Postani Gentle Day Ambasadorica i unaprijedi svoj privatni i poslovni život

Projekt koji cilja osnaženju žena kroz vlastiti angažman u poslovnim edukacijama, networkingu i poduzetništvu

Vinkovačka tvrtka Gentle day d.o.o., koja se bavi plasmanom biorazgradivih, ekoloških menstrualnih uložaka vlasnice i direktorice Dine Vukičević,  osim što je drugu godinu za redom dijamantni sponzor svih aktivnosti Ženskog poduzetničkog centra, intenzivno radi na povezivanju i snaženju žena diljem Hrvatske, ali i regije.

Tako su u 2018. godini održali u devet gradova Hrvatske (Zagreb, Čakovac, Varaždin, Rijeka, Ogulin, Šibenik, Split i Vukovar) uz više od 500 žena besplatna predavanja s ciljem međusobne potpore i uvažavanja, te smanjenja diskriminacije koju svakodnevno žene osjećaju u hrvatskom društvu. Ove godine intenzivno su krenuli s pripremama, te skorom provedbom projekta Gentle day Ambasadorica.

– U samo jednom danu kroz glavu žene prođe od 50 do 70 tisuća misli, a tek se samo jedan posto istih materijalizira se u spješna djela ženskog integriteta, neovisnosti, karijere i ustrajnosti. Znajući da u Hrvatskoj postoje žene koja imaju u sebi volje i snage pokazati više za sebe, napraviti više za sebe, a zatim i za svijet u kojem živi pokrenula sam sa svojim timom projekt Gentle Day Ambasadorica. On svim djevojkama i ženama koje se prijave putem naše službene web stranice Gentleday.hr pruža mogućnosti maksimalno iskoristiti sve svoje potencijale, unaprijediti vlastite vještine i sposobnosti kako bi prije svega sebe kao ženu stavila u središte pozornosti, počela (ako slučajno već nije) misliti prvo na sebe, na vlastiti integritet, izgradnju vlastitih sposobnosti, ali i financijsku neovisnost i karijeru – opisala je ovaj hvale vrijedan projekt Dina Vukičević, vlasnica i direktorica tvrtke Gentle day Hrvatska.

Sve zainteresirane djevojke i žene kroz ovaj projekt prije svega dobivaju mogućnost honorarne zarade ili stalnog zaposlenja, stalne besplatne edukacije na unaprijeđenju vlastitih poslovnih i osobnih sposobnosti, stalni team buildinge i povezivanja s drugim ženama u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europe, stimulativna primanja prema vlastitom angažmanu, utrošenom vremenu i trudu, automobil na korištenje, mjesečne nagrade za aktivnost u projektu Gentle day Ambasadorica, stalni networking i promociju vlastitih karijernih mogućnosti, osobnog trenera za razvoj karijernih i osobnih potencijala, stalno druženje i povezivanje s ostalim Ambasadoricama u projektu diljem Hrvatske i jugoistočne Europe, poticajno karijerno okružnje za izgradnju vlastitih potencijala, realizaciju vlastitih poslovnih želje te stalno praćenje i poticanje na ostvarivanje ciljeva osobne prirode, ali i kao Ambasadorice.

– Žena ženi može biti najbolji prijatelj. Uvjereni smo da će Gentle Day Ambasadorice zajedno s nama krenuti u izgradnju još snažnije, kvalitetnije i sveobuhvatnije suradnje među ženama jugoistočne Europe. Sve što tražimo jeste pozitivna energija, volja i motivaciju za izgradnjom vlastitog integriteta, unapređivanja vlastitih sposobnosti, timski radi i želju za suradnjom među drugim ženama – istaknula je vlasnica koncepta Gentle day i pozvala sve zainteresirane buduće Ambasadorice da se pridruže ovom projektu popunjavanjem prijave koji se nalazi na službenoj stranici tvrtke Gentle day Hrvatska ili OVDJE.

A Gentle Day Ambasadorica, poduzetnica Maja Ilčić, vlasnica marketinške agencije Zlo i naopako, osim što je prva koja je pristupila projektu, prva je i žena koja osobno želi unaprijediti vlastite karijerne mogućnosti, ali i osobni integritet kao Ambasadorica kroz misiju koju vodi Gentle Day Hrvatska.

– Ne tako davno postala sam Gentle Day Ambasadorica zahvaljujući svojoj osobnosti, pozitivnoj energiji, uvijek spremnoj suradnji, posebice među ženama, ali i stalnoj znatiželji ulagati u sebe i vlastite potencijale. Smatram da je ovaj projekt idealan za mene i moje stalno propitivanje karijernih i osobnih potencijala. 2015. godine, vidjevši da moje tadašnje zaposlenje, na žalost nema neku perspektivu kako bi financijski bila zadovoljna, otvorila sam vlastitu agenciju, uložila puno u vlastitu edukaciju kroz brojne akademije, škole, tečajeve te  svašta radila da nadogradim ono što svaka žena treba stalno raditi u svom životu, te naučila puno toga lijepoga, upoznala puno divnih ljudi, upijajući iskustva koja su uvijek dobro došla. Danas sam tu gdje jesam i bez imalo lažne skromnosti mogu reći da mi je jako dobro, isključivo jer sam sve što imam sama stvorila i ne prestajem se boriti za isto. Na tom mom putu “od nula do jako dobro” pomagale su mi gotovo i isključivo žene – žene su mi davale ideje, motivirale me, davale mi komplimente, ali i snage da nastavim i trudim se ne posustati…a odustajanje mi je bilo na pameti tisuću puta. Sasvim razumljiv korak dalje, više, bolje i jače za mene je projekt Gentle Day Ambasadorice i sretna sam što sam danas prva koja sam mu pristupila, a vjerujem da će uz mene biti još tisuću i tisuću Ambasadorica – naglasila je poduzetnica Maja Ilčić, prva Gentle Day Ambasadorica koja uskoro zajedno s timom Gentle Daya kreće diljem Hrvatske u promociju i provedbu ovog projekta.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp