, pristiglih iz svih krajeva Lijepe naše, ali i Bosne i Hercegovine te Švicarske, okupilo se na posljednjem ovogodišnjem druženju Ženskog poduzetničkog centra, već popularno znanom kao Adventski BaBIZnjak, i to nakićeni blagdanskim ukrasima, svjećicama i kreacijama, kako bi već tradicionalno zaključili kalendarsku godinu u pozitivnom i veselom ozračju pod dirigentskom palicom Ženskog poduzetničkog centra.

Uz obilje crvene boje te adventske dekoracije, jer se ipak biralo i nagrađivalo u neslužbenom dijelu našeg druženja i najbolje i najkreativnije blagdansko ruho, organizirali smo i našu božićnu tombolu, ali i neslužbeni poslovni networking i druženje.

Domaćica „najzabavnijeg i najluđeg“ BaBIZnjaka u 2019. godini bila je naša Loyalty članica Adela Francekovićautorica transformacijskih principa, vlasnica obrta Centar znanja i uspjeha, koja je za kraj godine i naše posljednje druženje održala predavanje na temu „Kako prepoznati anđele u svakodnevnom životu i poslu?

– Imajući u vidu snagu sadržaja, networkinga, ali i povezivanja članstva Ženskog poduzetničkog centra, sasvim mi se učinilo razumljivo pružiti ruku suradnje i zadnje druženje u 2019. godini upriličiti upravo pod mojim “domaćinstvom” i u suradnji s centrom čija sam Loyalty članica. Već dvije godine promatram sve sadržaje Ženskog poduzetničkog centra, u razdoblju dok nisam bila vaša članica, te sam vidjela da su to projekti koji i meni osobno i mom poduzetništvu može donijeti ostvarenje ciljeva koje imam. Ima na hrvatskom tržištu puno asocijacija koje povezuju poduzetnice i poduzetnike, ali kao veliki intuitivac i empata, jako vodim računa kako mi netko “sjedne”, kakva mu je energija, kako ga doživljavam, a vas sam doživjela kao vrelo pozitivne energije i definitivno kao moje poslovno utočište. Drago mi je da sam i ja osobno dio vaših događanja, te prije svega osjećala sam se počašćenom i da budem domaćica jednog vašeg događanja, što me je posebno motiviralo da uživam u svemu što ćemo zajedno kreirati – opisala je naša Loyalty članica Adela Franceković, koja je duboko dirnula i motivirala sve nazočne svojim predavanjem, ali i mislima te porukama kako živimo svoj život, te koliko se trebamo okrenuti u kaljuži svakodnevlja istinskim, a ne isključivo materijalnim vrijednostima.

– Inspiracija za sve što radim i o čemu predajem došla je iz mog teškog života i svih iskustava koje sam proživjela, ali to me je ojačalo pa i bit će dio moje nove knjige koju pišem. Svi mi trebamo imati duhovni rast, raditi na njemu, ulagati i nikada se ne zaustaviti jer jedino tako možemo biti bolji, inovativniji te prije svega spremniji na životne izazove – poručila je domaćica posljednjeg ovogodišnjeg BaBIZnjaka uranjajući svoje misli uvijek u pozitivna djela, a u prvom redu i u naše druženje.

Naša Loyalty članica Mirjana Rep, vlasnica knjigovodstvenog servisa Konto, pauzirala je gotovo cijelu 2019. godinu od naših aktivnosti i sadržaja, zbog brojnih poslovnih i privatnih obaveza, no kraj godine rezervirala je u svom kalendaru upravo za posjet i sudjelovanje u Adventskom BaBIZnjaku, za kojega je ustvrdila – da se nikako ne propušta.

– Pratim sve informacije koje mi šalje Ženski poduzetnički centar, primam sve obavijesti o sadržajima i aktivnostima, ali nekako je kroz godinu posao bio prioritet, koji je uzeo puno vremena da se posvetim i ovim slatkim događanjima. A kako želja za druženjem s kolegicama i kolegama “nije minula” te je stalno nazočna, došla sam na posljednje druženje u 2019. godini i radujem se svima koji dolaze i u narednoj godini, uz nadu da ću imati više vremena za odaziv. A sigurna sam da ću ga i naći u svom rasporedu. Jer uvijek je lijepo biti na druženjima Ženskog poduzetničkog centra, čija sam ponosna članica i drago mi je da sam dio ove impresivne asocijacije – ocijenila je naša Loyalty članica Mirjana Rep.

Posljednjem druženju se odazvao i Mato Gatnik, predstavnik zlatnog sponzora Kongresa poduzetnica 2020 i Premium partner Ženskog poduzetničkog centra – tiskare Aero Print, privučen kako naglašava, uvijek kreativnim i zanimljivim druženjima pod dirigentskom palicom naše asocijacije.

– Svi vaši sadržaji, ako ćemo govoriti kroz prizmu biznisa, uvijek otvaraju prilike za nove poslove i suradnje, a ako ćemo govoriti o privatnim dojmovima, uvijek je tu puno pozitivne energije, zabave i humora, što nikako ne bi trebalo propuštati. To su uvijek jaki dojmovi zbog čega bi trebali biti uvijek uz vaše sadržaje i projekte, a drago mi je da već prvi BaBIZnjak upravo organiziramo u siječnju 2020. godine uz vas i s vama – najavio je Mato Gatnik.

Gotovo pet godina uz projekte Ženskog poduzetničkog centra je naš Loyalty član Antun Urbić Backo, vlasnik Muzeja vlakića – najveće makete željeznice jugoistočne Europe, za što ističe da je “ponavljač” je je jednostavno – ovisan o dobrom druženju, što upravo u našim projektima nalazi već godinama.

– Uživam u društvu inspirativnih žena, pa kako se onda ne bi odazivao na vaša druženja. Smatram da je to odlična motivacija, imate uvijek interesantne aktivnosti, radujem se što uvijek nešto novo čujem, nekoga novoga upoznam, otvorim prilike za posao, ali prije svega i da se družim izvan svog uobičajenog poslovnog okružja. Smatram da bi svaki poduzetnik i svaka poduzetnica u svom rasporedu trebali nalaziti vremena za druženja koja organizirate jer su uvijek korisna i dobro došla svima na realnom tržištu – komentirao je jedan od naših najvjernijih članova, poduzetnik Antun Urbić Backo.

I naš posljednji BaBIZnjak u 2019. godini došao je kao kruna gotovo pet godina dugog rada na povezivanju, ali i unapređenju međusobne suradnje članica i članova Ženskog poduzetničkog centra, a na krilima konstruktivnih ideja i savjeta samih vlasnica i vlasnika tvrtki i obrta, nastavljamo dalje i u 2020. godini. To osjeti i naša Loyalty članica Petra Martinko, vlasnica škole stranih jezika Latina, koja je ovog proljeća stigla u našu poduzetničku zajednicu, ali odmah i krenula volontirati bez zadrške na svim našim projektima koje provodimo ili pak iniciramo i kreiramo u suradnji s ostalim članicama i članovima.

– Lijepo je dočekati kraj godine u pozitivnom, svečanom duhu jer je i sam Advent s razlogom jedno od najljepših razdoblja u godini. Posebice kada se na jednom mjestu okupe žene koje su dobre volje i dobrih djela, spreme međusobno se podupirati i uvažavati, a upravo to pruža Ženski poduzetnički centar, čija sam članica i ja. Svojim primjerom i kroz ovo druženje trebamo dati poticaj i za nadolazeće godine zajedničkom rad i potpori, a što mislim da žene mogu i žele. Samo ih treba povesti, dati pozitivan primjer, a što upravo Ženski poduzetnički centar i pruža i osigurava – jasna je poduzetnica Petra Martinko.

Uz polikliniku Bagatin, glavnu nagradu za najbolje adventsko ruho, osiguravala je i naša Loyalty članica Draženka Pleško, sretna što 2019. godinu zaključuje uz vesele sadržaje Ženskog poduzetničkog centra.

– Bilo je ovo predivno druženje, u ostalom kao i svako koje organizira Ženski poduzetnički centar, sve je tako pozitivno i konstruktivno, da nam baš to treba, da sretni i zadovoljni uđemo u novu poslovnu i kalendarsku godinu. A mislim da upravo ovakav duh i suradnja pomažu protiv općeg slijeganja ramenima i nekog depresivnog raspoloženja koje stvara ozračje kao da se ništa ne može napraviti da nam svima bude bolje. A može se i upravo Ženski poduzetnički centar to i dokazuje svojim djelovanjem i projektima. Sretna sam što sam dio ove zajednice i definitivno želim da tako i potraje još godinama – smatra naša Loyalty članica Draženka Pleško.

Proslava 5. rođendana Ženskog poduzetničkog centra u partnerstvu s tiskarom Aero Print, Zlatnim sponzorom naših aktivnosti

Iznimno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na proslavu petog rođendana Ženskog poduzetničkog centra – temeljne nevladine i nepolitičke asocijacije ne samo Hrvatske, nego i jugoistočne Europe s cijelim nizom sadržaja, projekata i aktivnosti na promicanju poduzetništva, posebice žena.

Osnovani smo 01. 01. 2015.  godine od strane samih poduzetnica i poduzetnika, s misijom ohrabriti, u prvom redu, žene na veći poduzetnički angažman u gospodarstvu ovog dijela Europe te olakšati ulaganje u obrazovanje i učenje u poduzetničkom sektoru.

U projekte povezivanja žena u poduzetništvu, ali i svih onih koji podržavaju poduzetništvo krenuli smo 01. 01. 2016. godine lansirajući digitalnu plaformu www.poduzetnica.hr kako bi se još jednostavnije i lakše, i kroz on line kanale, realizirali naše ciljeve.

Od tada do danas naše projekte, sadržaje i aktivnosti upoznalo je i pomoglo iznimno puno poduzetnica i poduzetnika, ali i svih onih koji podržavaju poduzetništvo, te danas brojimo više od 2.300 članica te 118 članova.

U partnerstvu s našim Zlatnim sponzorom tiskarom Aero Print

želja nam je da ovaj naš prvi jubilej i obilježimo.

Proslava 5. rođendana Ženskog poduzetničkog centra u partnerstvu s tiskarom Aero Print, Zlatnim sponzorom naših aktivnosti
održat će se 21. siječnja 2020. godine od 17 sati
u prostorima HUB-a Petračićeva ulica br. 6, Zagreb.

Bit će to prigoda da se ne samo zabavimo i opustimo u ugodnom poduzetničko – poslovnom okružju, nego da Vam i po prvi puta u povijesti poduzetništva na ovim prostorima predstavimo nekoliko premijernih projekata koji će definitivno unaprijediti gospodarstvo Hrvatske.

U nadi Vašeg odaziva na proslavu našeg rođendana, s radošću Vas očekujemo

Ljubazno molimo potvrdu Vašeg dolaska na proslavu našeg rođendana na: info@poduzetnica.hr

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp