Poduzetnica Adela Franceković svojim jedinstvenim pristupom pomaže poduzetnicama i poduzetnicima da svladaju brige, probleme i nedaće koji ih okružuju

autorica teksta: Zrinka Peharec

Adela Franceković je poduzetnica, urednica, terapeutkinja i savjetnica koja već 20 godina pomaže ljudima da kreiraju sretniji i ispunjeniji život. Po klasičnoj izobrazbi je kemičarka i računovotkinja, a po duhovnoj izobrazbi i po principima duhovnog rasta i osobnog razvoja Adela Franceković je Reiki i Tarot majstorica i učiteljica, Theta healing praktičarka i instruktorica. Uspješno je savladala Eft tehniku, praktičarka je tehnika: Hipnoze i hipnoterapija, Bars, Peat i NLP tehnika, a završila je i osnove astrologije, te je trenutačno u pripremama za studij poslovne psihologije.

Svemu tome ova je poduzetnica dodala i svoju osobnost te spojila u jedinstvenu spomenutu tehniku koju zove Adela transformacijski principi kroz koje svakoj osobi pristupa s posebnom pažnjom. Na svom YouTube kanalu  ona nesebično pomaže besplatnim video uradcima i emisijama koje sama snima i producira, a svojim interesom publika potvrđuje popularnost ovog svima dostupnog kanala. Članica je i u Hrvatskoj udruzi za coaching, jer ju zanimaju svi segmenti rasta i razvoja. Održava edukacije za osobni razvoj i daljnji terapeutski rad po vlastitom programu Transformacijski principi u kojem su do sada temeljni program i dva stupnja, radi sa klijentima jedan na jedan i održava brojne on line programe osobnog razvoja na temu ljubavi, opraštanja, intuicije i novca.

U njenom gustom rasporedu između personaliziranih treninga za poslovnu zajednicu, radionica i snimanja, uspjeli smo doznati iz prve ruke više o njezinom iskustvu u poduzetništvu te kako pomoći osobnom napretku poduzetnika i managera koji svakodnevno preuzimaju veliku odgovornost, nose se sa svim tekućim poslovnim izazovima, a ne nalaze vrijeme za sebe i rješavanje svih akumuliranih stresova.

– Ja sam poslovna žena, osoba koja kreira, poduzima aktivnosti, preuzima rizike, stvara prilike i realizira ih pa u tom smislu jesam poduzetnica. Osjećam li se tako? Pa baš i ne u tom gordom smislu riječi. Osjećam se kako osoba koja živi i radi ono što voli. To bi za mene bila bolja definicija – ističe ova poduzetnica opisujući svoje Transformacijske principe koje je postavila riječima kako iskustvo govori da ljudi teško samostalno pronalaze konačno i cjelovito rješenje svojih problema.

– Zbog subjektivnosti, trauma, blokada ili naglašenih emocija oko određenih životnih tema, ponekad nije moguće razumjeti što se zapravo dogodilo, koji je pravi uzrok životnog izazova i kamo će odvesti uobičajeno ponašanje. Za sretniji život, ključno je zaustaviti taj začarani krug, a kroz Adela transformacijske principe krećemo od izvornog problema i iznova kreiramo pozitivne obrasce koji će nas dovesti do života kakvog želimo živjeti. Na taj način vraćamo svoje izgubljeno JA, vraćamo svoju snagu, pobjeđujemo strahove, uklanjamo svaku nelagodu. Pri tome osjećamo pomak u razmišljanju i usvajamo alate za implementaciju rješenja u trenutnoj životnoj situaciji. Transformacijski principi koriste poduzetnicama koje traže ravnotežu u životu, odnosno žele vratiti balans i donositi mudrije odluke za sebe, obitelj i posao – uči Adela Franceković naglašavajući da je trenutak u kojem klijentice i klijenti traže njezine usluge onda kada shvate ne mogu više sami, kada im je teško odabrati mudar potez, kada se nagomilaju brige, a upitnici svakim danom iskaču sve veći.

– Tada je pravi trenutak da potraže nekoga tko im može pomoći da raspetljaju životni klupko i rasterećeno krenu naprijed, sukladno svojim vještinama i sposobnostima, onako kako najbolje znaju. Najveći izazov je uskladiti privatni i poslovni život, posložiti prioritete i donijeti odluke u skladu sa svojom dušom, dok nam istovremeno mnogi racionalni izbori zvuče puno logičnije, a ne donose rezultate. Jedno vrijeme možemo raditi kako se od nas očekuje i kako drugi traže, ali onda se počinju javljati brojni problemi u poslu, privatnom životu i općenito u funkcioniranju čovjeka u svakodnevnim aktivnostima. Tada je potrebno zaustaviti se i vidjeti kako možemo zrelije pristupati sebi i svojim ciljevima. Tek onda možemo graditi kvalitetne strategije i poslovne procedure – smatra ova  poduzetnica.

Na kraju nije propustila s nama podijeliti i jedan poduzetnički savjet.

– Poduzetnicima uvijek predlažem da malo uspore, da ne donose impulzivne odluke u trenucima kada su iscrpljeni ili preopterećeni, da nauče kada je dosta i kada trebaju stati, a onda iz tog mira da nauče svjesno graditi svoju karijeru što uvijek donosi kvalitetnije rezultate i produktivnost u radu. Do sada sam mnogima pomogla na tom putu i to je moje poslovno i životno iskustvo – zaključuje autorica Transformacijskih principa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp