Sudjelujte u prvim susretima sa slovenskim poduzetnicama, ali i uživajte u wellness vikendu u Rogaškoj Slatini

U organizaciji Poduzetničkog inkubatora Vrelec i Virtualnog ženskog poduzetničkog centra

Ugodno s korisnim – mogao bi se nazvati planirani prvi po redu susret slovenskih i hrvatskih poduzetnic, članica i članova Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, planiranog za 24. i 25. studeni ove godine u Rogaškoj Slatini.

Domaćin susreta hotel Atlandita u Rogaškoj Slatini, osim pružene ruke suradnje za organizaciju i provedbu susreta slovenskih i hrvatskih poduzetnica, “režirao je” cjelodnevni vikend sadržaj za sve sudionice okupljanja, poslovnog povezivanja, razgovora i buduće poslovne suradnje.

Organizatorice susreta hrvatskih i slovenskih poduzetnica su Branka Aralica, direktorica Poduzetničkog inkubatora Vrelec iz Rogaške Slatine, ugledna mariborska poduzetnica Mirjana Ivanuša Bezjak, organizatorica business speed datinga na okupljanju 24. i 25. studenog te Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra iz Zagreba.

Misija jasna – povezati poduzetnice dviju država i potaknuti ih na međusobnu suradnju, a sve okruniti iznimnim wellness i turističkim sadržajima koje nudi hotel Atlantida i grad Rogaška Slatina.

– Za sve sudionice koje se prijave na susrete 24. i 25. 11. pripremili smo izvrstan i poslovno – poduzetnički, ali i wellness program u suradnji s našim kolegicama i partnericama iz Rogaške Slatine. Uz boravak u Atlantidi, novootovrenom hotelu s pet zvezdica, pripremljen je cijeli niz atraktivnih wellness sadržaja u kojemu hrvatske poduzetnice, ali i poduzetnici koji nam se žele pridružitim mogu uživati u petak i subotu. Osim ovih sadržaja gdje će žene “napuniti baterije”, planiramo i susrete sa slovenskim kolegicama, business speed dating, ali i nekoliko zanimljivih zabavnih sadržaja – otkriva planove susreta Sanela Dropulić, voditeljica Virutalnog ženskog poduzetničkog centra.

Uz wellness sadržaje, kao i poslovne susrete, planiran je zajednički obilazak sudionica susreta i staklarne u Rogaškoj Slatini kao i tvornice kozmetike Afrodita. Sve što će se 24. i 25. 11. događati u ovom slovenskom pograničnom gradu na šezdesetak kilometara od Zagreba, marljivo pripremaju slovenske kolegice Branka Aralica i Mirjana Ivanuša Bezjak, partnerice Virtualnog ženskog poduzetničkog centra. 

– Veliko mi je zadovoljstvo da možemo biti domaćini prvog wellness vikenda poduzetnica Slovenije i Hrvatske. Sigurno je to odlična prilika za postavljanje novih poslovnih ciljeva na području obje države, planiranja novih ciljeva za buduću suradnju na zajedničkim projektima, a ujedno i prilika za ugodno druženje i upoznavanje naših kolegica i s Rogaškom Slatinom – jasna je prva žena Poslovnog inkubatora u Rogaškoj Slatini Branka Aralica. 

I poručuje da su Slovenija i Hrvatska značajne gospodarske partnerice u mnogim područjima suradnje, stoga su poslovni susreti poduzetnica dodatni način za bržu i učinkovitiju realizaciju ciljeva, te zajedničke suradnje.  A ona će se dodatno pojačati i proširiti organizacijom business speed datinga kojega će na susretima voditi mariborska poduzetnica i članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Mirjana Ivanuša Bezjak. 

Business speed dating predstavlja učinkovito okupljanje, upoznavanje i razmjenu informacija među sudionicima u zanimljivom, brzom i interaktivnom osobnom i poduzetničkom predstavljanju. Provedba je jednostavna, učinkovita i što je glavno – brza. Sudionici ovakvog poslovnog upoznavanja stoje jedni nasuprot drugog u dva reda (poput tračnica pruge) te na zvučni znak ili uputu voditelja, počinju razgovor s osobom koja je nasuprot njih.

– Do sada nije bio organizirani susret poduzetnica iz Slovenije i Hrvatske, te je bilo jasno da je negdje trebalo početi s tom inicijativom. Drago mi je što pripremamo događaj gdje ćemo još bolje upoznati hrvatske poduzetnice i pronaći mogućnosti poslovnog surađivanja između hrvatskih i slovenskih poduzetnica, pregledati potrebno aktualne međugranične javne natječaje te naći mogućnost prijavljivanja zajedničkih EU projekata – komentirala je suorganizatorica susreta Mirjana Ivanuša Bezjak.

Na druženju se očekuje više od 70 -tak sudionica, a svi koji žele uživati u wellness vikendu 24. i 25. 11. te biti dio međudržavnog poduzetničkog networkinga mogu se prijaviti na mail: info@poduzetnica.hr 

Sve informacije o susretima možete dobiti na broj mobitela: 00385 (0) 91 519 09 23.

Wellness vikend i B2B susret sa slovenskim poduzetnicama 24. i 25. 11. 2017.

Prvi slovensko-hrvatski susreti poduzetnica, Rogaška Slatina, 25. 11. 

U hotelu Atlantida

Temeljne značajke aktivnosti 

• Odmor, druženje, poduzetničko povezivanje u neformalnim sadržajima i aktivnostima, zabava i još bolje upoznavanje članica i članova Virtualnog ženskog poduzetničkog centra kao i sa kolegicama poduzetnicama iz Slovenije, međusobno povezivanje, suradnja i izgradnja zajedničkih projekata

• Nositelji aktivnosti – Poduzetnički inkubator Vrelec Rogaška Slatina, hotel Atlantida Rogaška Slatina i Virtualni ženski poduzetnički centar

• Susret uključuje busines speed dating, neformalno druženje, ručak, obilazak Staklarne u Rogaškoj Slatini, te posjet tvornici Afrodita

Wellness weekend uljučuje: 

• Boravak u hotelu Atlantida (novootvoreni hotel u Rogaškoj Slatini, pet zvjezdica) u petak, 24. 11. i subotu 25. 11.h

• smještaj u odabranoj sobi s uključenim polupansionom 

• ulaznicu za neograničeno kupanje u unutarnjem hotelskom bazenu i masažnom bazenu te ulaz u Oazu sauna (klasična i panoramska finska sauna te turska sauna). Uključena je i besplatna upotreba kupaćeg ogrtača i ručnika; 

• hotelski fitness neograničena uporaba

• boca mineralne vode Donat Mg u sobi prilikom dolaska

• dnevno svježe voće u kutku za zdravlje

• piće dobrodošlice

• POKLON BON u vrijednosti 20 € za usluge u wellness spa centru (vrijedi za korištenje usluga u vrijednosti nad 50 €) za uslugu masaže kao i ostalih tretmana u ponudi

• neograničena upotreba WiFi veze

• Obilazak Rogaške Slatine

• Posjet Staklarni Rogaška Slatina

• Posjet Afrodita tvornici kozmetike

• B2B poslovni susret sa slovenskim poduzetnicama, business speed dating i zajednički ručak

Trošak aranžmana:

Cijena 680 kuna (smještaj u jednokrevetnoj sobi i plaćena boravišna pristojba, na bazu polupansiona, te prijevoz autobusom)Smještaj je moguće organizirati i u dvokrevetnoj sobi uz prethodnu najavu istoga, za sve koji putuju u paru na izlet.

Trošak ručka 25. 11. 2017. nakon B2B susreta stoji 25 eura (fakultativna opcija)Ako za ručak bude više od 15 osoba, ručaj stoji 15 eura po osobi.  

Uplatom iznosa od 680 kuna (najkasnije do 01. 11. 2017. godine) potvrđujete svoje sudjelovanje u Wellness weekendu

Uplatu obaviti na:
Expert Product d.o.o.
Miroslava Krleže 82, 10 290 Zaprešić
OIB: 06422475717

IBAN: HR4923600001102568515
ZAGREBAČKA BANKA
Opis plaćanja: B2B susreti Rogaška Slatina

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp