Loyalty članica Helena Fjorović iz rodnog Dubrovnika u Zagreb donijela je obilje mediteranske pozitivne energije i duha te ga utkala u svoje uspješno poduzetništvo

Nema žene koja bar jednom u životu nije stala pred ogledalo te tužno uzdahnula, nezadovoljna onim što vidi. Naša Loyalty članica Helena Fjorović (39), vlasnica tvrtke Fit Factory d.o.o. već četiri godine usmjerava svoje poduzetništvu upravo k tomu da žene pred ogledalom izgledaju što zadovoljnije i sretnije. Recept - LINEA SNELLA - Zagreb JUG - centar za oblikovanje ženskog tijela.

- Linea Snella je talijanska franšiza koja prvenstveno meni donosi puno zadovoljstva i sreće, a zatim i svim mojim klijenticama s kojima radim, pružajući im sadržaje i potporu u oblikovanju tijela. Linea Snella je koncept fokusiran samo na žene i to u prvom redu radi mršavljenja. Do maksimalnih rezultata dolazimo s minimalno napora, a sve zahvaljujući iznimnoj metodi i kompletnoj podršci. Riječ je o konceptu koji štedi vrijeme i energiju, a uz to, Linea Snella proces mršavljenja i oblikovanja je jako ugodan, mekan i baš prilagođen ženi. Nema gladovanja, nema odricanja, nema puno znojenja. Može li bolje? Sve to je moguće isključivo zato što se aktivna i individualna vježba izvodi u posebno izoliranim kapsulama u kojima je stalna temperatura 37 Celzijevih stupnjeva, iz koje zrače infracrvene zrake. Povišena temperatura priprema mišiće da već u kratkom vremenu od ulaska u kapsulu budu spremni za aktivnosti "topljenja" masti i oblikovanja, za što bi nam u normalnim uvjetima, primjerice u teretani trebalo najmanje 20 do 40 minuta aerobnog zagrijavanja. Infracrvene zrake služe zagrijavanju masnoće probijanjem ispod kože i do nekoliko centimetara te uz ciljane vježbe u kapsuli pomažu cijelom procesu mršavljenja ili poboljšanja tonusa tijela - opisala je vlasnica franšize Linea Snella koncept kojega je pretvorila u svoje poduzetništvo.

Helena Fjorović do svoje osamnaeste godine života živjela je u Dubrovniku, a onda je kako sama ističe osjetila karijerni poziv i izazov zbog čega se uputila u Zagreb. U glavnom hrvatskom gradu i danas živi i razvija svoje poduzetništvo temeljeno na globalno uspješnoj talijanskoj franšizi oblikovanja ženskog tijela.

- Jedanaest godina radila sam kao medicinska sestra u KBC-u „Zagreb“. U tom vremenu dosta sam razmišljala što mogu dati sebi - privatno i poslovno, osjećajući da je poduzetništvo moj vrlo izgledni karijerni izbor. Skupila sam prijeko potrebno iskustvo i na jednoj poliklinici za očne bolesti, koja je bila u privatnom vlasništvu i koja mi je pružila puno iskustva kada je poduzetništvo u pitanju. Poriv koji sam osjećala sve jače i jače da se okušam kao poduzetnica, vjerujući da ću u tome biti uspješna, definitivno je postajao sve jači i jači do trenutka kada sam se odlučila krenuti u vlastiti posao - prisjeća se Helena Fjorović.

Pod ruke joj je stigao letak o jednoj franšizi za oblikovanje ženskog tijela, no okolnosti za preuzimanje iste i pokretanje u Hrvatskoj u životu ove uspješne poduzetnice stekle su se tek nekoliko godina kasnije. Poticana prirodnom hrabrošću i odlučnošću, te stečenom radnom disciplinom i iskustvom, Helena Fjorović uzela je karijernu sudbinu u svoje ruke i odlučila nekoć pročitani sadržaj o franšizi, pretočiti u svoj poduzetnički projekt. Nakon što je kao razvedena majka dvojice sinova "sredila" svoje obiteljske okolnosti, došlo je vrijeme za novu karijeru pod nazivnikom "sama sebi šefica".

- Moj tadašnji partner, sada zaručnik dijelio je moj entuzijazam oko poslovnog projekta, pa smo prije četiri godine "zagrizli život" i odlučili zajednički uploviti u poslovnu luku, otvarajući našu tvrtku Fit Factory na temeljima iznimno uspješne talijanske franšize Linea Snella - ističe Helena Fjorović približavajući okolnosti kada je njezino poduzetništvo "eruptiralo" u njezinoj karijernoj odluci s ideje preći na konkretna djela.

A konkretna djela su, u prvom redu za ovu uspješnu poduzetnicu, da se individualno posveti svakoj svojoj klijentici i njezinim željama oblikovanja tijela do željenog cilja. Jer, naglašava, svaka žena je predivna priča za sebe, kojoj Linea Snella pruža dodatnu mogućnost da zablista na način koji istinski zaslužuje.

- Svaka klijentica ima individualni pristup vježbi, prehrani, savjete kreirane baš prema njezinim afinitetima, tijelu i prije svega mogućnostima i vremenu za oblikovanje tijela. Uz vježbe koje obavljaju, cijeli proces je prožet brojnim našim savjetima i instrukcijama, ali i poticajima da se cilj ostvari, a žena osnaži te da izgleda i osjeća se puno bolje. Bilo da je riječ o procesu mršavljenja ili pak poboljšanja tonusa tijela, Linea Snella je doista najučinkovitiji odgovor za svaku ženu - smatra Helena Fjorović.

Uz ovakvu metodu za odlične rezultate nije potrebno 4-6x tjedno imati tešku vježbu, kaže naša Loyalty članica te dodaje kako Linea Snella klijentice dolaze 10 puta mjesečno što je prosječno 2-3 puta tjedno po 50 minuta. Tom prigodom otpušta se najčešće 3-4 kg masnoće ili se smanjuju za jedan konfekcijski broj.

Kroz ovaj centar za oblikovanje tijela prođe mjesečno u prosjeku stotinjak klijentica: od žena koje žele izgubiti kilogram – dva na ciljanim dijelovima tijela (primjerice na trbuhu, rukama, bokovima ili stražnjici) preko klijentica koje imaju višak od 15-40 kg, do onih klijentica kojima je Linea Snella stil života pa uzimaju godišnje programe.

U godišnjim programima dolaze 1-2 puta tjedno i rade kontinuirano na sebi radi oblika tijela kojim su maksimalno zadovoljne, održavajući svoju kondiciju kroz puno ugode. Najmlađa klijentica u centru imala je 15 godina, dok je najstarija imala 76 godina, no sve s jednim ciljem - da odraz kojeg vide u ogledalu bude upravo ono što priželjkuju.

- Zanimljivo je da nama većinom žene dolaze kada iscrpe, u pravilu, sve dijete, sve vježbe, sve naporne treninge, a rezultate ne vide. Naime, naše cijene nisu niske, te većina žena ipak treba izdvojiti određena materijalna sredstva da bi koristila Linea Snella koncept. No, svaka na koncu zaključi jedno - da se isplatila svaka kuna koju su uložile jer upravo inovativni pristup kroz izolirane kapsule s infracrvenim zrakama i temperaturom od 37 stupnjeva, uz kontrolirane i ciljane vježbe, doista daje najviše pozitivnog traga kojeg žene i očekuju na svojim tijelima zbog čega je ova licencirana metoda zaštićena u cijelom svijetu. Dodatnu vrijednost svakako daje educiranost naših terapeuta, uz uvijek veliku motiviranost klijentica koje prepoznaju timski rad na postizanju ciljeva. To prije svega znači redovit odaziv na tretmane, kao i režim prehrane - približava ova poduzetnica, stavljajući na prvo mjesto svog koncepta oblikovanja tijela kroz ženu zadovoljnu samom sa sobom, prije svega stanjem svog pozitivnog uma, a zatim i fizičke kondicije.

A što definitivno naša Loyalty članica Helena Fjorović, koja u sebi nosi mediteranski duh pozitivne energije rodnog grada Dubrovnika, ima i uspješno implementira na svoje poduzetništvo.

Iskoristite LINEA SNELLA poklon za Loyalty članice i članove Virtualnog ženskog poduzeničkog centra

LINEA SNELLA - Zagreb JUG, centar za oblikovanje ženskog tijela, Prilaz Vladislava Brajkovića 10 (kod Avenue Malla), u Zagrebu, nudi svim zainteresiranim ženama besplatno savjetovanje vezano uz ciljano i zajamčeno oblikovanje tijela i/ili mršavljenje.

Ujedno svim Loyalty članicama Virtualnog ženskog poduzetničkog centra www.poduzetnica.hr Helena Fjorović poklanja 35 % popusta na prvi mjesec korištenja programa Linea Snella u njezinom centru u Novom Zagrebu. Prijavite se na inicijalni razgovor pozivom na 091/9898289.

A ostale članice Virtulnog ženskog poduzetničkog centra ostvaruju 30 % popusta na prvi mjesec korištenja programa Linea Snella - Zagreb JUG, centra za oblikovanje ženskog tijela, Prilaz Vladislava Brajkovića 10 (kod Avenue Malla), u Zagrebu vlasnice naše Loyalty članice Helene Fjorović.

Kako možete postati Loyalty članica i član Virtualnog ženskog poduzetničkog centra pročitajte OVDJE.  

Facebooktwitterlinkedin