Adventski BaBIZnjak – zaključili smo 2017. u duhu radosti i konstruktivne suradnje, nastavljamo tako i u narednoj godini

George Bernard Shaw  je pisao: „Uspješni ljudi traže okolinu kakvu žele. Ako je ne nađu, sami si ju stvore“, a članice i članovi Virtualnog ženskog poduzetničkog centra čine upravo tako. U međusobnom uvažavanju i povezivanju, kroz našu asocijaciju, ali i sadržaje kojima jačamo poduzetničke aktivnosti, žele izgraditi bolje poslovno ozračje u Hrvatskoj za sve koji žive i rade na realnom tržištu. Jedan od načina svakako su BaBIZnjaci, naša neformalna druženja prvenstveno kreirana za Loyalty članice i članove, Premium partnere te sponzore naših aktivnosti. 

U duhu međusobnog uvažavanja i suradnje bio je organiziran i posljednji BaBIZnjak u ovoj godini, u cijelosti uronjen u adventsko ozračje, ne samo po obilju crvene boje koja je dominirala u odjevnim kombinacijama svih koji su mu se odazvali nego i u temama razgovora. Šezdesetak članica i članova okupilo se na našem druženju, dio kojih je stigao poput Loyalty članova Mateje i Marija Đakovića iz Pleternice, te Jelene Bikić iz Dugopolja, ali i Izidora Sučića i Zdenke Ploj koji su doputovali iz Rogaške Slatine, s jednim ciljem – da u zajednički ugodno provedenom vremenu ispratimo 2017. i poželimo još bolju poduzetničku 2018. 

U tome je pomogla i središnja tema Adventskog BaBIZnjaka – što darovati svoju tvrtku za kraj godine? Odgovore na to ponudila je tvrtka Kron d.o.o. i poduzetnice te poslovne partnerice Lovorka Frlan Tošić i Vesna Santro Lavriv, koje su bile domaćine prosinačkog BaBIZnjaka. 

Tvrtka Kron d.o.o. iz Zagreba bavi se IT tehnologijama, računalnom i perifernom opremom, izradom aplikativnog software-a, trgovinom i uslugama, osnovana je 1991. godine, te je u 100% privatnom vlasništvu vlasništvu žena. S ciljem predstaviti proizvodni program tvrtke Kron, uz ostalo specijaliziran malim i srednjim poduzetnicima, domaćice BaBIZnjaka Lovorka i Vesna, održale su i prezentaciju svojih poduzetničkih aktivnosti usmjerenih poboljšanju rada malih i srednje velikih tvrtki. 

A nakon malo edukacije i sadržaja usmjerenih darivanju naši tvrtki za povećanje njihove IT logistike, sigurnosti i profitabilnosti, uslijedila je zabava, druženje, tombola čiju je glavnu nagradu pripremila Renata Jurić, vlasnica tvrtke Zona natura d.o.o. iz Zagreba i zastupnica francuske kozmetike Durance.

No naša Loyalty članica Renata Jurić prigodne poklone pripremila je i za sve nazočne na BaBIZnjaku i za sve koji nisu osvojili glavnu nagradu tomoble, u znak međusobnog darivanja kakav pristoji prosinačkim druženjima. 

Nakon tombole uslijedio je i adventski izbor – i to nabolje odjevenih članica i članova u “blagdanskom ruhu”. Biranje nije bilo nimalo jednostavno jer je ponuda natjecatelja bila maštovita, bogata i iznimno kreativana.

U samo finale izbora najbolje adventske odjevne kombinacije za koju je vrijedne nagrade osigurao Premium partner Virtualnog ženskog poduzetničkog centra hotel Atlantida iz Rogaške Slatine – wellness boravak i polupansion za dvije osobe ušla je poduzetnica Renata Jurić, koja je došla odjevena kao Djeda Mrazov vilenjak i poduzetnik Siniša Prugovečki sa suprugom Michaelom, odjeveni kao okićeno božićno drvce.

Pobjeda i vrijedan dar hotela Atlantida iz Rogaške Slatine završili su u rukama Michaele i Siniše Prugovečkog, no s posljednjeg BaBIZnjaka u ovoj godini svi su otišli puni veselja, radosti i sreće jer upravo takvim ozračjem uvijek “dišu” projekti Virtualnog ženskog poduzetničkog centra. Novi BaBIZnjak bit će koncem siječnja 2018 u znaku francuske šansone i zagrebačkih specijaliteta, dok ćemo onaj u veljači organizirati u znaku karnevala i maskembalskih aktivnosti.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp