Biznis na štiklama – velika međunarodna konferencija koja potiče žene na aktivniju gospodarsku aktivnosti

U Novom Sadu od 14. do 16. lipnja ove godine – svi ste pozvani za sudjelovanje

Ako se traži pravi poduzetnički homo universalis – osoba koja u sebi uključuje ne samo puno znanja, nego i aktivnosti, poduzetničkih poduhvata, uz bogat i sadržajan i privatni život onda je to svakako Sofija Bajić (54), dizajnerica tekstila koja za sebe najčešće kaže da je dizajnerica vlastitog života. Posebice kada se odlučila na poduzetništvo, a što je za ovu vrlo poduzetnu damu iz Novog Sada bilo odmah nakon završene srednje škole. I ne prestaje nizati uspjehe što god da “ulovi” pod ruku ova poslovna i angažirana žena, ali i majka, te baka. 

– Obiteljska tvrtka Vitalon postoji od 1992 godine, čija sam osnivačica. Vitalon je usmjeren proizvodnji dijetetskih suplemenata na prirodnoj osnovi, a u posljednje vrijeme i proizvodnjom funkcionalne hrane. Upravo iz ove naše aktivnosti, ali prije svega želje za zdravim načinom života nastalo je Udruženje za promociju zdravog života Natura Vita – opisuje samo mali dio svojih velikih poduzetničkih aktivnosti uvijek neumorna Sofija Brajić. 

Veliki projekt u kojemu je iznimna i ključna uloga ove poslovne žene i poduzetnice svakako je predstojeća Međunarodna konferencija  “Biznis na štiklama”, koja će se održati 15. 06. u Novom Sadu,  u organizaciji Unije poslovnih žena Vojvodine i Udruženja Natura Vita. Svi zainteresirani za ovaj veliki regionalni poslovni događaj, kojemu je upravo žena u središtu pozornosti, mogu se OVDJE PRIJAVITI. 

– Na konferenciji koja je međunarodnog karaktera poduzetnice i one koje žele to postati očekuju predavanja značajna za napredak u biznisu. Također iz iskustava već realiziranih poduzetnica može se izvući veoma dobra pouka i ohrabrenje – jasna je Sofija Brajić, organizatorica jednog od  najvećeg regionalnog okupljanja žena u biznisu. 

“Biznis na štiklama” samo je jedna od aktivnosti koje ova predana poduzetnica organizira u cilju jačanja žena u biznisu. A to je i cijeli niz različitih seminara i edukacija, napose s temom financija, marketinga i ostalih značajnih vještina i znanja za poduzetništvo. Ovogodišnji Kongres poduzetnica jugoistočne Europe kojega je Virtualni ženski poduzetnički centar organizirao 08. ožujka u Zagrebu, također je imao potporu i u Sofiji Brajić te njezinoj Udruzi kao i tvrtki, uz nastavak suradnje i za narednu godinu i nadolazeći kongres u glavnom gradu Hrvatske. Jer misija je Sofije Bajić povezivanje i suradnja žena u biznisu gdje god da je to moguće. 

– Položaj žena u jugoistočnoj Europi jedan od značajnih segmenata u kvalitetnijem poslovanju. Žene mogu doprinijeti boljitku za cijelu regiju, kroz umrežavanje i jačanje ženskog poduzetništva. Projekt  “Biznis na stiklama” je jedan od većih projekata koje organiziramo. Ideja je da konferencija preraste u manifestaciju koja će se svake godine održavati i rasti – najavljuje poduzetnica Sofija Brajić.

I naglašava ne samo svim sudionicama koje će pohoditi skorašnju konferenciju u Novom Sadu, nego i svim ženama koje se realiziraju ili to tek kane napraviti na realnom tržištu, da trebaju biti i ostati predani svojim snovima pretočenima u poslovne aktivnosti. 

– Želim poručiti svim ženama da se ohrabre i krenu u biznis, da ustraju u svojoj odluci. Da se ne osvrću u natrag, već da pogled bude uspješnu budućnost – poručila je prva žena konferencije “Biznis u štiklama” koja će veliki broj poslovnih žena i poduzetnica okupiti 15. lipnja u Novom Sadu. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp