U organizaciji našeg Loyalty člana Admira Suljića otvorili smo sezonu BaBIZnjaka u 2019. godini

Po prvi puta od svog osnutka i po prvi puta u 2019. godini Ženski poduzetnički centar podržao je organizaciju BaBIZnjaka kojemu je bio domaćin jedan naš muški Loyalty član – poduzetnik Admir Suljić, vlasnik frizersko - kozmetičkih salona Adivas iz Zagreba.

Kako to i priliči početku godine kada je vrijeme za mnoge značajne odluke, a jedna od njih svakako treba biti – staviti sebe na prvo mjesto kada su zdravlje i ljepota u pitanju, siječanjski BaBIZnjak "uronili" smo upravo u obilje sadržaja koje trebamo iskoristiti upravo u tom pravcu - samo za sebe. Vlasnik Adivas frizersko - kozmetičkog salona u zagrebačkomk naselju Prečko, upoznao je sa svim uslugama koja ova "beauty oaza" nudi, kako ženama, tako i muškarcima. No, upoznali smo i poduzetički put našeg 102. po redu Loyalty člana Admira Suljića, koji nakon deset godina razvijanja svojih poslovnih projekata danas ima iza sebe pet uspješnih tvrtki i 42 zaposlene osobe.

Članstvo u Ženskom poduzetničkom centru bilo je za Admira Suljića sasvim razumljivo, ali ono što je posebno pohvalno svakako je njegovo sponzorstvo Kongresa poduzetnica 2019., kao i svestrana pomoć ovog našeg Loyalty člana u projektima Centra na jačanju poduzetničkih aktivnosti.

- Širenje poznanstava, druženje, posebice s divnim ženama i poduzetnicama koje je okupio BaBIZnjak u mom salonu, potpora koju možemo jedni drugima pružiti, udruživanje - sve su to razlozi zbog kojih niti u jednom trenutku nisam dvojio ugostiti ove divne dame i na mojoj poslovnoj adresi. Povezivanje je budućnost, zbog čega sam se odlučio ne samo organizirati BaBIZnjak nego i učlaniti se u Ženski poduzetnički centar. Zbog žena se ratovalo, što dovoljno govori koliku motivaciju pružaju žene. Često me pitaju i tko stoji iza mene, a ja rado odgovaram - samo žene - poručio je domaćin prvog BaBIZnjaka u 2019., sponzor ovogodišnjeg Kongresa poduzetnica te naš Loyalty član Admir Suljić.

Već je nepisana tradicija da sa svakim novim BaBIZnjakom, pa tako i prvim ovogodišnjim, organiziramo i predstavljanje novopridošlih Loyalty članica i članova među kojima je bila i Mirjana Rep, vlasnica računovodstvenog servisa "Konto" iz Pitomače, koja nam se pridružila prije nekoliko tjedana željna poduzetničkog povezivanja i suradnje.

- Sretna sam da sam naišla na Ženski poduzetnički centar i da sam imala tu mogućnost da vam se odmah pridružim. Sve je ispunjeno s obiljem pozitivne energije, konstruktivnih sadržaja, sviđa mi se susretljivost koju ste mi pružili, a i sam boravak i druženje sa ženama koje su poduzetnice, koje su vrlo ustrajne, nepokolebljive i prije svega tržišno hrabre za mene su pravi poticaj i to je upravo ono što sam tražila. Lijepo je biti dio ovakve uspješne priče i s radošću dolazim i na sve ostale sadržaje koji će se organizirati za Loyalty članice i članove - ocijenila je Mirjana Rep svoj premijerni BaBIZnjak.

Među novopridošlim članicama bila je i Ivana Kraljić, vlasnica tvrtke Ikigai KI Komunikacije d.o.o., koja je prije nekoliko mjeseci postala poduzetnica nakon bogate karijere koju je izgradila na realnom tržištu radeći za druge poslodavce.

- Ovo je fantastično, oduševljena sam, zato što smatram da treba ovakvi poduzetničko - ženskih druženja, zajedničkih aktivnosti, osnaživanja, jer mislim da nismo dovoljno prepoznate i priznate sa svojim radom i djelovanjem u hrvatskoj javnosti, a posebice u gospodarstvu. Smatram da je povezivanje ili kako kažu "networking" iznimno važan za uspjeh u poduzetništvu, drago mi je da on postoji vrlo "živo" i učinkovito kroz Ženski poduzetnički centar, te da sam sada i ja osobno sa svojim poslovanjem uključena u njega i više je nego dobro došao u mojim poslovnim aktivnostima koje ću poduzimati. Moramo se družiti da bi nešto postigli, nismo sami na svijetu, nismo otoci, a ono što je najvažnije - zajedno smo jači - komentirala je Ivana Kraljić svoj prvi BaBIZnjak.

U domaćinstvu Admira Suljića uživala je još jedna nova Loyalty članica - Željka Margić Smiljčić, vlasnica tvrtke WENS TRAVEL d.o.o. Upoznala nas je nedavno na adventskom BaBIZnjaku, a s oduševljenjem je prihvatila poziv i za siječanjsko druženje.

- Super mi je sve što sam iskusila, posebice mi se svidjelo što je sve organizirano u jednom manjem okružju i intimnijem ozračju u kojemu smo podijelili puno iskustava, ali i kontakata. Ovo je definitivno nešto što treba mom poduzetništvu, volim što se predstavljamo javno, ali i u međusobnoj komunikaciji, lijepo je čuti kako i na koji način rade ostale kolegice na realnom tržištu, te smatram da je za svakog od nas vrlo korisno da se međusobno družimo, a što BaBIZnjaci definitivno i omogućuju - iznijela je svoje mišljenje ova naša Loyalty članica.

Drugu godinu za redom svoje Loyalty povjerenje Ženskom poduzetničkom centru poklonila je i Aleksandra Ivanac, koja kako sama ističe, rado "prekraja" vrijeme da bi mogla nazočiti BaBIZnjacima na kojima je druženje uvijek "prva liga".

- U sadržajima koje kreira Ženski poduzetnički centar osjećam se jako dobro, osjećam obilje pozitivne energije, upoznajem i družim se s puno divnih osoba u poduzetništvu, svjedočim brojnim izvrsnim pričama o poslovnim aktivnostima, ostvarujem kontakte i poslovne prilike, a sve je to mali dio velikog broja razloga zbog čega želim nastaviti poklanjati povjerenje Ženskom poduzetničkom centru. Sve to sam osjetila i na ovom prvom ovogodišnjem BaBIZnjaku. Također svjesna sam da i ja puno toga mogu, ali i ne mogu, ali kroz centar uvijek znam da postoji doticaj s rješenjem problema, rješenja, situacije koje nas dovode do cilja. Stoga svakako topla preporuka svima koji još nisu otkrili Ženski poduzetnički centar da to svakako učine - naglasila je Loyalty članica Aleksandra Ivanac, a njezine dojmove dijelila je i Zrinka Peharec, koja također uživa u brojnim "blagodatima" koje pruža Loyalty program Ženskog poduzetničkog centra svojim članicama i članovima.

- Svidjela mi se jako ova intimnija atmosfera BaBIZnjaka, gdje nas se okupilo ciljano nešto manje jer je riječ i o manjem prostoru u odnosu na uobičajena mjesta organizacije BaBIZnjaka, međusobno smo puno više pričale, povezale se, vrlo je prisan networking i mogućnost za produbljenje suradnje. Drago mi je da se vidi domaćinstvo jednog Loyalty člana prema damama, jer je sve poprilično raskošno i s puno truda organizirano, što mi se posebno dojmilo, kao i poduzetnička priča Admira Suljića i njegov uspjeh kroz veliku radnu disciplinu i odricanje, kao pravi poticaj svima nama na tržištu - istaknula je poduzetnica i naša Loyalty članica Zrinka Peharec.

Ugodnu i pozitivnu atmosferu uveličao je svojim kreativnim nastupom performer i imitator Boris Kosmač, koji je ujedno postao upravo na ovom BaBIZnjaku službeno 103. po redu muški član Ženskog poduzetničkog centra.

Novi BaBIZnjak pripremamo u karnevalskom "štihu" i ruhu koncem veljače, a kojemu će već uobičajeno domaćice biti treću godinu za redom Vatroslava i Sandra, vlasnice dječje igraonice i rođendaonice Vatrin kutak iz Zaprešića.

Kako je bilo na Karnevalskom BaBIZnjaku 2017. možete pročitati OVDJE, te na Karnevalskom BaBIZnjaku 2018. možete pročitati OVDJE.

Facebooktwitterlinkedin