Tko kaže da poduzetnici samo misle na posao – da bi bili učinkoviti moraju se znati i zabavljati

Održali smo karnevalski BaBIZnjak uz puno šarenih kostima i “čudnih” poslovnih likova

Od Severine do strašnih gusara, od darkera, Siniše Vuce i ruskih špijunki, Crvenkapice i trbušne plesačice, skupilo se šareno i veselo društvo članica i članova Virtualnog ženskog poduzetničkog centra kako bi uz puno zabave proslavili karnevalski BaBIZnjak. Jer nije poduzetništvo samo rad, red i disciplina, nego i aktivnost koja nekada treba “ispušni ventil”. A ti ventili za mnoge poduzetnice i poduzetnike su upravo naši BaBIZnjaci, na kojima rado i često nazoče. Poput Ines Ban – Kolić koja je po drugi puta od kada nam je iskazala svoje loyalty povjerenje, na našim okupljanjima. Ovog puta na karnevalski BaBIZnjak odlučila je doći kao Crvenkapica, poručujući da u njezinom poduzetništvu nema “stražnih vukova” kojih se boji. 

– Napokon nešto za mene i super je da postojite. Ovo je odlično da se mogu malo “rastresti” od svakodnevnih radnih obaveza, da mogu biti malo drugačija, luckasta i ustvari da se opustimo u sasvim drugačijem ozračju. Posebice nakon napornog radnog tjedna, u kojemu sam bila u iznimnom pogonu – komentirala je Crvenkapica Ines Ban – Kolić, naša loyalty članica i poduzetnica iz Zaprešića.

Maskiranju i ludiranju nije odoljela i Aleksandra Ivanac, koja je prošle godine otvorila svoj obrt i usmjerila se prema poduzetništvu, jer kako kaže sama, to je jedini slijed nakon bogate karijere koju je izgradila u prosvjetnom sustavu. A na karnevalski BaBIZnjak je stigla kao ruska špijunka. 

– Baš mi je dobro ovako druženje, da se još više opustimo, zabavimo i uz posao mislimo malo manje poslovne stvari. Meni su sadržaji koje provodite i organizirate jako korisni, dobro došli u poslu, omogućili su mi u ovo kratko vrijeme koliko sam loyalty članica da upoznam nove ljude, ali i dobijem nove informacije, što je već dovoljan razlog za povjerenje i zajedničke aktivnosti. Mislim da Virtualni ženski poduzetnički centar vrlo brzo može povezati ljude i staviti u interakciju, a to mi baš treba – ocijenila je Aleksandra Ivanac, “ruska špijunka” ne samo naš karnevalski BaBIZnja nego i ostale sadržaje koje organiziramo u cilju jačanja poduzetništva i suradnje naših članica i članova. 

Domaćice drugu godinu za redom karnevalskog BaBIZnjaka bile su Vatroslava i Sandra, vlasnice dječje igraonice i rođendaonice Vatrin kutak iz Zaprešića, u kojega su utkale puno mašte i kreacija, dio kojih smo osjetili i mi “veliki” tijekom našeg maskiranog  druženja. 

– Jako smo ponose da smo drugi puta domaćice karnevalskog BaBIZnjaka i da ćemo i u godinama pred nama nastaviti ovu zabavnu i šarenu zanimaciju članica i članova Virtualnog ženskog poduzetničkog centra. Veselimo se uvijek druženjima, posebice ovakve vrste, radujemo se mogućnostima da širimo pozitivnu vibru i energiju koji su preduvjeti za uspješno poduzetništvo – kazala je Vatroslava Mišetić, suvlasnica Vatrinog kutka i domaćica karnevalskog BaBIZnjaka uz svoju poslovnu partnericu Sandru.

Niti jedno naše druženje na prošuta Darijen Belec, od nedavno poduzetnik, ali od prvih dana našeg djelovanja član Virtulanog ženskog poduzetničkog centra. Ovog puta na karneval je došao kao pjevač Siniša Vuco, jasno poručujući da je bolji poduzetnik, nego Siniša Vuco pjevač. 

– Želio sam se  maskirati u direktoricu Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, ali kad mi je rekla koliko traži za autorska prava, odustao sam. Pa sam stigao kao Siniša Vuco, te se radujem da sam danas s vama i u ovako malo “luckastom” izdanju  – komentirao je Vuco Darijen Belec, naš član i od nedavno poduzetnik.

Na ludoj večeri pod maskama članice i članovi Virtualnog ženskog poduzetničkog centra zabavljali su se birajući titulu najbolje maskirane osobe, pa je titula otišla u ruke Severine – Maje Ilčić, poduzetnice i vlasnice agencije “Zlo i naopako”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp