Tražite idealan poklon za poslovne partnere ili najdraže – potražite ga u našem Božićnom izlogu darivanja

Zadnji mjesec u godini vrijeme je kad darujemo poslovne partnere, klijente, kupce, ali i naše najdraže. Odabir poklona svakako je pitanje osobnog afiniteta, financijskih mogućnosti i onoga što želimo poručiti osobi koja ga prima od nas – u prvom redu da je poštujemo i uvažavamo. Kada govorimo o darivanju poslovnog poklona on je prije svega izraz naše zahvalnosti, ali i svojevrsna poslovna komunikacija kojom odašiljemo našu pozitivnu poruku želeći zadržati, pa i poboljšati poslovne odnose. Darovi najbližima znak su naše ljubavi i privrženosti, ali i dokaz da smo imali vremena izabrati dar za njih, koji neće biti usputno pokupljena sitnica samo da bi zadovoljili formu. Stoga pazite što kupujete, jer takvu ćete poruku i darovati. Mi Vam predlažemo darove iz našeg Božićnog izloga darivanja. 

Knjiga je uvijek dar s kojim nećete pogriješiti

“Ne posustani, ne odustani! – prvi vodič za uspjeh u poduzetništvo prije je tri tjedna ugledao svjetlo dana s ciljem da od prodaje ove knjige Virutalni ženski poduzetnički centar financira eduakcije za poduzetnice i poduzetnike, ali i sve one koji to žele postati diljem Hrvatske.

Vodič na više od 180 stranica raščlanjuje razloge zbog čega se poduzetnice i poduzetnici ovog dijela Starog kontinenta boje neuspjeha, te uporno ne shvaćaju da je on sastavni dio do ostvarenja naših ciljeva, bez kojega niti ne mogu doći do vrha. Knjiga potiče kroz različite vježbe i prije svega promišljanja, jačanje vlastitog pobjedničkog karaktera, razvoja optimizma pa čak i kad nam se čini sve bezizlazno te promiče pozitivno razmišljanje i djelovanje, kao ključni razlog zbog kojega ćemo biti u stanju doći do uspjeha.

Naručite knjigu OVDJE i darujte je zajedno s pozitivnim mislima, kako svojim članovima obitelji i prijateljima, tako i poslovnim partnerima i klijentima, kako bi svi bili ustrajni na svom putu prema uspjehu. 

Mlada poduzetnica Jelena Bikić, vlasnica obrta za proizvodnju prirodne kozmetike Silvan, okosnicu svog poslovnog projekta stavila je na prirodne sapune i to od aktivnog ugljena s čajevcem, sapun od kokosa s morskom soli i jojobom te sapun koji je u nastanku kao dio projekta s Turističkom zajednicom grada Dugopolja, te je osmišljen kao suvenir Dalmatinske zagore. Svi proizvodi dolaze u eko originalnom dizajnu pakiranja. Posebnost proizvoda koje ćemo izložiti na sajmu te koje proizvodimo jeste u uporabi isključivo hladno prešanih, nerafiniranih ulja iz ekološkog uzgoja,  vrhunske kvalitete, hladno prešana i isključivo od hrvatskog proizvođača.

Jer upravo se takvom obradom ulja zadržavaju sva svoja blagotvorna svojstva što osigurava potpuni učinak u kozmetici. A ono po čemu je ovaj dar inovativniji i drugačiji jeste njegovo pakiranje: birazgradivi papir u koji su ugrađene sjemenke livadnog cvijeća. Ideja je da cijelo pakiranje zasadite te nakon nekog vremena uživate u livadnom cvijeću na svom balkonu ili pak u stanu.

Darove prirodne kozmetike Silvan možete naručiti  putem maila silvan.cosmetics@gmail.com, preko facebook stranice https://www.facebook.com/Silvan.natural.handmade.cosmetics/ ili  na broj 097 758 7339

Maštoviti i inovativni pokloni uvijek su dobro došli pri darivanju

Poduzetnica Nikolina Ćorković, mlada inovatorica i iznimno kreativna poslovna žena pravi je izbor za predstavljanje svog jedinstvenoig branda – MOVEMES, pomične elektrostatičke naljepnice u našem Božićnom izlogu darivanja. Ove posebno dizajnirane naljepnice, koje su izvorni hrvatski proizvod, ne sadrže ljepilo, te prijanjaju na sve čiste i glatke površine pomoću statičkog elektriciteta. I predstavljaju iznimno maštoviti i kreativni dar – kako za male, tako i one velike koji žele nositi dobronamjernost malih kroz zanimljivo provedeno vrijeme.

Movemes didaktičke naljepnice su temelj metode „učenja s nogu“ zbog jednostavne primjene i bogate lepeze aktivnosti koje nude. Omogućeno je jednostavno jezično izražavanje na svakoj ravnoj i čistoj površini koja nakon korištenja istih ostaje netaknuta. Naljepnice zahtijevaju oprezno korištenje čime se ostvaruje razvoj fine motorike kod djece. Movemes pomične didaktičke naljepnice „učenje s nogu“ trenutačno u sustavu vrednovanja od strane Agencije za odgoj i obrazovanje, te bi trebale već iduće školske godine, biti pomoćno nastavno sredstvo rada, te krasiti učionice osnovnih škola diljem Hrvatske.

Movemes pomične didaktičke naljepnice možete naručiti na mail: nina@dva-krila.hr

U mnoštvu istih predmeta koje nam danas na tržištu nudi masovna proizvodnja odjeće i nakita umijeće je pronaći nešto drugačije i posebno. Vlasta Pastuović Aleksić, magistrica slikarstva, vlasnica Obrta za umjetničko stvaralaštvo i podučavanje iz područja likovne kulture i vlasnica branda VLASTAART , predstavlja nam svoja mala remek djela u obliku unikatnih ogrlica i broševa.

Kome je nakit namijenjen?
– Decentni nakit za poslovne žene (ogrlice i broševi)
– ženama koje vole nositi ogrlice, broševe, veliko prstenje, naušnice….i imaju dovoljno samopouzdanja da na sebe stave npr. neki predimenzionirani broš… Riječ je modnim ukrasima za dnevne i večernje izlaske, ali i vjenčanja, kada želimo izgledati posebno, raskošno, drugačije, nesvakidašnje…

Dani su darivanja stoga razveselite neku svoju dragu žensku osobu kako biste joj se zahvalili za korektnu poslovnu suradnju. Nakit se radi u malim serijama. Umjetnica Vlasta Pastuović Aleksić prima narudžbe i za personaliziranu izradu nakita prema željama klijenata.

Darove možete naručiti na broj mobitela 091/569 2847, mail: vlastapastuovic@gmail.com ili putem facebook stranice Art by Vlasta

Koristan dar koji pomaže našem zdravlju i ljepoti

Dosadni celulit koji ugrožava ljepotu ženskog tijela od sada je prošlost uz masažne anticelulitne papuče, plod domaće inovacije i proizodnje.

Tvornica Zlatna nit d.o.o., kroz Loylaty program Vam omogućava da odaberete svoj par masažnih anticelulitnih papuča kao zanimljiv, koristan poklon.

papuca-800x386Obrnuti nagib drvenog anatomskog đona mijenja uobičajeni pritisak na zglobove nogu i kralježnice i jača mišiće. Anatomska masažna tabanica od sirove gupapuca-800x386me pospješuje cirkulaciju, stimulira rad unutarnjih organa i cijelog organizma.

Uživajte u masažnim anticelulitnim papučama kao poseban dar za ove blagdane iz Božićnog izloga darivanja Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

KONTAKT:

Zlatna nit

Ljiljana Rabik, direktorica Zlatna nit d.o.o.

mob +385 (0) 98 342 788
ljiljana@zlatna-nit.hr
www.zlatna-nit.hr

Vrijeme je darivanja – odaberite poklon koji donosi sigurnu budućnost!

Kraj godine vrijeme je naljepšeg blagdanskog razdoblja, ali i potrage mnogih poduzetnica i poduzetnika za što primjerenijim i konstruktivnijim poklonima – u prvom redu poslovne, ali i privatne naravni. Wüstenrot stambena štedionica već godinama nudi cijeli niz proizvoda koji su prikladni poslovni darovi, ali i izniman znak pažnje za članove obitelji.

– Kao poslovne poklone, preporučili bismo neki oblik štednje, životnog osiguranja ili mirovinskog fonda za svoje zaposlenike. To je sigurno jedna nova vrijednost koju pokazujete svom djelatniku. Isto tako odličan poklon za poslovnog partnera je i ugovaranje sastanka s Wüstenrot financijskim savjetnikom kao poklon za početak jedne nove suradnje i odlične  nove godine koja dolazi!  A kao poklon za privatne potrebe, sigurno jedan od najboljih poklona za svako dijete je navika štednje! Poklonite svom djetetu, nećaku, kumčetu, unuku stambenu štednju i iskoristite naš kamatni bonus! Za sve partnere Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, mi možemo pokloniti ugovor stambene štednje bez ulazne naknade, za sve štednje aktivirane do 31.12.2017. Najbolja stvar koju možete pokloniti sebi je polica životnog osiguranja! –predlaže Ana – Marija Mazgar (35), regionalna managerica Wüstenrot stambene štedionice za središnju Hrvatsku.

Ukoliko razmišljate o poklonu za svog poslovnog partnera, poklonite mu sastanak s financijskim ekspertom! Javite se Ani-Mariji Mazgar i uzmite svoj poklon voucher i poklonite svom poslovnom partneru najbolji početak nove 2018! 

Ana-Marija Mazgar
Regionalni manager za Centralnu Hrvatsku
Wüstenrot stambena štedionica d.d.
Heinzelova 33a, 10000 Zagreb
T. 01 4803 787
F. 01. 4803 795
Mob: 091 303 01 87
www.wuestenrot.hr

Izaberite darove iz široke palete brojnih vrsta čistog meda i proizvoda od meda, uz likere i rakije domaće radinosti OPG-a Šunić

OPG Šunić vodi obitelj iz Slavonije koja se tradicionalno bavi pčelarstvom već dva desetljeća. Uz proizvodnju nekoliko vrsta meda bave se proizvodnjom domaćih rakija i likera.

Ponuda OPG-a Šunić  obuhvaća široku paletu brojnih vrsta čistog meda i proizvoda od meda, uz likere i rakije domaće radinosti, pravljene na isključivo tradicionalan način, bez dodanih aroma, boja i konzervansa. U ovom bogatstvu domaće medne radinosti, OPG Šunić kreirala je i korporativne poklon pakete, uz mogućnost personaliziranih naljepnica s porukom i logom tvrtke. Bogati asortiman domaće gastro radinosti OPG-a Šunić prodaje se i u zagrebačkom trgovačkom centru Arena na posebnom štandu ovog proizvođača.

Kontakt za narudžbe: 091 5219 674, 099 707 4818, mail:pg.sunic@gmail.com

Možda ste već nekoliko puta koristili poznatu francusku prirodnu kozmetiku Durance, a da toga niste ni bili svjesni. Naša Loyalty članica Renata Jurić, vlasnica tvrtke Zona Natura d.o.o. u svom prodajnom prostoru u Green goldu u Zagrebu nudi širok izbor mirisnih, zanimljvih, prirodnih i zdravih darova za svaku blagdansku priliku i ukus iz bogatog asortimana Durance kozmetike. Na adresi Green Gold, Radnička cesta 52, Zagreb, bez gužvi i čekanja, uz Durance proizvode, možete možete pronaći zanimljive dekorativne poklone birane u suradnji sa Market concept storeom poput velikog izbra šalova, kapa, rukavica, dekica…

Željene proizvode možete naručiti putem maila: info@durance.hr ili pozivom na broj mobitela:

AGE CONTROL PLUS 4+1 gratis posebna blagdanska akcija

Poliklinika NADO Fizio Medico Centar Premium je partner Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, a u svojoj ponudi usmjereni su posebno i na sadržaje kojima se potiče, njeguje i čuva ljepota žene i muškarca. Za tu prigodu pripremili su i posebne darove – AGE CONTROL PLUS 4+1 gratis

Mezoterapijski koktel AGE CONTROL PLUS sadrži hijaluronsku kiselinu, esencijalnu molekulu za održavanje hidratacije kože, vraćanje volumena i rekonstrukciju dermisa. Organski spoj DMAE koji učinkovito i trenutačno dovodi do lifting efekta jačajući fiziološki tonus kože učinkom na povećanje tonusa mišićnih vlakana i sprječavanjem gubitka mišićnog tonusa.

Učinak ovog proizvoda je trenutačan ali i kumulativan što redovitim tretmanima rezultira značajno mlađom, glađom i zategnutijom kožom. Ovom proizvodu dodani su i najsnažniji kožni antioksidansi, te vitamini B, C, A, E zbog čega ovaj proizvod snažno hidratizira ali i stimulira bazalni sloj stanica i obnovu kože uz prije spomenuti Lifting efekt i trenutačni učinak podizanja lica.

Age Control Plus sadrži sve što je potrebno za potpunu biorevitalizaciju kože lica i tijela!

Kontakt:

POLIKLINIKA NADO FIZIO MEDICO CENTAR

(01) 6408555

info@nado.hr

Kranjčevićeva 36/1, Zagreb

Ove godine izbjegnite ogromne božićne gužve, potragu za parkingom i guranje u shopping centrima i iz omiljene pidžame i fotelje odaberite poklone za djecu, roditelje, poslovne partnere, dečke i supruge.

Što žene vole? Personalizirani poklon – onaj s porukom i slikom! Iskustveni – koji će pamtiti zauvijek. WOW – žele tu reakciju kada im uručite poklon. Vino. S njime nema greške. Ali ne bilo kakvo vino, nego Merry Kissmas personalizirano koje će joj garantirano izmamiti osmijeh na lice i prije kušanja. Predlažemo i srebrnu ogrlicu s njenim imenom, s motivom srca, leptira, anđela, djeteline ili violinskog ključa.

Poklonite svojoj princezi, šefici ili naj frendici wellness poklon paket od kojeg će se osjećati poput prave kraljice. Ne zaboravite na slatkiše – personalizirana čokolada ili bombonijera s božićnom porukom? Izbor nije lak, ali je sladak.

Na PokloniMe.hr pronađite više od 600 originalnih božićnih poklona! I ne samo to – možete ih naručiti putem weba, maila ili Facebook stranice. Svaki poklon dolazi brižno upakiran u atraktivnoj, besplatnoj i personaliziranoj ambalaži. Neke darove možemo poslati i putem e-mail vaučera, tako da ih u tren oka možete pokloniti najdražima ili poslovnim suradnicima.

KONTAKT:

ww.Pokloni.Me.hr

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp