Složni partneri grade kvalitetnu kuću; u našem slučaju – učinkovit poduzetnički projekt uz Wüstenrot stambenu štedionicu

Za veću profitabilnost poslovnih aktivnosti svih koji djeluju na realnom tržištu

Iznimno svjesni koliki je gospodarski značaj poduzetništva, posebice žena – vlasnica i suvlasnica tvrtki  i obrta, od ove jeseni Premium partner i sponzor naših aktivnosti je i Wüstenrot stambena štedionica d.d. 

Wüstenrot stambena štedionica d.d je 1998. g. započela s radom u Hrvatskoj s jednim zadatkom, a to je rješavanje stambenih potreba građa RH. 2012. godine kreće s radom sestrinska tvrtka – Wüstenrot životno osiguranje. Proizvode koji su uvelike prilagođenje poduzetnicama i poduzetnicima, kao i našim obiteljima predstavlja u razgovoru za Virtualni ženski poduzetnički centar Ana – Marija Mazgar (35), regionalna managerica Wüstenrot stambene štedionice za središnju Hrvatsku. Ova mlada poslovna žena, koja ima diplomu zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta odsjeka za fiziku, te postdiplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, već deset godina radi u području poslovnog savjetovanja za proizvode naše najveće stambene štedionice.  A s razlogom – jer je riječ o dijapazonu proizvoda koji su doista financijsko ulaganje u sigurnu i izvjesnu budućnost. 

– Godina rastemo i prilagođavamo se tržištu i sukladno tome, napravili smo iskorak u nekim aspektima – stambenu štednju smo u potpunosti prilagodili tržištu i danas kod nas možete naći štednju prilagođenu svim vašim potrebama i željama, stambeni kredit možete dobiti odmah, bez faze štednje i usput osigurati sebe i svoju obitelj kroz odličnu ponudu životnog osiguranja. Osim toga, danas pod jednim krovom nudimo sve ostale financijske proizvode kroz suradnju koju imamo s partner bankama i osiguranjima (sve vrste neživotnih osiguranja, kredite, kreditne kartice, mirovinske fondove i slično) – odmah na početku objašnjava managerica Mazgar.

Ono što danas ova štedionica nudi – predmetom je mnogih poduzetničkih želja i potreba. No mnoge poduzetnice i poduzetnici ne znaju o financijskim proizvodima (osim kad su krediti u pitanju) puno informacija svrstavajući sve što se nudi na hrvatskom tržištu u ovoj branši – u jedan koš.

– Ono po čemu smo mi drugačiji od ostalih, sličnih tvrtki je to što nudimo jedan drugačiji pristup. Kroz individualni pristup, razvijamo s klijentom odnos povjerenja i obavljamo puno toga za njega. Doći ćemo tamo gdje klijentu odgovara. Odnijet ćemo dokumentaciju za njega gdje god treba. Raspitati se i saznati sve što klijenta zanima a nema vremena se time baviti. Sve to besplatno ali vrlo brzo i profesionalno. Jedan od naših krilatica je “Za život bez iznenađenja! Mislim da to dovoljno opisuje naš glavno moto – opisuje Ana – Marija Mazgar.

Danas usluge  Wüstenrot stambene štedionice d.d koristi širok spektar klijenata. Od građana Hrvatske koji žele riješiti svoje stambeno pitanje, preko klijenata koji traže ideju za ulaganje svog novca u različite vrste financijskih sadržaja, pa sve do do raznih vlasnika tvrtki kojima uz pomoć partnera štedionica nastoji riješiti pitanje financiranja te pomoći realizirati ideje. S ovom misijom učinkovito se rodila i suradnja s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom.

– Odlučili smo se za suradnju s Virtualnim ženskim poduzetničkim centrom jer smatramo da je www.poduzetnica.hr odlična platforma za naše predstavljanje i za stvaranje jednog jako i dugotrajnog partnerstva. Poduzetnici, pogotovo poduzetnice često razmišljaju o razvoju svojeg biznisa,  o ulaganju novca ili o svom osobnom osiguranju i ifinancijama pa zašto im onda to ne pružiti kroz ovakav oblik suradnje – jasna je regionalna managerica  Wüstenrot stambene štedionice

Stoga je sasvim razumljiv i plan za budućnost – uz razvoj suradnje s Virutalnim ženskim poduzetničkim centrom, približiti sve ono što  Wüstenrot stambena štedionica d.d jeste danas na usluzi i kroz svoje proizvode od interesa za suradnju s poduzetnicama i poduzetnicima. Uz zajedničke akcije, radionice i predavanja vezana za financijsko informiranje o načinima zaduživanjima, štednje, te osiguranja kreirati partnerstvo s poduzetnicama i poduzetnicima koji će dovesti do još većeg napretka i profitabilnosti svih koji žive od poslovanja na realnom sektoru.

Jer – zajedno smo jači. 

Vrijeme je darivanja – odaberite poklon koji donosi sigurnu budućnost!

Kraj godine vrijeme je naljepšeg blagdanskog razdoblja, ali i potrage mnogih poduzetnica i poduzetnika za što primjerenijim i konstruktivnijim poklonima – u prvom redu poslovne, ali i privatne naravni. Wüstenrot stambena štedionica već godinama nudi cijeli niz proizvoda koji su prikladni poslovni darovi, ali i izniman znak pažnje za članove obitelji. 

Kao poslovne poklone, preporučili bismo neki oblik štednje, životnog osiguranja ili mirovinskog fonda za svoje zaposlenike. To je sigurno jedna nova vrijednost koju pokazujete svom djelatniku. Isto tako odličan poklon za poslovnog partnera je i ugovaranje sastanka s Wüstenrot financijskim savjetnikom kao poklon za početak jedne nove suradnje i odlične  nove godine koja dolazi!  A kao poklon za privatne potrebe, sigurno jedan od najboljih poklona za svako dijete je navika štednje! Poklonite svom djetetu, nećaku, kumčetu, unuku stambenu štednju i iskoristite naš kamatni bonus! Za sve partnere Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, mi možemo pokloniti ugovor stambene štednje bez ulazne naknade, za sve štednje aktivirane do 31.12.2017. Najbolja stvar koju možete pokloniti sebi je polica životnog osiguranja! – predlaže Ana – Marija Mazgar (35), regionalna managerica Wüstenrot stambene štedionice za središnju Hrvatsku.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp