Sudjelujte na prvim B2B susretima poduzetnica jugoistočne Europe od 7. do 9. prosinca u Rogaškoj Slatini

U organizaciji Poduzetničkog centra Vrelec i asocijacija žena u poduzetništvu BiH, Hrvatske, Slovenije i Srbije

Više od stotinu žena očekuje se na prvim B2B susretima poduzetnica (i svih onih koje to žele postati) jugoistočne Europe, koji će se održati od 7. do 9. prosinca u slovenskom hotelu Atlantida u Rogaškoj Slatini.

Organizatori ove velike poslovne manifestacije su Poduzetnički centar Vrelec iz Rogaške Slatine, na čelu s direktoricom Brankom Aralicom uz četiri najveće asocijacije jugoistočne Europe koje okupljaju žene u poduzetništvu:  “Poduzetnice IN” iz Bosne i Hercegovine, kojeg predstavlja Adisa Tufo iz Sarajeva, „Promocija zdravog života“ na čelu s poduzetnicom Sofijom Bajić iz Novog Sada, “Društvo Miniaturna – Mala misao, velika djela”, na čelu sa slovenskom poduzetnicom iz Ljubljane Zori Jakolin te ”Virtualni ženski poduzetnički centar” iz Zagreba na čijem je čelu poduzetnica i direktorica centra Sanela Dropulić.

Cijeli sadržaj prvih B2B susreta poduzetnica jugoistočne Europe “uronjen je” u wellness i spa aktivnosti koje nudi iznimno bogat program hotela Atlantida, kako bi sudionice ove manifestacije uživale ne samo u poslovnom, nego i zabavnom programu u Rogaškoj Slatini.

Prošle smo godine uz pomoć Poduzetničkog centra Vrelec organizirali prve B2B susrete slovenskih i hrvatskih poduzetnica, no interes se proširio za ovim vidom poslovnih aktivnosti diljem regije, pa su tako srčano prionule na organizaciju novih susreta i kolegice iz Srbije i Bosne i Hercegovine. Očekujemo prije svega u Rogaškoj Slatini puno pozitivne i konstruktivne volje i energije za međusobnu suradnju žena u poduzetništvu jugoistočne Europe, a zatim i obilje poslova, ali i zabave kroz sadržaje koje je pripremio za sve sudionice B2B susreta hotel Atlantida, Partner Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i srebrni sponzor Kongresa poduzetnica 2019 – najavila je Sanela Dropulić, direktorica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra iz Zagreba.

Svi koji žele sudjelovati u prvim B2B susretima poduzetnica jugoistočne Europe i biti dio međudržavnog poduzetničkog networkinga, te uživati u wellness / antistres vikendu u hotelu Atlantida mogu se prijaviti na mail: info@poduzetnica.hr 

Svi sadržaji B2B susreta su besplatni, dok se individualno plaća boravak u hotelu Atlantida po povlaštenim uvjetima za sudionice susreta uz prethodnu najavu i rezervaciju smještaja. 

Sve informacije o susretima možete dobiti na broj mobitela: 00385 (0) 91 519 09 23

Misija prvih B2B susreta poduzetnica jugoistočne Europe je jasna – povezati poduzetnice regije i potaknuti ih na međusobnu suradnju i poslovne aktivnosti, a sve okruniti iznimnim wellness i turističkim sadržajima koje nude hotel Atlantida i grad Rogaška Slatina.

– Planirali smo okupljanje u petak, 07. prosinca od 13 sati u Poduzetničkom centru Vrelec, kao i obilazak naše institucije, uz upoznavanje s povijesti poduzetništva u Sloveniji. U našu agendu stavili smo i obilazak tvornice Afrodita kozmetike, Staklarne Rogaška Slatina kao i još nekoliko poslovnih subjekata i primjera učinkovite poduzetničke prakse, no najznačajniji sadržaj svakako su B2B susreti u subotu te potpisivanje sporazuma o suradnji Poduzeničkog centra Vrelec s regionalnim asocijacijama žena u poduzetništvu – istaknula je Branka Aralica, direktorica Poduzetničkog inkubatora Vrelec iz Rogaške Slatine.

B2B susreti u Rogaškoj Slatini donose prije svega poslovne aktivnosti, ali i druženje, poduzetnički networking u neformalnim sadržajima i aktivnostima, odmor, antistres i wellness zabava i još bolje upoznavanje članica i članova Virtualnog ženskog poduzetničkog centra s kolegicama poduzetnicama iz Slovenije, BiH, te Srbije te međusobno povezivanje, suradnju i izgradnju zajedničkih projekata.

Hodogram i sadržaj prvih B2B susreta poduzetnica jugoistočne Europe – Rogaška Slatina, 07. – 09. 12. 2018.

petak, 07. prosinac od 14 sati

individualni dolazak u Rogašku Slatinu, hotel Atlantida i smještaj u jednokrevetne, dvokrevetne ili višekrevetne sobe (sve informacije o povlaštenim cijenama smještaja na info@poduzetnica.hr)

14:00-14:30- okupljanje u Poduzetničkom centru Vrelec, kava i druženje, obilazak centra, upoznavanje s povijesti poduzetništva u Sloveniji

14:30- 16:30- obilazak tvornice Kozmetika Afrodita,  predstavljanje proizvoda i isprobavanje najnovijih linija kozmetike ovog proizvođača, kupnja u tvorničkoj trgovini

16:30-17:30- obilazak Staklarne Rogaška, upoznavanje i predstavljanje posjetiteljicama najvećeg proizvođača kristala na svijetu, kupnja u tvorničkoj trgovini

17:30-19:00- povratak u hotel Atlantida, večera i fakultativni wellness i spa sadržaji u hotelu

subota, 08. prosinac 2018.

9:00- 10:00- šetnja kroz prirodu s vježbama za učinkovito buđenje i početak dana organizaciji hotela Atlantida
10:00.-12:00- B2B susreti poduzetnica jugoistočne Europe
11:45-12:00- svečano potpisivanje sporazuma o suradnji asocijacija poduzetnica BiH, Srbije, Slovenije i Hrvatske s Poduzetničkim centrom Vrelec
13:00 – 15:00 – ručak u hotelu Atlantida (fakultativni izbor, kroz rezervaciju smještaja kao opcija)

FAKULTATIVNO

12:00-13:00- primjeri učinkovite poslovne prakse Medical Centra Rogaška Slatina u Pivnici Mineralne vode
13:00-15:00- povratak u hotel
15:00-16:00- razgled Aninoga dvora Rogaška Slatina

nedelja, 09. prosinac
10:00-12:00- fakultativni sadržaji i poslovni dogovori
13:00 – 15:00 – ručak u hotelu Atlantida (fakultativni izbor, kroz rezervaciju smještaja kao opcija)

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp