Počele prijave za prve ovogodišnje B2B susrete poduzetnica jugoistočne Europe, uz obilje spa, wellness i sportskih sadržaja

U hotelu Bjelašnica od 04. do 06. veljače

Na prekrasnim padinama bosanskohercegovačke planine Bjelašnice od 04. do 06. veljače, održat će se prvi ovogodišnji B2B susreti poduzetnica jugoistočne Europe, koje organizira regionalna asocijacija “Snažna žena, snažno društvo.”  SWSS (Strong Women – Strong Society).

SSWS – nevladinu inicijativu povezivanja i zajedničkog rada žena u poduzetništvu jugoistočne Europe čine udruge:  “Poduzetnice IN” iz Bosne i Hercegovine, koju je predstavljala Adisa Tufo iz Sarajeva, “Promocija zdravog života“ na čelu s poduzetnicom Sofijom Bajić iz Novog Sada, “Društvo Miniaturna – Mala misao, velika djela”, na čelu sa slovenskom poduzetnicom iz Ljubljane Zori Jakolin te ”Ženskog poduzetničkog centra” www.poduzetnica.hr iz Zagreba na čijem je čelu poduzetnica i direktorica centra Sanela Dropulić, a kako bi kroz zajednički rad ovaj dio Starog kontinenta postao epicentar ženskog poduzetništva i jačanja regionalne suradnje. SWSS okuplja više od 5 tisuća žena u poduzentištvu u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji.

Susreti će osim poslovnog karaktera, imati obilje sadržaja usmjerenih na spa, wellness i sportske aktivnosti, u prvom redu skijanju, što Bjelašnica pruža. Smještaj je osiguran u hotelu Bjelašnica, dok se sve prijave obavljaju na mail: info@poduzetnice.ba

– Jedna izuzetno aktivna grupa uspješnih poslovnih žena je na vlastitoj koži isprobala i veoma brzo shvatila da smo zajedno i jače i uspješnije. Umrežavanja nas toliko napune pozitivnom energijom da smo nakon njih uvijek spremne i više i bolje. U prosincu 2018. godine smo imale B2B susrete u Rogaškoj Slatini u Sloveniji, što je bilo izuzetno dobro iskustvo. Ali to nama nije dovoljno. Možda se čini da je ljepše, u ovim hladnim danima, ostati u udobnosti svoga doma i uživati u omiljenoj TV emisiji?! Možda nekome da, ali poduzetnicama nikako. Mi putujemo posjećujemo se, družimo, poželimo se, razmijenimo iskustva, stječemo nova poznanstva i motivišemo i druge žene, da učine isto. Skijanje, bordanje, sankanje, šetnja, wellness i spa užici, radionice, tematsko predavanje i poslovni susreti, ispunit će dobrom energijom svaku od sudionica i sigurna sam da će imati pozitivan učinak na ukupno poslovanje svake tvrtke pojedinačno. Malim koracima idemo u bolje sutra – najavila je poduzetnica Adisa Tufo u ime krovne organizacije koja u BiH pruža domaćinstvo ovog regionalnog druženja i poslovnog povezivanja.

Poduzetnice iz Srbije prema olimpijskoj Bjelašnici i regionalnom druženju usmjerit će Sofija Bajić iz Novog Sada, koja je i u Rogašku Slatinu dovela na posljednje B2B susrete pun autobus žena voljnih surađivati i zajednički snažiti gospodarski zamah u ovom dijelu Europe.

– Evo nas u novim aktivnostima u novoj godini, a naravno da mi žene znamo spojiti lijepo i ugodno, ovog puta na B2B susretima na Bjelasnici. Uz skijanje, uživanje i zajedničke aktivnosti s mojim dragim clanicama iz Srbije, uz poduzetnice iz BiH, Slovenije i Hrvatske. Ovo je jos jedna od zajedničkih aktivnosti u 2019. godini, u kojoj nam slijedi još puno zajedničkih druženja i rada, najavila je Sofija Bajić.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp