Expert Product – outsourcing usluga u poduzetništvu uz 20 posto Loyalty popusta

Pouzdan partner za sve tržišne izazove

Bez obzira jeste li u “raljama realnog tržišta” godinama ili pak desetljećima, ili ste tek na početku svog poduzetničkog angažmana, uvijek će Vas pratiti pitanje – Kako od dobre ideje realizirati utrživ proizvod ili uslugu?

Neke od najboljih ideja ovog svijeta postale su bezvrijedne jer su ostale upravo ono što jesu – ideje.

Snagu vaše ideje, ali i vašeg poduzetništva najbolje testira tržište.

Misija Expert Product tima je pomoći svakoj poduzetnici i poduzetniku kvalitetno pozicionirati svoj proizvod ili uslugu na tržištu, doći do kupca i ono što je još bitnije – da ga zadrži.

Expert Product je prva hrvatska tvrtka usmjerena pružanju outsourcing usluga za uspješan početak i upravljanje poduzetništvom na hrvatskom i inozemnom tržištu.

Naš tim kojega okupljamo (stručnjaci za marketing, odnose s javnošću, digitalno komuniciranje, web i grafički dizajn, EU projekte, edukacije u poduzetništvu, računovodstvo, pravno-savjetodavnu pomoć i ostala područja) svojim znanjem, iskustvom, zalaganjem i projektima stvara učinkovite i profitabilne aktivnosti te ostvarujemo u zajedničkoj suradnji s klijentom željene ciljeve.

Poduzetništvu pomažemo da se razvija u pravcima koje tržište očekuje, predviđajući njegove trendove i potrebe, u prvom redu stavljajući potrebe kupca i našeg klijenta na prvo mjesto.

Expert Product – pouzdan partner za sve Vaše tržišne izazove.

 

Kontakt:

Miroslava Krleže 82, 10 290 Zaprešić, Hrvatska

Telefon: +385 91 519 0923 

Email: info@expertproduct.hr

Web: ExpertProduct.hr

Facebook: ExpertProduct 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp