Naše članice složno poručuju: “Kad se žene međusobno povežu i surađuju, mogu i stijene pokretati te čuda stvarati!”

Svibanjski BaBIZnjak iznova dokazao zašto su poduzetnice jedna drugoj važna potpora

Prvi svibanjski BaBIZnjak, mjesečno besplatno druženje Loyalty članica i članova Ženskog poduzetničkog centra održano je u ozračju prezentacije poslovnih prilika pod nazivom Startup your life, koju je organizirala Loyalty članica Maja Komadina, vlasnica obrta MK CONCEPT iz Rijeke.

U prvom redu, kako je sama istaknula, s ciljem podijeliti s Loyalty članicama i članovima, ali i svima onima koji su došli po prvi puta upoznati rad Ženskog poduzetničkog centra, informacije o poslovnoj prilici kojom se  i sama bavi nekoliko godina te koja joj je donijela, ne samo financijski benefit već poticajno te pozitivno timsko okružje, kao i razvoj vlastitih potencijala, te zdravstveni probitak.

– Iako sam iz Rijeke, doista mi je bilo drago da sam mogla biti domaćica uz Ženski poduzetnički centar svibanjskog BaBIZnjaka održanog u Zagrebu. Ovo naše druženje kao i predavanje pod nazivom “Startup your life” bilo je usmjereno svima koji u sebi nose poduzetnički duh, te koji žele upotpuniti svoje financije kroz priliku koja nema ulaganja niti rizika, te je sadržajno nova u Hrvatskoj i može se raditi i izvan granica Hrvatske. Drago mi je da su mnogi koji su se odazvali BaBIZnjaku to prepoznali u mom predavanju, ali i druženju te netwotkingu te da sam uspostavila mnoge zanimljive i poslovno motivirajuće suradnje – komentirala je domaćica BaBIZnjaka Maja Komadina.

BaBIZnjaci su postali omiljeni sadržaj Loyalty članica i članova za međusobnu suradnju, networking te ono što je najvažnije u zajedničkom poduzetničkom radu – izgradnju suradnje i razumijevanja među svima koji na realnom tržištu traže svoje karijerne prilike.  Prepoznala je to i poduzetnica Marija Kovilić koja je s kćerkom na naše druženje stigla iz Šibenika. Upravo u svom gradu je po prvi puta upoznala prošle godine projekte Ženskog poduzetničkog centra, da bi sada i u Zagrebu nazočila jednom, a kako ističe, s ciljem da žene stanu jedna uz drugu i budu međusobno najveća potpora koja se može pružiti.

– Ženska poduzetnost je ono što me uvijek motiviralo, a zatim i kada vidimo koliko su žene sposobne. Jer smatram da žena može sve, samo se treba usmjeriti u svojim aktivnostima. Nema toga što ne možemo, posebice kad se povežemo, kada surađujemo, kada pružimo ruku jedna drugoj. Tada možemo i stijene pomicati. Možemo napraviti čudo. Zato sam se okrenula aktivnostima Ženskom poduzetničkom centru jer smatram da je ovo što radite potrebno, korisno i dobro došlo svakoj ženi u poduzetništvu. Dodala bih svakako da niti jedna tvrtka u Hrvatskoj, gdje je žena ozbiljno zavrnula rukave, a takve smo većina nas, propala ili zapala u poteškoće, nego svaka gura i bori se prema svom putu uspjeha. Ovo ima velikog smisla, sretna sam povežemo Dalmaciju sa Zagrebom, sa Slavonijom, puno toga zajedno možemo napraviti, samo se moramo povezati – ocijenila je svoje prvo BaBIZnjak druženje Marija Kovilić, vlasnica restorana i apartmana “Visovac” iz Skradina.

Ovaj BaBIZnjak bio je i prva prigoda mnogim našim Loyalty članicama upoznati naše projekte povezivanja i umrežavanja, među kojima je i novopridošla u našu asocijaciju Branka Kamenečki Orlić, koja za sebe kaže da je “teacher, WingWave coach, NLP master, educator, motivator u svom JoyfulLife centru.

– Za loyalty članstvo u Ženskom poduzetničkom centru kao i dolazak na prvi BaBIZnjak motivirala me je želja osjetiti vašu pozitivnu energiju o kojoj svi pričaju i koju nisam niti ja propustila iskusiti sada kada sam uz vas. To je nešto što nam nedostaje svima, pa su ovakva događanja više nego potrebna svakoj poduzetnici i poduzetniku da vidi da nisu usamljeni, da smo zajedno jači i da kroz suradnju puno toga možemo korisnog napraviti. Zato sam uz vas. Cijeli svoj radni vijek uglavnom sam uz muškarce, radila sam uz njih i falila mi je potpora žena. Sada sam to promijenila učlanjenjem u Ženski poduzetnički centar i sretna sam kada sam vidjela i sada kada osjetim da potpora i suradnja nije izostala. To je upravo ono što sam tražila za sebe i svoje poduzetničke prilike – jasna je ova naša nova Loyalty članica.

Uz projekte Ženskog poduzetničkog centra je i Meri Aganović, koja razvija ne jedan, nego nekoliko poduzetničkih projekata, u čemu joj i naš centar pomaže.

– Ovo su odlični projekti, odlična energija, odlične članice i članovi – pa preostaje samo zaključiti – i vrhunski poticaj za svačije poduzetništvo, pa tako i moje. Samo tako nastavite naprijed, a mi ćemo graditi zajedno ono što mnogi u Hrvatskoj samo pričaju. Jer kad se žene povežu, uvijek konkretna djela stoje iza njih, posebice je konstruktivno kroz djela koja provodi i inicira Ženski poduzetnički centar. Drago mi je da i ja osobno imam u vama potporu i izvor informacija, te sam sretna što nam pružate i mogućnost za networking i povezivanje, jer je to najkraći i rekla bih najučinkovitiji put do ciljane korisničke publike i prodaje usluga i proizvoda – smatra članica Meri Aganović.

Govoro godinu dana uz nas je i Loyalty članica Zrinka Peharec, koja je iskusila nekoliko naših projekata i za razvoj vlastitih poduzetničkih aktivnosti i ono što ističe svakako je važnost uvažavanja i snage potpore žena koje si međusobno pružaju kroz našu asocijaciju.

– Svaki puta iznova se radujem novim sadržajima Ženskog poduzetničkog centra kojima nazočim i u kojima sudjelujem jer je međusobna potpora i suradnja žena vrlo značajna i za razvoj poduzetničkih projekata od kojih živimo i za koje radimo. Radujem se vidjeti sa svakim novim druženjem sve više novih članica i članova te da se odazivaju u velikom broju na naše aktivnosti, što dovoljno govori da smo na pravom putu i da činimo dobra djela u pravcu jačanja suradnje. Lijepo je čuti nova poduzetnička iskustva i savjete – ocijenila je poduzetnica Zrinka Peharec.

O Loyalty članstvu Ženskog poduzetničkog centra više možete pročitati OVDJE.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp