Uz odvjetničko društvo Petrić Kajić prošli smo kroz važna pravna pitanja i nedoumice poduzetništva

Kako bi izbjegli mnoge “poduzetničke glavobolje” koje se mogu javiti tijekom poslovanja na realnom tržištu, bilo da tek stupamo na njega ili smo pak godinama na vjetrometini poslovnih aktivnosti, drugi listopadski BaBIZnjak organizirali smo u društvu i domaćinstvu s odvjetničkim društvom Petrić & Kajić. Riječ je, ne samo o našim aktivnim loyalty članovima nego i odvjetničkom društvu koje iznimno podupire poduzetnike u njihovom poslovanju, pružajući im pravne savjete te prateći ih kroz njihovo poslovanje s pravne strane.

Osim velike stručnosti, odvjetničko društvo Petrić & Kajić konstantno se educiraju na području svog djelovanja te su  aktivni medijatori i odvjetnici koji se bave rješavanjem konflikata ne samo putem suda već i putem medijacije.

Stoga je sasvim logičan izbor i put kroz naše aktivnosti besplatnih druženja, networkinga te motivacijskih predavanja “pao” na odvjetničko društvo Petrić & Kajić, koji su pripremili ne samo prezentaciju svojih aktivnosti u pravnom sektoru za poduzetništvo, nego i projekcije mogućih problema koje susreću poduzetnike, te načina za njihovo kvalitetno rješavanje. Jer učinkovita pripremljenost, uz kvalitetan i stručan tim za potporu, već je pola rješenja svake poduzetničke nevolje.

– Odlučili smo se za domaćinstvom „odvjetničkog“ BaBIZnjaka jer smatramo Ženski poduzetnički centar organizacijom koja pruža i podupire ne samo poduzetništvo, nego i poslovno povezivanje, a mi radimo s istom misijom – pomaganja, pružanja potpore i suradnje s malim i srednjim poduzetnicima do razvoja u velike tvrtke. Često i ako naši klijenti nadalje ostanu u domeni malih i srednjih poduzetnika, uvijek trebaju kvalitetnu odvjetničku potporu što mi također kao društvo pružamo. Predavanje koje smo održali prepoznali smo kao moderan način približavanja odvjetničke usluge poduzetnicama i poduzetnicima, te nam je drago da su to sudionici BaBIZnjaka prepoznali – kazao je Petar Petrić, iz odvjetničkog društva Petrić & Kajić.

Siniša Budaj, voditelj Web marketing akademije i naš novi Loyalty član, prvi puta je na jednom našem BaBIZnjaku s ciljem ne samo da nas bolje upozna, nego da „ispita“ mogućnosti i promocije vlastitih poslovnih aktivnosti, te da otkrije i one koje mogu i njemu biti od koristi u projektima na realnom tržištu.

-Vrlo je ugodno, zanimljivo, poučno i svakom poduzetništvu dobro došlo. Jer odvjetničke usluge trebaju svakoj tvrtki i obrtu, nadam se što više u kvalitetnim poslovnim prilikama, a što manje radi nevolje. Pa je super i učiti o njima, kao i eventualnim situacijama kada dobro dođu jer nikada ne znamo kada nešto može iskrsnuti u poslovanju – ocijenio je Siniša Budaj svoje prvo BaBIZnjak druženje.

Po prvi puta s nama bila je i Draženka Pleško, vlasnica i direktorica tvrtke Abeceda ljepote, a s ciljem da nas bolje upozna, te nešto dodano naučit vezano uz rješavanje poduzetničkih problema uz pomoć kvalitetnog odvjetničkog tima.

– Nisam se nadala ovako pozitivnoj energiji i konstruktivni sadržajima, jako sam ugodno iznenađena i baš sam uživala u druženju. Sve je tako jednostavno i odiše pozitivno energijom, zarazna je i konstruktivna, potiče na suradnju i međusobno uvažavanje što mi u poduzetništvu stvarno trebamo – smatra poduzetnica i naša nova Loyalty članica Draženka Pleško.

Ana Kiršner Kozic već je nekoliko godina uz Ženski poduzetnički centar kao Loyalty članica, te se rado kad uhvati vremena među brojnim poduzetničkim obavezama, pridružuje našim druženjima.

– Nakon projekata koje organizira Ženski poduzetnički centar, kao i druženja na BaBIZnjacima uvijek se vraćam kući puna pozitivnih dojmova i energije. Uz vrlo puno poticaja za nove poslovne ideje i suradnje jer na svakom BaBIZnjaku upoznamo nove ljude, saznamo nešto novo, otvorimo vrata novim suradnjama, što je jako učinkovito, potrebno i poticajno za poslovni networking. Stoga ste definitivno prava adresa za sve one koji vas još nisu upoznali, a žele razvijati i širiti svoje poslovanje. Vjetar ste u leđa svima nama koji smo u poduzetništvu a i onima koji se tek odlučuju napraviti prvi korak u tom smjeru. – istaknula je naša Loyalty poduzetnica.

Miljenka Horvat, jedna je od „najdugovječnijih“ po članstvu u Ženskom poduzetničkom centru. Uz nas je gotovo pet godina, vrlo je aktivna u poduzetništvu, a odnedavna uloga bake nije ju zaustavila i u onome što jako voli raditi – dolaziti na naša druženja.

– Ženski poduzetnički centar dobrim je dijelom razlog da sam se osobno nakon odlaska u mirovinu našla u poduzetništvu i otvorila svoju tvrtku te hrabro krenula, tako da ste „krivi“ za moj poduzetnički uspjeh na čemu sam vam jako zahvalna. To je bio novi početak mog života u mirovini, za kojega nisam znala što trebam raditi, te sam uz vaš poticaj krenula u poduzetništvo, dobila vjetar u leđa kojega ste mi dali, te sam danas tu gdje jesam. Imam u vama sigurnost koju trebam, imam informacije koje uvijek dobijem, imam okolinu koja je pozitivna i poticajna, te stoga rado dolazim i dolazit ću na druženja i aktivnosti koje organizirate – dojmovi su Miljenke Horvat, naše Loyalty članice koja je sa zanimanjem poslušala predavanje odvjetničkog društva Petrić & Kajić čije usluge i sama treba u vlastitom poduzetništvu.

Drugi listopadski BaBIZnjak održao se pod nazivom “Your business with us – smart,
not hard” – a ovo zanimljivo druženje s ciljem povezivanja i snažnije međusobne potpore svih koji svoju egzistenciju osiguravaju u poduzetništvu, povezalo je domaćinstvo odvjetničkog društva Petrić & Kajić, koji su uz ostalo svojim predavanjem pokazali okupljenima kako lakše, kvalitetnije i profitabilnije obavljati svoje poslovanje.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp