Oprostili smo se od (manje ili više) uspješne 2018. godine Adventskim BaBIZnjakom

Uz članice i članove pristigle iz svih krajeva Hrvatske

Uz obilje blagdanskog ozračja, dekoracija, te u nazočnosti više od 80 sudionica i sudionika pristiglih iz svih krajeva Hrvatske, održali smo posljednji ovogodišnji networking i druženje pod zajedničkim poduzetničkim nazivnikom Adventskog BaBIZnjaka.

Organizacija prosinačkog BaBIZnjaka bila je u rukama naših Loyalty članica i člana iz projekta CaliVita International – Zdrava mreža – ujedno i domaćina našeg posljednjeg druženja u 2018. g. –  Jasne Vedrine, Renate Armande i dr. Envera Beriše, uz obilje savjeta za zdravlje, prehranu i prije svega zdrav način života iznesenih u njihovom predavanju.

Ovo nam je prvi BaBIZnjak kojemu smo domaćini, ali i prvi ovakav projekt općenito. Bila sam uzbuđena i radosna zbog toga, sretna sam što je sve doista “odrađeno” u najboljem redu, uz veliku moju sreću što se druženju odazvao veliki broj žena, što nisam doista očekivala. Ovo je hvale vrijedno iskustvo, a ovi sadržaji odnosno umrežavanje i povezivanje uvijek su dobro došli za razvoj poslovnih projekata, pa tako i našega – kazala je Renata Armanda, nutricionistica iz Zdrave mreže.

Uz iznimno zanimljive teme predavanja kojega su pripremile naše članice i član iz Zdrave mreže, na Adventskom BaBIZnjaku nije manjkalo ni dobre zabave. Kroz uobičajeni networking, ali i tombolu s brojnim nagradama te posebno natjecanje za najbolje odjeveno Adventsko ruho i dekoraciju.

Nagadu za najbolju Adventsku dekoraciju i ruho, koju je pripremio hotel Atlantida, Premium partner projekata Virtualnog ženskog poduzetničkog centra  i srebrni sponzor Kongresa poduzetnica 2019. godine, osvojila Ivana Kelečić iz Jastrebarskog, u oštroj dekoracijskoj konkurenciji članica “zaljubljenih” u najljepše doba godine.

S više ili manje lijepih sjećanja na 2018. godinu, ali uvijek pozitivnih i konstruktivnih misli, članice i članovi Virtualnog ženskog poduzetničkog centra “pretresli” su poslovna iskustva, ali i planove, sve s ciljem da nakon oproštaja od ove godine, u novu koja nam slijedi uđemo s još više uspjeha i kvalitetnog poduzetničkog angažmana.

Iz Čakovca na Adventsko druženje stigle su i naše Loyalty članice Suzana Kolarić i Marina Kolar, kojima je to bilo, unatoč “jednogodišnjem” loyalty članstvu, prvo BaBIZnjak druženje pod našim okriljem.

Zanimljivo mi je bilo ovo druženje i aktivnosti kojima sam nazočila. Želja za druženjem, poslovnim networkingom, ali i upoznavanjem naših članica i članova motivirala me je doći na ovaj zadnji BaBIZnjak u godini i drago mi je da sam stigla – komentirala je naša Loyalty članica iz Međimurja Suzana Kolarić, koja je stigla sa sjevera Hrvatske u društvu poduzetnice i članske kolegice Marine Kolar motivirane dolaskom kako je u šali rekla “besplatnom cugom!”.

Drago mi je da smo stigle, ovo je moj prvi BaBIZnjak na kojemu sudjelujem, a vjerujem da će ih biti još jako puno. Želja mi je bila upoznati članice i članove Virtualnog ženskog poduzetničkog centra koje okupljate i uz koje zajedno radimo na jačanju poduzetništva, vidjeti čime se sve bavimo, što radimo, ali i zaključiti godinu jednim ovako konstruktivnim druženjem. Rekla bih spojila sam ugodno s korisnim i drago mi je da sam došla – opisala je Marina Kolar.

Iz Siska na druženje stigla je i naša Loyalty članica Ana – Marija Špicnagel Ćurko, koja kako sama ističe, unatoč obilju obaveza i poduzetničkih sadržaja koji joj ispunjavaju poslovni dan, voli “ukrasti” vrijeme i doći na naše aktivnosti. Za kraj 2018. godine to je definitivno u njezinom rasporedu Adventski BaBIZnjak.

– Ovo je odlična prigoda upoznati ili još bolje produbiti poznanstva i poslovne suradnje koje se iniciraju i razvijaju pod okriljem Virtualnog ženskog poduzetničkog centra. Obilje raznolikih ljudi, raznolikih profesija i poduzetničkih angažmana su bogatstvo onoga što možemo iskusiti na BaBIZnjacima. Sretna sam što sam u doticaju s takvim ljudima, jer imamo zajedničku crtu da se volimo poslovno družiti i povezivati, tako da mi nije uopće problem doći iz Siska na druženje – naglasila je Ana – Marija Špicnagel Ćurko.

Po prvi puta od kada su postali naši Loyalty članovi BaBIZnjak druženju nazočila je i ekipa iz odvjetničkog ureda Petar Petrić & Ana-Marija Kajić, koji su nas došli upoznati, ali i podržati u radu.

– Zanimljivo predavanje, zanimljivi sadržaji, zanimljivi ljudi – odlična atmosfera, druženje, čista pozitiva – drago mi je što smo po prvi puta ovdje, ali sigurno ne i posljednji. Ovakve aktivnosti doista nadahnjuju – i osobno i poslovno te volim u njima sudjelovati, a drago mi je da to sada mogu i pod okriljem Virtualnog ženskog poduzetničkog centra. Druženje uz fantastične i poduzetne ljude čije smo poslovne priče mogli čuti i koje smo mogli upoznati doista su jedna kvalitetna i pozitivna motivacija, uz preporuku svima da to i osobno iskuse kao što su to učinile moje kolegice te ja osobno – ocijenila je naša nova Loyalty članica Ana-Marija Kajić.

Iz Splita na druženje i to već tradicionalno za kraj godine stigla je i naša Loyalty članica Jelena Bikić, a kako je naglasila – jer se ovakve aktivnosti jednostavno – ne propuštaju.

– Sretna sam kad god imam mogućnost družiti se pod okriljem Virtualnog ženskog poduzetničkog centra s članicama i članovima, te sam doista radosna što su mi se i ostale poslovne obaveze poklopile s mogućnosti dolaska u Zagreb, kako bi mogla doći i na BaBIZnjak. Ipak je nezgodno dolaziti često iz Splita da se vidimo, ali sada su se okolnosti poklopile i stigla sam uživati u svemu što te pripremili. Nikada mi neće nedostajati uz vas motivacije da skupa gradimo poduzetništvo, posebice u žena i drago mi je da sam dio ove konstruktivne zajednice – istaknula je naša Loyalty članica Jelena Bikić. 

A iz Rijeke na druženje je stigla i naša “novopečena” Loyalty članica Sandra Jagodin, koja ističe da je ova Adventska aktivnost ustvari njezina prava motivacija za ulazak u 2019. godinu.

Na Svjetski dan poduzetnica 19. studenoga odlučila sam napraviti korak naprijed u mojim poslovnim aktivnostima – postati Loyalty članicom najbolje poduzetničke ekipe u Hrvatskoj – vašeg i našeg centra, a to sam i učinila. Ono što nudite svakako je uz savjetodavnu potporu, pomoć i sustav koji nas čini snažnijim, svakako je i networking, razvoj međusobne suradnje, zbog čega mi iz Rijeke nije problem dolaziti na sve što organizirate. Želim se razvijati, želim učiti, želim biti nadahnuta, a to je ono što pronalazim u sadržajima centra, poput ovog BaBIZnjaka, uz žene koje su uspješne, a koje okupljate jer tim putem želim i ja krenuti – nadahnuto je opisala Sandra Jagodin.

A nadahunt je bio i naš Premium partner i Loyalty član Zlatko Šešet, poduzetnik iz Švicarske koji nam se također pridružio dolaskom iz “dalekih krajeva”.

Bio sam ranije na nekim događanjima koja ste organizirali, a evo sada sam i prvi puta na Adventskom BaBIZnjaku – to je uvijek dobro došlo iskustvo, ali i poznanstva koja sam imao prilike sklopiti pod vašim okriljem. Sviđa mi se jednostavnost ovih sadržaja, spontanost, pozitivna atomsfera kao i brojne nadahnjujuće poduzetničke priče članica i članova centra o vlastitim poduzetničkim projektima – kazao je Zlatko Šešet najavljujući da će rado dolaziti i na sve aktivnosti u 2019. godini kojima se bude stigao zbog poslovnih obaveza odazvati.

 

 

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp