Najbolji nogometni trener jugoistočne Europe promotor Kongresa poduzetnica jugoistočne Europe Zagreb, 08. 03. 2018

Ćiro Blažević i Virtualni ženski poduzetnički centar u suradnji

Čovjek neizmjernog iskustva i sportskog ugleda, kojega zbog njegove trenerske virtuoznosti cijene mnogi kako u Hrvatskoj tako i izvan nje, naš proslavljeni trener Ćiro Blažević, u suradnji s voditeljicom Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Sanelom Dropulić predstavio je Kongres poduzetnica jugoistočne Europe 2018, najveće okupljanje žena u biznisu u ovom dijelu Europe, koji će se po drugi puta održati u Zagrebu, 08. ožujka 2018. godine.

Iduće godine Zagreb će tako na Dan žena drugu godinu za redom biti prijestolnica ženskog poduzetništva jugoistočne Europe, kojega će radi Kongresa posjetiti više od 600 žena koje svoju egzistenciju osiguravaju na realnom sektoru. U “službu” promocije ovog velikog događaja za žene u poduzetništvu, stavio se i Ćiro Blažević, počasni član Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Okružen s pedesetak poduzetnica i članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, te poduzetnika i članova na druženju i prezentaciji u Zagrebu, Ćiro nije skrivao oduševljenje ovom sasvim novom ulogom u svom bogatom i sadržajnom životu.

– E neka sada netko vikne Ćiro pede…! Neka vide s koliko žena sada radim i uz koliko sam žena sada u poslu – komentirao je slavni trener svoju novu ulogu, svečano najavljujući početak priprema za Kongres poduzetnica 2018 godine uz voditeljicu centra Sanelu Dropulić.

Prezentacija Kongresa poduzetnica 2018 održana je u restoranu Asia na zagrebačkoj Novoj Vesi u vlasništvu poduzetnice i članice centra Tong Cheng, koja je ujedno ovim okupljanjem proslavila i 25 godina svog poslovanja u Hrvatskoj.

– Ćiro Blažević osoba je kojega poštuju u svim državama jugoistočne Europe, kako oni koji vole nogomet, tako i oni koji vole njegovu filozofiju. S druge strane Ćiro voli žene, posebice poduzetne, pa je ova simbioza između Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i proslavljenog trenera došla sasvim prirodno te smo sretne što ga imamo u našem okružju kao velikog promotora aktivnosti žena u poduzetništvu i ambasadora dobre volje i međusobnog uvažavanja bez obzira na različitosti – kazala je Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra u uvodu predstavljanja Kongesa poduzetnica 2018. koji će se održati iduće godine u Zagrebu.

Snaga ženskog poduzetništva u Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi zorno je iskazana i tijekom prvog Kongresa kojemu je Zagreb bio domaćin, a tradicija okupljanja žena u poduzetništvu nastavlja se i za iduću godinu pod dirigenstkom palicom Virtualnog ženskog poduzetničkog centra.

Žensko je poduzetništvo postalo iznimno značajan zamašnjak gospodarstava jugoistočne Europe, a zanimljiva je činjenica da su hrvatske poduzetnice liderice u regiji po gospodarskim aktivnostima, projektima i obrazovanju.

Kongresu poduzetnica 2018. organizira Virtualni ženski poduzetnički centar koji od svog osnutka (01. 01. 2016. g.) do danas okuplja 2.300 članica i 74 člana – poduzetnica i poduzetnika Hrvatske,  s ciljem potaknuti na zajednički rad i suradnju žene u poduzetništvu radi rasta i razvoja gospodarstava čiji su konstruktivni dio.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp