Branjem aronije na imanju kod Vrbovca otvorili smo ovojesensku sezonu naših networking aktivnosti

Nekoliko proteklih kišnih dana nije bilo dovoljno da nas “uplaši” u pripremi, provedbi i organizaciji našeg prvog team buildinga za članica i članove Virutalnog ženskog poduzetničkog centra i u iznimnoj suradnji s domaćicom našeg prvog ovojesenskog druženja Herminom Skular. 
Naša Loyalty članica i vlasnica tvrtke Green I Organic d.o.o. ugostila nas je na svom imanju u mjestu Gradec nedaleko od Vrbovca na kojemu je gotovo pet tisuća stabala aronije, iznimno zdravog i ljekovitog voća, koja je sve traženija kako za liječenje ili prevenciju bolesti tako i za odlično psihofizičko zdravlje. 

Stvarno sam sretna što su članice i članovi Virtualnog ženskog poduzetničkog centra doživjeli ovo druženje na plantaži aronije kao zanimljivo i korisno, te što su prije svega uživali u svemu što smo pripremili. Ljudima je zanimljivo izaći u prirodu i na nekonvencionalni način sklapati poslovna poznanstva te družiti se, pa mogu samo najaviti da ćemo to ponoviti i u budućnosti. Da bi posjetitelji današnjeg druženja bolje upoznali aroniju pripremila sam nekoliko proizvoda od ove korisne voćke: od prirodnog soka, čaja, pripravaka, do štrudi i slatkih zalogaja s aronijom, koji su se svi redom mogli kušati na našem okupljanju, a u nadi da će naći i primjenu u konzumaciji članica i članova Virtualnog ženskog poduzetničkog centra – istaknula je domaćica našeg druženja, poduzetnica i Loyalty članica Hermina Skular.

Mnoge su naše članice na ovom prvom jesenskom druženju pokazale iznimnu volju za zajedničkom akcijom u prirodi, ali i obilje pozitivne energije, međusobnog povezivanja i želje za suradnjom, što je već postalo zaštitnim znakom projekata i sadržaja koje kreira Virtualni ženski poduzetnički centar. Na ovom druženju po prvi puta su se našle mnoge naše Loyalty članice, ne skrivajući zadovoljstvo što su nam poklonile svoje povjerenje. Među prvima Loyalty članica Helena Fjorović (39), vlasnica tvrtke Fit Factory d.o.o. odnosno franšize – LINEA SNELLA – Zagreb JUG – centar za oblikovanje ženskog tijela.

– Ovo je moj prvi BaBIZnjak te ako sam dobro shvatila ovo je prvi do sada u “njivi”, ali doista mi je odlično. Ekipa je fenomenalna, druženje je odlično zamišljeno, priroda je baš pravi odgovor na našu želju da se maknemo malo iz betona, a i vrijeme nas je poslužilo jer nakon kiše prije ovog druženja, baš nam je zasjalo sada sunce. Svi su tako opušteni, razgovori su ugodni, svaka čast na inicijativi i ovakva druženja trebaju svakoj poduzetnici. Nije mi žao što sam iz Zagreba “potegla” šezdesetak kilometara da bi došla na ovo imanje, bit će mi žao ako ovakvih druženja ne bude i više – ocijenila je svoj prvi BaBIZnjak Helena Fjorović.

S njezinim se dojmovima složila i naša Loyalty članica Aleksandra Mlinarević, koja je upravo družeći se s nama proslavila prva dva dana svog poduzetničkog statusa.

Iako sam Loyatly članica skoro godinu dana, poduzetnica sam službeno dva dana koliko postoji moja tvrtka i na što sam jako ponosna. A ponosna sam i na vrijeme koje mogu izdvojiti da se pridružim ovakvim aktivnostima koje su doista za “napuniti baterije” nakon radnog rada. A mogu samo reći da sam bila do sada na puno BaBIZnjaka, ali u njivi još nisam završila kao sada. Što ne znači da mi je loše, upravo suprotno, baš kao i uvijek, atmosfera i sadržaji su prva liga. Uživala sam i u štrudli od aronije, što je posebna poslastica ovog druženja – komentirala je novopečena poduzetnica Aleksandra Mlinarević.

Do imanja u Cugovcu stigla je sa svojom loyalty kolegicom, poduzetnicom Mirnom Jagarinec Ojdenić, vlasnice tvrtke  tvrtku Studio Dot, kojoj je radni dan prije dolaska bio poprilično “zgužvan”, ali od branja aronije nije odustajala bez obzira na umor.

Odlični su mi i ovi nekonvencionalni BaBIZnjaci, poput ovoga na branju aronije. Dobro mi je, lijepo mi je, priroda me odmara iako sam došla jako “slomljena” od posla, izravno s posla i iz radne gužve stigla sam na berbu i drago mi je da sam ovdje s kolegicama – jasna je Mirna Jagarinec Ojdenić glede svog odabira za druženje.

BaBIZnjaku u prirodi su se odazvale Srebrenka Peter i Mira Mance, iz Wüstenrot stambene štedionice – Premium partnera Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, a ujedno i domaćice našeg novog BaBIZnjak druženja koje će se održati 27. rujna od 18 sati u prostorima Zagrebačkog inovacijskog centara d.o.o., Avenija Dubrovnik 15, Zagrebački Velesajam, Paviljon 12, 1.kat, s puno pripremljenih korisnih iznenađenja i sadržaja za svaku poduzetnicu i poduzetnika. No, ovaj u branju aronije za dame iz Wüstenrot stambene štedionice bio je pun pogodak.

– Doista godi pobjeći malo iz betona, unatoč tomu što je radni dan i ovako osloboditi pozitivnu energiju u druženju, konstruktivnim sadržajima i branju aronije. Smatram da je ovo odlična prilika da se još više povežemo i shvatimo koliko žena ženi može biti potpora i oslonac, a to ovim druženjima definitivno i dokazujemo. Drago mi je da sam došla s kolegicom na branje aronije, a još mi je draže da je upravo naša Wüstenrot stambena štedionica domaćin novog BaBIZnjak druženja gdje ćemo također pokazati puno sadržaja i pozitivne energije kao i volje za međusobnom suradnjom – najavila je Mira Mance iz Wüstenrot stambene štedionice.

A zahvaljujući aroniji koju je brala naša Loyatly članica Marina Obradović, vlasnica branda Priče jedne kuhače, dobila je obilje ideja za svoje kulinarske kreacije upravo inspiriranih ovom iznimnom i ljekovitom voćkom.

– Ovo je moj prvi BaBIZnjak, došla sam vidjeti malo kako to izgleda od kada sam postala Loyalty članica ovog ljeta i mogu reći da mi je ovo fenomentalna aktivnost, posebice jer smo se makli iz grada i što smo u prirodi. Odlična je ekipa, odličan je sadržaj, odlična je klopa, pa mogu samo ustvrditi da mi niti jedne sekunde nije žao što sam došla u nadi da se još ovakvih događanja “kuha u kuhinji” Virtualnog ženskog poduzetničkog centra – iznijela je svoje impresije poduzetnica i naša Loyalty članica Marina Obradović.

Uz nju po prvi puta je iskusila atmosferu naših druženja i networkinga i poduzetnica iz Zagreba Iva Slavica Ilić, idejna pokretačica i vlasnica portala Energo – IVA.

– Ovo je malo drugačije od nekih mojih dosadašnjih iskustava na kojima sam sklapala poslovna poznanstva, no ovo mi je posebno zanimljivo i vrlo opušteno, neformalno, a opet prožeto odličnom atmosferom i uzajamnom potporom. Jako pozitivno, fenomenalno, puno pozitivne energije, puno lijepih žena na jedom mjestu – sve pohvale – ocijenila je svoje prvo BaBIZnjak iskustvo poduzetnica Iva Slavica Ilić.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp