Iz svijeta majčinstva u svijet poduzetništva – iznova uz djecu i s djecom

Poslovni izbor Ivane Župić uvijek je uz njezinih troje mališana

Vlasnica dječje igraonice i rođendaonice Eci-Peci u zapadnom djelu Zagreba , Loyalty članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Ivana Župić (33) svoj poduzetnički staž “bildala” je proteklih godina uz svoje troje djece i supruga. A kao i svaka majka, upravo je uz svoju djecu pronašla poduzetničku inspiraciju, ideju, poticaj te krenula u vlastiti poslovni projekt.

Nadahuta prije svega konkretnom potrebom – kreativno osmišljenog sadržaja za dječju igru i proslave, otvorila je igraonicu i rođendaonicu Eci – peci u jesen 2017.

I kako sama kaže – odvažila se na vlastito poduzetništvo, koje joj pruža najbolju životnu kombinaciju poslovne realizacije i majčinskih potreba.

Rođendaonicu Eci-Peci sam otvorila slijedom razmišljanja kao i svaka majka koja je dugo bila kod kuće uz svoju djecu, da bi voljela biti korisna i sebi i društvu. Moja olakotna okolnost je ta da je moj suprug zaljubljenik u plivanje pa smo već imali osiguran prostor u sklopu kojeg je zatvoreni bazen. Iako smo tek na početku, te je puno godina rada pred nama, pozitivnih komentara na sve što smo pripremili doista smo dobili cijelo obilje, pa smo lako dobili i vjetar u leđa. Mislim da su djeca najveći kritičari i oni nam uvijek iskreno kažu svoje mišljenje. A do sada se nisu žalili na sadržaje koje nudimo za proslave rođendana i ostala slavlja – komentirala je svoj poduzetnički početak Ivana Župić.

Kako ističe upravo joj je najveći poticaj za rad zadovoljstvo u svemu što čine njezina vlastita djeca, a zatim i djeca svih drugih majki i očeva koji žele najbolje za svoje klinceze i klince.

Naglasak svoje rođendanske ponude stavila je na bazen, plivanje i igru u vodi, gdje svi mali posjetitelji Eci – peci igraonice imaju tri sata na raspolaganju uz licenciranog spasitelja koji čuva djecu s tetama-animatoricama koje se poslije sa slavljenicima igraju.

– Također imamo klasične rođendane, kao i baby rođendane (od 1. do 3. djetetove godine), za koje smo za roditelje osigurali prostoriju u kojoj se mogu opustiti dok njihova dječica uživaju i igri i zabavi. Kao dodatne usluge imamo mađioničara, pinjatu, maskote, a već na proljeće pripremamo nove pakete u kojima će uživati i roditelji i djeca. Uz veseli interijer, najfinije torte, nintendo wii, play station 4, light show, mašinu za balončiće… mislim da nas ipak izdvaja bazen. Djeca mogu skakati, spuštati se niz tobogan ravno u bazen, igrati odbojku, i uz sve to kasnije pjevaju karaoke ili se igraju u prostoru rođendaonice. Nastojimo personalizirati svaki rođendan pa se, uz naše mogućnosti, maksimalno posvetimo svakom slavljeniku i njegovim željama. Ipak, mislim da su od svih usluga u Eci-Peci rođendaonici, najbolji moji djelatnici na koje sam jako ponosna jer, na kraju, oni su ti koji „nose“ cijeli rođendan – smatra mlada poduzetnica Ivana Župić te naglašava da su u njezinoj rođendaonici dobrodošli svi koji su žele proslaviti rođendan na originalan način uz visoku razinu kvalitete usluge, predan i kvalitetan odnos prema svakom klijentu.

 

Ivana Župić s razlogom se, kaže, raduje svim izazovima koji joj dolaze u ovom poduzentičkom poduhvatu. Smatra da rođendaonica i igraonica u Zagrebu ima jako puno, no svatko ima svoje mjesto na tržištu uz kvalitetnu ponudu, sadržaj i rad. Posebno je sretna što u poslu kojim se bavi ima vremena za ono što najviše voli – za svoju obitelj.

– Tek sam na početku poduzetničkog vijeka pa vjerujem da izazovi tek dolaze, ali i oni su sastavni dio života pa ću ih rješavati jedan po jedan. Vidim brojne prednosti u vlastitom biznisu. Rođendani su u pravilu pred večer ili vikendom, što mi ostavlja puno vremena za obitelj i organizaciju, što osobnog života, što daljnih aktivnosti vezanih za rođendaonicu – ocjenuje Ivana Župić te dodaje kako će se činiti da su njezine riječ ubičajene, ali definitivno svoje poduzetničke aktivnosti ne doživljava kao posao već uživanciju u svakom danu koji dolazi.

Stoga inspiracije za aktivnosti, planove i ostvarenje ciljeva ima i previše i na svakodnevnoj bazi – posebice kada kreativnost prati poduzetništvo, čime se doista može pohvaliti ova naša Loyalty članica, vlasnica igraonice i rođendaonice Eci – peci.

– Veselim se svakom rođendanu kao da ga moje vlastito dijete slavi, a vjerujem da će i tako ostati. Uz rođendane radimo i naše stalne naši party programe, kako smo primjerice organizirali za Božić, doček Nove godine ili Dječji Maskenbal. Pružamo puno zabave uz mađioničara, grickalice, pizzu, dječji šampanjac i plesnjak, imamo poklon iznenađenja – najbitnije je da se naši “klijenti” – djeca – osjećaju sretno, radosno i ugodno s nama, a onda je i moje poduzetništvo ostvarilo cilj – zaključuje Ivana Župić.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp