Loyalty program Ženskog poduzetničkog centra – učinkovit odgovor na izazove realnog tržišta

Kako lakše i uspješnije do kupaca / klijenata za vaše proizvode i usluge?

Primarno članstvo u Ženskom poduzetničkom centru od prvog dana našeg osnutka je besplatno, uz što više besplatnih sadržaja, aktivnosti i događaja za sve koji žive poslovne aktivnosti na realnom tržištu ili to tek planiraju ostvariti.
To dobro zna i naših više od 2.300 članica te 104 člana, koji su nam poklonili svoje povjerenje, gradeći zajedno s nama najjaču nevladinu, nepolitičnu asocijaciju koja djeluje na razvoju poduzetništva, njegovoj profitabilnosti, kao i širenju među svima koji žele jednog dana biti sami svoji šefovi.

No s ciljem individualnog pristupa poslovnim aktivnostima, projektima i planovima naših članica i članova, većoj promociji njihovih proizvoda i usluga, kao i povećanju profitabilnosti poslovanja svih koji su poklonili svoje povjerenje Ženskom poduzetničkom centru, kreirali smo i Loyaly program. 

Loyalty članstvo, koje stoji 600 kn godišnje (ne po kalendarskoj godini, nego prema datumu učlanjenja), jedna od najbrže rastućih platformi za promociju poduzetničkih aktivnosti, usluga i proizvoda kroz našu platformu. Kroz obilje mogućnosti koje pruža u prvom redu na individualnoj promociji Loyalty članica i članova, ovaj segment našeg rada postao je vrlo popularna i sve traženija usluga Ženskog poduzetničkog centra.

PROČITAJTE VIŠE –  Zbog čega je Loyalty članstvo našeg centra najbrže rastući način za prodaju poduzetničkih usluga i proizvoda?

Globalna istraživanja ekonomskih trendova pokazuju da se najkvalitetnije tržišne pozicije “osvajaju” kroz umrežavanje i poduzetničko povezivanje, uz promociju i ponudu usluga i proizvoda, što naše Loyalty članice i članovi dobro znaju, te nam s razlogom poklanjaju svoje povjerenje i iskazuju želju za suradnjom. 

– Čistom slučajnošću, ali ipak kaže se s razlogom da ništa nije slučajno, našla sam na facebooku jednu objavu vezanu uz djelovanje Ženskog poduzetničkog centra, te sam odlučila da vas bolje upoznam. S druge strane svjesna sam da ne možeš sam opstati u poduzetništvu, da se moramo povezivati, razmjenjivati ideje, pričati otvoreno o svojim idejama i problemima ako treba. I u okružju Ženskog poduzetničkog centra sam to osjetila, dodatno bih komentirala da jednostvavo vaša pozitivna energija, priziva novu kreativnu pozitivnu energiju, što je definitivno nešto za mene – naglasila je Renata Jurić, vlasnica i direktorica tvrtke Zora Natura d.o.o.

– Drugu godinu sam Loyalty članica, odnosno ulazim u drugu godinu aktivnosti s Ženskim poduzetničkim centrom. U prvom redu mi se sviđa pozitivna, vedra, vesela i poduzetna atmosfera i inspirativni elan kojega osjetim u svemu što se radi. Što se tiče druženja primjerice kroz BaBIZnjake, upoznajem kolegice poduzetnice iz različitih poslovnih sektora, pa ti se čini da ima toliko područja u kojima su žene aktivne, uporne, marljive. Svaki puta upoznam osobe koje me impresioniraju, potaknu da budem i sama još uspješnija. Posebice me raduju mlade osobe – članice i članovi centra, s poslovnim idejama i djelovanjima, za primjer napretka u poslu, ali i našem društvu. Riječ je o iznimno hrabrim osobama koje se ne boje ispitivati izazove realnog tržišta, neustrašive. Divim se našim članicama i članovima na njihovoj spremnosti za suradnjom, razmjenom informacija i prije svega potporom u zajedničkim poduzetničkim aktivnostima, pod okriljem Ženskog poduzetničkog centra kojemu sam s pravom dala svoje povjerenje i radujem se svemu što ćemo još iskusiti – ocijenila je naša Loyalty članica prim. Sonja Kapun, dr.med., specijalist internist, subspecijalist nefrolog.

– Kao članica Ženskog poduzetničkog centra osjećam se privilegirano biti u društvu žena koje mijenjaju Hrvatsku percepciju javnosti da je žena „samo“ majka ili da žena ne može biti šefica, a kamoli zarađivati jednako kao i muškarci. Jedno jutro uz kavicu i reklamu na Radiju Zaprešić, nakon koje sam se odlučila pridružiti predavanjima Ženskog poduzetničkog centra, na kojem sam upoznala osnivačicu, a danas mogu reći i prijateljicu Sanelu Dropulić, zaista mi je promijenila život i svojim motivirajućim predavanjima dala vjetar u leđa za otvaranje rođendaonice. Naime, došla sam sa sasvim drugom idejom, koja je zastala u planiranju radi trudnoće moje prijateljice i poslovne partnerice, a završila na početku nečeg predivnog, što me iznimno veseli – analizira svoja iskustva s loyalty programom Ivana Župić, vlasnica dječje igraonice i rođendaonice Eci Peci.

– Ženski poduzentički centar je odlična mreža svih koji se bave poduzetništvom ili će to tek raditi. Imate puno informacija iz prve ruke, pravodobno i pravovaljano i to mi se posebno sviđa. Sve što zaželim znam da vas mogu pitati i da ćete mi pomoći u aktivnostima, proboju na tržištu i što je najvažnije uz vas pronalazim ljude s kojima mogu surađivati, koji prolaze isto kao i ja i osjećam se u vašoj zajednici istinski svoja, dobrodošla i uz puno pozitive – opisala je svoja Loyalty iskustva Ines Ban Kolić, koja je od jeseni 2017. i sama krenula odvažno i hrabro u sve izazove poduzetništva otvaranjem vlastite tvrtke.

– Jedan poduzetnik treba stalno brinuti o svom networkingu i bildati ga svakodnevno. Osim što će upoznati krasne ljude i najvjerojatnije istomišljenike, on će si priuštiti veću uključenost u promjene u svakodnevnom zbivanju oko sebe, nego što mu mogu pružiti mediji. Nova poznanstva širit će njegovu mapu svijeta i omogućiti stvaranje novih i novih ideja. Osim što će moći pomoći sebi, pomagat će i drugima. Meni je to što imamo kroz Ženski poduzetnički centar prekrasno – ističe Loyalty članica Aleksandra Ivanac  komentirajući sadržaje koje organiziramo u cilju jačanja poduzetništva i suradnje naših članica i članova.

Gotovo od početka našeg djelovanja uz Ženski poduzetnički centar je i Darijen Belec. Nije ni slutio da će ga druženja s nama iz direktorske pozicije, na kojoj je radio za svog poslodavaca, odvesti u  poduzetništvo i otvaranje vlastite tvrtke. Uz nas je kako kaže “poduzetnički” stasavao, sazrijevao i na kraju napravio ono najvažnije – postao poduzetnik. Loyalty članstvo je nedavno “ugovorio”, jer kaže prije toga ne bi bio vjerodostojan sam sebi, iako je bio uz mnoge naše sadržaje dok se razmišljao o otvaranju tvrtke.

– Motivira me okruženje koje stvarate – kolegica i kolega koji imaju sličnu ili istu poslovnu sudbinu poput mene, sviđaju mi se sadržaji koje kreirate, radite odlične projekte, odlična osnova za nova iskustva, suradnje, poznanstva. I meni osobno ste pomogli i motivirali ste me da krenem samostalno kao poduzetnik iako sam vam se pridružio dok sam bio direktor tvrtke koja je bila tuđe vlasništvo, dakle mene ste “obratili” na poduzetništvo svojim pozitivnom djelovanjem i najmanje što sam mogao napraviti jeste da vam poklonim svoje povjerenje natrag – jasan je naš član Darijen Belec uz kojega zajedno gradimo ne samo žensko poduzetništvo, nego poduzetništvo općenito.

– Ideja umrežavanja mi se jako dopada i Ženski poduzetnički centar ima hvale vrijednu inicijativu povezivanja poduzetnica u Hrvatskoj i regiji. Da se razumijemo nije lako nekad spojiti ni dva čovjeka, ali kroz konstruktivna druženja i promociju Ženskog poduzetničkog centra daje se odličan vjetar u leđa koji svaki poduzetnik voli osjetiti. Bez takvih inicijativa nema napretka ni izlaska iz krize. Nemaju svi danas novaca i mogućnosti, ali i vremena za brojne marketinške alate, pa je ideja umrežavanja super način da ljudi čuju za vas i vašu priču  – komentirala je naša Loyalty članica Mirta Vukušić, vlasnica tvrtke Prunus Natura d.o.o., usmjerene na proizvodnju hladno prešanih nerafiniranih ulja za kozmetiku.

– Sasvim slučajno sam preko jedne svoje klijentice saznala za Ženski poduzetnički centar i upoznala i direktoricu centra Sanelu Dropulić. Odmah mi se svidjela asocijacija i učlanila sam se – jasna je i loyalty članica Ana Zibar, popularna hrvatska (i regionalna) influencerica. 

Dvije godine za redom povjerenje Loyalty programu iskazala je i poduzetnica Gordana Kadoić, vlasnica i direktorica tvrtke Adria Corporate Education d.o.o.

– Ja rado podržavam sve što ima veze s poduzetništvom. Između ostalog divno mi je biti u društvu toliko različitih žena, uvijek volim razmjenjivati iskustva, a druženja Ženskog poduzetničkog centra su prava prilika za to, a bit ću i skroz iskrena – imate originalne ideje što se tiče organizacije druženja i izleta. Ovdje imam priliku upoznati i družiti se s mnoštvom divnih žena, a sve nas povezuje isti cilj – želimo uspjeti! – ističe vlasnica tvrtke Adria Corporate Education d.o.o.

Pune povjerenja našem Loyalty programu su se pridružile i Kristina Baričević te Dijana Malobabić Lonjak iz odvjetničkog društva Baričević & Malobabić Lonjak.

– Uz dobru preporuku i način na koji se promiče žensko poduzetništvo uključile smo se u vašu asocijaciju i postale članice, nakon nekoliko druženja privukla nas je pozitivna atmosfera unutar Ženskog poduzetničkog centra, isto tako upoznavanje novih članova centra i razmjenjivanje međusobnih iskustva, također naglasile bi stručnost i kompetentnost samog rukovođenja centra, kao i odgovor na svako naše postavljeno pitanje – pojašnjavaju razloge svog loyalty članstva poduzetnice i poslovne partnerice, odvjetnice Kristina Baričević i Dijana Malobabić Lonjak.

Za godišnje članstvo u Loyalty programu po cijeni od 600 kn dobivate:

• Redovito druženje, networking i promociju kroz sadržaje Ženskog poduzetničkog centra www.poduzetnica.hr (BaBIZnjaci, edukacije, izleti, Kongres poduzetnica…)
• Jednu personaliziranu te dodatne dvije parcijalne reportaže (vezane uz poduzetničke teme) na Ženskom poduzetničkom centru www.poduzetnica.hr
• Četiri puta godišnje promociju putem newslettera
• Besplatno sudjelovanje ili popusti na projekte koje organizira Ženski poduzetnički centar (Kongresi, edukacije, B2B druženja i susreti poduzetnica u Hrvatskoj i inozemstvu, nastupi na sajmovima, BaBIZnjaci…)
• Besplatnu pravnu pomoć i EU konzultacije za projekte * (u dogovorenom obujmu s Ženskim poduzetničkim centrom
• Pedeset posto popusta na cijenu izlagačkog prostora na Poduzetničkom sajmu
• Individualne konzultacije vezano za poslovni projekt, aktivnosti, sadržaje koje nudite na realnom tržištu ili to tek kanite činiti

Ako imate proizvode i usluge za kojeg su uvijek dobro došli kupci i novi načini prodaje – ponudite ih putem Loyalty programa Ženskog poduzetničkog centra koji obuhvaća više od 30 tisuća poduzetnica i poduzetnika u Hrvatskoj i regiji, čime smo stvorili najveći poduzetnički loyalty klub ovih prostora.

Sve informacije na info@poduzetnica.hr ili na broj mobitela 091 519 09 23

Dobro nam došli u Loyalty članstvo Ženskog poduzetničkog centra

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp