Nove Loyalty članice i članovi uživali u ovomjesečnom BaBIZnjaku, ali prije svega kreativnoj energiji kojom jačamo poduzetništvo

Studeni je bio mjesec “inauguracije” novih Loyalty članica i članova na BaBIZnjaku – jednom od projekata koje provodimo u cilju jačanja, povezivanja i prije svega ostvarivanja poslovne suradnje svih koji su svoje povjerenje dali Virtualnom ženskom poduzetničom centru.

U opuštenoj atmosferi i domaćinstvu BaBIZnjaka naših loyalty članica Petre Čukelj, vlasnice zagrebačkog kafiča Gumbek te Brune Brkić, vlasnice Centra za zdrav život Modus Vivendi, tridesetak Loyalty članica od kojih je dvije trećine bilo “novih”, iskusilo je draži i čari našeg poslovnog networkinga. Ovomjesečni BaBIZnjak sadržajno smo “oplemenili” ne samo ugodno provedenim vremenom i druženjem, nego i masažama, boravkom u slanoj sobi, pregledom kralježnice, uz tri vrste “ženskih vina” Iločkih podruma koji su sponzorirali vinsku kapljicu na našem okupljanju.

Po prvi puta s nama bila je Michaela Horvat Prugovečki, naša Loyalty članica od prošlog mjeseca. Iako još nije poduzetnica, poduzetništvo je upravo ono što je privlači, o čemu sanja, a snove kani prenijeti u svoju profesionalnu zbilju. Te kako sama priznaje, najlakše će to učiniti uz Virtualni ženski poduzetnički centar.

Prvi puta sam na BaBIZnjaku, iako već neko vrijeme pratim vaš rad i sretna sam što sam danas ovdje. Sviđaju mi se svi ljudi koje sam danas srela na BaBIZnjaku, puno topline međusobne, pozitivne energije, želje za suradnjom i potporom i to mi se čini iznimno motivirajućim za moje buduće poslovne planove. S radošću dolazim na sve nadolazeće akcije, posebice druženju na Adventskom BaBIZnjaku 15. prosinca. Imam obilje ideja u kreiranju novih sadržaja Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i bit ću sretna da i svojim djelovanjem i zamislima također mogu pomoći – komentirala je Michaela Horvat Prugovečki svoje dojmove našim druženjem i poslovnim networkingom u opuštenoj atmosferi BaBIZnjaka.

Njezine dojmove dijelila je i Aleksandra Ivanac, koja nam se kao Loyalty članica pridružila u aktivnostima ovog mjeseca. Svoje poduzetništvo razvija kao trenerica, u prvom redu komunikacijskih vještina i poslovnih kompetencija, a raduje se i svim projektima Virtualnog ženskog poduzetničkog centra kojima će od sada kao aktivna članica i osobno svjedočiti.

– Motivirana sam dojmovima koje sam čula o radu i projektima Virtualnog ženskog poduzetničkog centra. Sviđa mi se ideja da se povežemo, surađujemo, međusobno uvažavamo i prije svega zajednički gradimo poduzentištvo. Stoga sam bez zadrške odlučila upoznati projekte koje provodite i sudeći po ovome što sam doživjela na BaBIZnjaku. Platforme poput Virtualnog ženskog poduzetničkog centra u digitalnom svijetu su dobro došle, ali “živi” kontakt poput ovog daje jačinu našim aktivnostima kao i željama za unapređivanje poslovnih aranžama među ljudima kroz networking – ocijenila je Aleksandra Ivanac.

Brojčano stanje muških kolega – Loyalty članova, od ovog mjeseca “pojačao” je i Bernard Nikšić, vlasnik i direktor Poliklinike Nado – Fizio Medico Centar, koja je ujedno i Premium partner i sponzor aktivnosti Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Osjećam se tako odlično da više niti jedan BaBIZnjak neću propustiti. Motivira me na ovako odlučan stav iznimna pozitivna energija koja se osjeti kod svake članice i člana koje sam upoznao na BaBIZnjaku. Svi su jako kreativni, marljivi, rade ono što vole, te osjetim među njima kreativnu energiju da učinimo poduzetništvo još naprednijim i boljim. Drago mi je da kao Premium partner i financijski pomognem projekte Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, sviđaju mi se ideje i projekti koje inicirate i provodite, što želite pomoći ženama da dobiju prizanje koje zaslužuju za svoje zalaganje u društvu – istaknuo je naš novi Loyalty član Bernard Nikšić.

Čarima BaBIZnjaka nije odoljela ni naša nova članica Sanela Kulašić, vlasnica tvrtke Sanela-projekt j.d.o.o., za koju traži partnere i suradnike vezane uz projektiranje u građevinarstvu. Svoju poduzetničku svestranost pokazala je i na našem druženju, a i prve poslovne kontakte koji će joj, kako sama ističe, dobro doći za nove aktivnosti koje planira. 

– Nisam se pokajala svojim izborom i poklanjanjem svog povjerenja upravo Virtualnom ženskom poduzetničkom centru. Tražila sam dugo nešto ovako, drago mi je da sam to našla na vašoj adresi. Istražujem još što sve radite, čak sam pročitala i knjigu koju ste izdali za uspjeh u poduzetništvu “Ne posustani, ne odustani!”, uviđam koliko moram raditi na sebi, te vjerujem da ću puno toga ostvariti i kroz naše zajedničke projekte. Treba mi iskustvo drugih koji su prošli neke izazove u poduzetništvu, a BaBIZnjak te vjerujem i ostali projekti koje razvijate sigurno će mi dobro doći. Dolazim i na nova druženja s radošću – iskreno nam je priznala poduzetnica Sanela Kulašić dok je uživala u slanoj sobi gdje je jedan dio BaBIZnjaka – onaj namijenjen uživanju i opuštanju u Centru za zdrav život Modus vivendi, bio upriličen. 

Svom prvom BaBIZnjaku povjerenje je poklonila i Ana – Marija Mazgar, regionalna managerica Wüstenrot stambene štedionice za središnju Hrvatsku. Od ove je jeseni Wüstenrot stambena štedionica Premium partner Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, koji pruža logističku, savjetodavnu i financijsku potporu našim aktivnostima. 

– Ovo je čista uživancija, istinski sam oduševljena, svi su jako pozitivni i kreativni, spremni na pomoć, razmjenu iskustava, potpore, a to je najveća pokretačka snaga međusobnog uvažavanja. Svi su prijateljski orjentirani, susretljivi iako se prvi puta vidimo i družimo. Znala sam da će biti dobro, što je i razlog zbog čega smo vam i pružili ruku suradnje, ali ipak ovo je bolje od očekivanja. Želja nam je i kroz naš rad pružiti inovativan način suradnje i obostranog uvažavanja, partnerskog odnosa i izgradnje zajedničkih projekata, što mislim da je za sve iznimno poticajna poslovna okolnost. Obavezno dolazim na Adventski BaBIZnjak i radujem se novom druženju u blagdanskom ozračju – istaknula je regionalna managerica Wüstenrot stambene štedionice za središnju Hrvatsku.

Među novim članicama koje su po prvi puta “iskusile” BaBIZnjak bila je i poduzetnica Renata Jurić, koja priželjkuje od ovakvih inicijativa puno inspiracije i za vlastite poslovne projekte. A posjetom i druženjem na našem neslužbenom networkingu, a znatno više ugodno provedenom vremenu, smatra da je to i pronašla.

– Svidjela mi se na “prvu” vijest o izdavanju vaše knjige “Ne posustani, ne odustani!” – prvog vodiča za uspješno poduzetništvu u jugoistočnoj Europi pa sam tako saznala za Virtualni ženski poduzetnički centar. Komunikacija koja je uslijedila, sadržaji koje ste mi predstavili, ali i mogućnost da se odmah pridružim BaBIZnjaku učvrstili su moje povjerenje u ono što radite, kao i želju da vam se pridružim. I nisam pogriješila – drago mi je da sam uz vas i u buduće s vama, radujem se svemu što pripremate i naravno – rado ću u tim sadržajima i sudjelovati – iznijela je naša nova Loyalty članica Renata Jurić.

Domaćica BaBIZnjaka u studenom po drugi puta je bila Petra Čukelj, mlada poduzetnica s puno poslovnih planova, ali i izvedbe istih. Kako sama ističe sviđaju joj se posebice BaBIZnjaci, zbog čega se “ne libi” i sama organizirati jedan kojega je ugostila u svom kafiću Gumbek. Ove godine uz pomoć Iločkih podruma, probranih vina samo za žensko nepce, ali i svoju kolegicu poduzeticu Brunu Brkić, koja posluje u njezinoj neposrednoj blizini, pa su BaBIZnjak odradile u “dublu”.

– Prošle godine u ovom vrijeme također sam bila domaćica BaBIZnjaka, s kojega imam odlične uspomene i brojna prijateljstva, bila mi je čast tada, a i sada pokazati da ja to mogu, pa sam se odlučila također ugostiti Loyalty članice i članove i ovog puta. Drago mi je na povjerenju kojega su i naše kolegice i kolege iskazale ideji da se okupimo kod mene i Brune. Kako je studeni mjesec kad obilježavamo i martinje, mjesec kada uživamo u vinu, onda sam “uronila” ovomjesečni BaBIZnjak kao domaćica i u ispijanje kvalitetne vinske kapljice. Zahvaljujući Iločkim podrumima ponudili smo tri vrste “ženskih vina”: iločki traminac, graševina i crni kapistran. Radosna sam što se uvelike i uživalo u onom što smo pripremili – zaključila je domaćica BaBIZnjaka Petra Čukelj.

Uz nju, zadovoljstvo druženjem nije skrivala ni Bruna Brkić, također domaćica ovomjesečnog BaBIZnjaka u partnerstvu s kolegicom Petrom Čukelj. Svoje Loyalty iskustvo davno su stekle, a zajedno su poželjele u što boljoj atmosferi pružiti jednako i našim novopridošlim članicama i članovima.

 Drago mi je da su sudionici BaBIZnjaka mogli vidjeti sve što nudim u svom centru za zdrav život Modus Vivendi, u prvom redu kroz liječenje, ali i prevenciju na prirodan načinNaše usluge bi se mogle podijeliti u tri kategorije: haloterapija, zdravstvene i beauty usluge. Haloterapija je terapija čistom rudarskom solju koja se odvija u halokomori, tzv. slanoj sobi. Njom se tretiraju problemi dišnog sustava, alergije, astme, upale sinusa, grla, uha, kožni problemi od dermatitisa i psorijaze do akni. Korisna je u prevenciji bolesti, podiže raspoloženje i imunitet cijelog organizma. Što se tiče fizioterapijskih usluga, nudimo pregled, savjetovanje i edukaciju, manualne tehnike, individualne vježbe, korektivnu gimnastiku, kinesio tape i masaže. Manualnim tehnikama uspješno tretiramo širok spektar problema s kralježnicom od diskus hernije do deformacija, degenerativne promjene na zglobovima, bolna stanja, ozljede…Imamo i široku ponudu tretmana za oblikovanje tijela koji su uglavnom grupirani u pakete koji sadržavaju izradu plana i određivanje ciljeva u suradnji s klijentom, plan prehrane, ručne limfne drenaže, anticelulitne masaže, aparaturno tretiranje celulita i individualne treninge– opisala je mlada poduzetnica Bruna Brkić usluge koje pruža u svom Centru zdravlja Modus Vivendi, a tijekom BaBIZnjaka mogli su ih isprobati i svi koji su mu se odazvali ovog mjeseca. 


Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp