“Zaraženi” karnevalskim ludilom, Loyalty članice i članovi zabavljali su se pod maskama

Sitno i dinamitno” izgledalo je naše Karnevalsko BaBIZnjak druženje održano u šarenom, veselom i uvijek prožetom dobrodošlicom prostoru naših babiznjak domaćica Vatroslave i Sandre, članica Ženskog poduzetničkog centra iz Zaprešića, poduzetnica i vlasnica dječje igraonice i rođendaonice, u kojoj smo se treću godinu za redom okupili pod maskama.

U prostoru Rođendaonice i Centru zabave Vatrin Kutak u Zaprešiću družili smo se, u prvom redu, sa željom pokazati da se i poduzetnice i poduzetnici znaju dobro i maštovito zabavljati.  Jer vrijeme je maškaranja, karnevala i ludih fešta, a to naše domaćice nikako nisu željele zaobići u svom veselom kutku, koji inače primarno ugošćuje djecu i dječju zabavu, ali je ovog puta idealno poslužio za zabavu odraslih sa srcem i dušom djece.

– Drago nam je da Loyalty članice i članovi Ženskog poduzetničkog centra vole doći u naš prostor, koji nije primarno samo namijenjen djeci, nego svima željnih zabave, ali i dobrih iskustava. Evo sada smo organizirali treći po redu karnevalski babiznjak, a drugom polovicom ožujka ovdje ćemo imat u suradnji s vašim centrom i Gradom Zaprešićem i novih pet besplatnih edukacija za poduzetnice i poduzetnike, kao i sve one koji to žele postati. Drago mi je da nas sve više odraslih prepoznaje kao njihovu oazu za dječje rođendane i zabavu, a sve više poduzetnica i poduzetnika kao adresu gdje se i oni mogu pod dirigentskom palicom Ženskog poduzetničkog centra dobro zabaviti – opisala je domaćica Karnevalskog BaBIZnjaka Vatroslava Mišetić.

Mira Mance i Srebrenka Peter, u ime Wüstenrot stambene štedionice d.d., Premium partnera Ženskog poduzetničkog centra i sponzora Kongresa poduzetnica 2019, već su bile domaćice jednog BaBIZnjaka, a sada su opušteno pod maskama, došle uživati kod drugih.

– Ovo je odlično druženje, svi sadržaji koje su naše domaćice pripremile su zanimljivi, veseli, probudili su djecu u nama i odlično se zabavljamo. Vraćaju nas ovakvi događaji u mladost, sve je opušteno, krafne su ukusne i baš je pravi karnevalski štimung. Svi se redom zabavljamo, navijamo, a nije nam bilo problematično pronaći kostime i maskirati se da se uklopimo u ovakvo BaBIZnjak okružje – složno su zaključile djevojke iz Wüstenrot stambene štedionice.

Helena Fjorović od ljeta 2018. godine je Loyalty članica Ženskog poduzetničkog centra, s puno iskustva u networkingu i prije svega upoznavanju sadržaja koje se u pravcu jačanja poduzetničkih aktivnosti nude na tržištu. No za aktivnosti naše asocijacije krako i jasno ističe – da ih ne propušta! Posebice jer će i sama biti domaćica našeg BaBIZnjaka kojega pripremamo u travnju ove godine.

– Dobra energija je prvi razlog zbog čega me ova događanja uvijek privuku. Bila sam kod kuće i kao većina nas, nakon posla imala sam onaj osjećaj kako mi se ne da ići, no učinila sam upravo suprotno. Došla sam i jako mi je drago da jesam. Stavila sam masku i stigla na BaBIZnjak; super druženje, super nagrade, super ljudi – jasna je ova poduzetnica.

Na BaBIZnjaku su se birale najbolje maske, najbolje plesno – igračke sposobnosti, kao i najbolji igrači u stolnom nogometu.

Titulu najbolje maskiranog sudionika BaBIZnjaka drugu godinu za redom, sasvim opravdano, odnijela je poduzetnica i naša Loyalty članica Maja Ilčić, koja je ne samo obranila titulu najbolje maske koju je osvojila i prošle godine, nego je i potvrdila svoju odličnu sportsku spretnost kada je u paru s poduzetnikom Darijenom Belecom osvojila turnir u stolnom nogometu.

– S obzirom da je konkurencija izuzetno velika, što je moja i velika motivacija, stvarno se trudim biti maštovita i dobro maskirana. To je doista “borba” i dam si truda te se svakako nekoliko mjeseci prije pripremam za Karnevalski BaBIZnjak. Ali volim se prije svega družiti na aktivnostima Ženskog poduzetničkog centra, zbog čega se rado i odazivam na sve što pripremate i organizirate, volim dobronamjerne žene spremne za komunikaciju i poslovnu suradnju što također dolazi kao obilje dodatnog sadržaja – komentirala je osvajačica ovogodišnje titule najbolje maskirane poduzetnice Maja Ilčić.

A njezin partner u stolnom nogometu Darijen Belec treću godinu za redom je redoviti sudionik Karnevalskog BaBIZnjaka, no iskreno i svih drugih akcija koje provodi Ženski poduzetnički centar.

– Pretprošle godine upoznavao sam sadržaje Karnevalskog BaBIZnjaka, prošle godine sam se opustio družeći se s ljudima, a ove godine sam se totalno prepustio i sretan sam zbog toga. Sve mi je zanimljivije i zanimljivije, a posebice se radujem igrama i plesnim sadržajima koje uvijek pripremite na ovakvim okupljanjima gdje se moramo i malo opustiti i ne misliti na posao – ocijenio je naš Loyalty član Darijen Belec.

Karnevalskom BaBIZnjaku se odazvala poduzetnica i “svježa loyalty članica” Željka Barišić, koja nas tek upoznaje kroz naše sadržaje, te kako ističe nije očekivala ovoliko pozitivne atmosfere i dobrog raspoloženja.

– Ono što sam do sada iskusila na BaBIZnjacima, ali i ostalim sadržajima koje kreirate je doista fenomenalna i neponovljiva atmosfera, predivno je opustiti se uz ovako konstruktivne i pozitivne ljude, a večeras je jako eksplozivno i zanimljivo jer je sve pod maskama. Dinamično je i kreativno osmišljeno, volim upoznavati nove poduzetničke priče i diviti se onima koje sam već upoznala, a vi to upravo pružate – komentirala je Željka Barišić svoj prvi karnevalski babiznjak, na kojemu je ujedno osvojila i nagradu za najspretniju sudionicu u plesno – sportskoj igri.

Po prvi put s nama na BaBIZnjaku kao buduća poduzetnica bila je i Palmina Ružić, koja je stigla ne samo kako bi se družila pod maskama, nego da bi osjetila i draž poduzetničkih ideja i savjeta onih koji su već na realnom tržištu.

– Ova energija koju sam osjetila je odlična i baš poticajna. Posebice jer uskoro planiram pokrenuti vlastito poduzetništvo u pravcu uređivanja vrtova i okućnica, druženje s iskusnijim kolegicama i kolegama u vlastitim poslovima svakako je više nego odličan poticaj. Prvi su mi izazovi potraga za kupcima mojih usluga, ali naravno i hvatanje u koštac s administracijom oko otvaranja obrta. No vjerujem da ću uz vas i vaše članice i članove puno toga lijepoga i korisnoga naučiti kao što sam već iskusila i na Karnevalskom BaBIZnjaku – najavila je buduća poduzetnica Palmina Ružić.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp