U organizaciji našeg Loyalty člana Admira Suljića otvorili smo sezonu BaBIZnjaka u 2019. godini

Po prvi puta od svog osnutka i po prvi puta u 2019. godini Ženski poduzetnički centar podržao je organizaciju BaBIZnjaka kojemu je bio domaćin jedan naš muški Loyalty član – poduzetnik Admir Suljić, vlasnik frizersko – kozmetičkih salona Adivas iz Zagreba.

Kako to i priliči početku godine kada je vrijeme za mnoge značajne odluke, a jedna od njih svakako treba biti – staviti sebe na prvo mjesto kada su zdravlje i ljepota u pitanju, siječanjski BaBIZnjak “uronili” smo upravo u obilje sadržaja koje trebamo iskoristiti upravo u tom pravcu – samo za sebe. Vlasnik Adivas frizersko – kozmetičkog salona u zagrebačkomk naselju Prečko, upoznao je sa svim uslugama koja ova “beauty oaza” nudi, kako ženama, tako i muškarcima. No, upoznali smo i poduzetički put našeg 102. po redu Loyalty člana Admira Suljića, koji nakon deset godina razvijanja svojih poslovnih projekata danas ima iza sebe pet uspješnih tvrtki i 42 zaposlene osobe.

Članstvo u Ženskom poduzetničkom centru bilo je za Admira Suljića sasvim razumljivo, ali ono što je posebno pohvalno svakako je njegovo sponzorstvo Kongresa poduzetnica 2019., kao i svestrana pomoć ovog našeg Loyalty člana u projektima Centra na jačanju poduzetničkih aktivnosti.

– Širenje poznanstava, druženje, posebice s divnim ženama i poduzetnicama koje je okupio BaBIZnjak u mom salonu, potpora koju možemo jedni drugima pružiti, udruživanje – sve su to razlozi zbog kojih niti u jednom trenutku nisam dvojio ugostiti ove divne dame i na mojoj poslovnoj adresi. Povezivanje je budućnost, zbog čega sam se odlučio ne samo organizirati BaBIZnjak nego i učlaniti se u Ženski poduzetnički centar. Zbog žena se ratovalo, što dovoljno govori koliku motivaciju pružaju žene. Često me pitaju i tko stoji iza mene, a ja rado odgovaram – samo žene – poručio je domaćin prvog BaBIZnjaka u 2019., sponzor ovogodišnjeg Kongresa poduzetnica te naš Loyalty član Admir Suljić.

Već je nepisana tradicija da sa svakim novim BaBIZnjakom, pa tako i prvim ovogodišnjim, organiziramo i predstavljanje novopridošlih Loyalty članica i članova među kojima je bila i Mirjana Rep, vlasnica računovodstvenog servisa “Konto” iz Pitomače, koja nam se pridružila prije nekoliko tjedana željna poduzetničkog povezivanja i suradnje.

– Sretna sam da sam naišla na Ženski poduzetnički centar i da sam imala tu mogućnost da vam se odmah pridružim. Sve je ispunjeno s obiljem pozitivne energije, konstruktivnih sadržaja, sviđa mi se susretljivost koju ste mi pružili, a i sam boravak i druženje sa ženama koje su poduzetnice, koje su vrlo ustrajne, nepokolebljive i prije svega tržišno hrabre za mene su pravi poticaj i to je upravo ono što sam tražila. Lijepo je biti dio ovakve uspješne priče i s radošću dolazim i na sve ostale sadržaje koji će se organizirati za Loyalty članice i članove – ocijenila je Mirjana Rep svoj premijerni BaBIZnjak.

Među novopridošlim članicama bila je i Ivana Kraljić, vlasnica tvrtke Ikigai KI Komunikacije d.o.o., koja je prije nekoliko mjeseci postala poduzetnica nakon bogate karijere koju je izgradila na realnom tržištu radeći za druge poslodavce.

– Ovo je fantastično, oduševljena sam, zato što smatram da treba ovakvi poduzetničko – ženskih druženja, zajedničkih aktivnosti, osnaživanja, jer mislim da nismo dovoljno prepoznate i priznate sa svojim radom i djelovanjem u hrvatskoj javnosti, a posebice u gospodarstvu. Smatram da je povezivanje ili kako kažu “networking” iznimno važan za uspjeh u poduzetništvu, drago mi je da on postoji vrlo “živo” i učinkovito kroz Ženski poduzetnički centar, te da sam sada i ja osobno sa svojim poslovanjem uključena u njega i više je nego dobro došao u mojim poslovnim aktivnostima koje ću poduzimati. Moramo se družiti da bi nešto postigli, nismo sami na svijetu, nismo otoci, a ono što je najvažnije – zajedno smo jači – komentirala je Ivana Kraljić svoj prvi BaBIZnjak.

U domaćinstvu Admira Suljića uživala je još jedna nova Loyalty članica – Željka Margić Smiljčić, vlasnica tvrtke WENS TRAVEL d.o.o. Upoznala nas je nedavno na adventskom BaBIZnjaku, a s oduševljenjem je prihvatila poziv i za siječanjsko druženje.

Super mi je sve što sam iskusila, posebice mi se svidjelo što je sve organizirano u jednom manjem okružju i intimnijem ozračju u kojemu smo podijelili puno iskustava, ali i kontakata. Ovo je definitivno nešto što treba mom poduzetništvu, volim što se predstavljamo javno, ali i u međusobnoj komunikaciji, lijepo je čuti kako i na koji način rade ostale kolegice na realnom tržištu, te smatram da je za svakog od nas vrlo korisno da se međusobno družimo, a što BaBIZnjaci definitivno i omogućuju – iznijela je svoje mišljenje ova naša Loyalty članica.

Drugu godinu za redom svoje Loyalty povjerenje Ženskom poduzetničkom centru poklonila je i Aleksandra Ivanac, koja kako sama ističe, rado “prekraja” vrijeme da bi mogla nazočiti BaBIZnjacima na kojima je druženje uvijek “prva liga”.

– U sadržajima koje kreira Ženski poduzetnički centar osjećam se jako dobro, osjećam obilje pozitivne energije, upoznajem i družim se s puno divnih osoba u poduzetništvu, svjedočim brojnim izvrsnim pričama o poslovnim aktivnostima, ostvarujem kontakte i poslovne prilike, a sve je to mali dio velikog broja razloga zbog čega želim nastaviti poklanjati povjerenje Ženskom poduzetničkom centru. Sve to sam osjetila i na ovom prvom ovogodišnjem BaBIZnjaku. Također svjesna sam da i ja puno toga mogu, ali i ne mogu, ali kroz centar uvijek znam da postoji doticaj s rješenjem problema, rješenja, situacije koje nas dovode do cilja. Stoga svakako topla preporuka svima koji još nisu otkrili Ženski poduzetnički centar da to svakako učine – naglasila je Loyalty članica Aleksandra Ivanac, a njezine dojmove dijelila je i Zrinka Peharec, koja također uživa u brojnim “blagodatima” koje pruža Loyalty program Ženskog poduzetničkog centra svojim članicama i članovima.

– Svidjela mi se jako ova intimnija atmosfera BaBIZnjaka, gdje nas se okupilo ciljano nešto manje jer je riječ i o manjem prostoru u odnosu na uobičajena mjesta organizacije BaBIZnjaka, međusobno smo puno više pričale, povezale se, vrlo je prisan networking i mogućnost za produbljenje suradnje. Drago mi je da se vidi domaćinstvo jednog Loyalty člana prema damama, jer je sve poprilično raskošno i s puno truda organizirano, što mi se posebno dojmilo, kao i poduzetnička priča Admira Suljića i njegov uspjeh kroz veliku radnu disciplinu i odricanje, kao pravi poticaj svima nama na tržištu – istaknula je poduzetnica i naša Loyalty članica Zrinka Peharec.

Ugodnu i pozitivnu atmosferu uveličao je svojim kreativnim nastupom performer i imitator Boris Kosmač, koji je ujedno postao upravo na ovom BaBIZnjaku službeno 103. po redu muški član Ženskog poduzetničkog centra.

Novi BaBIZnjak pripremamo u karnevalskom “štihu” i ruhu koncem veljače, a kojemu će već uobičajeno domaćice biti treću godinu za redom Vatroslava i Sandra, vlasnice dječje igraonice i rođendaonice Vatrin kutak iz Zaprešića.

Kako je bilo na Karnevalskom BaBIZnjaku 2017. možete pročitati OVDJE, te na Karnevalskom BaBIZnjaku 2018. možete pročitati OVDJE.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp