Odvojite vrijeme za sebe i uživajte u sadržajima Ageness Beauty Instituta uz 10 posto popusta

Loyalty sadržaj naše članice Sanje Buinjac, wellness koordinatorice i kozmetičarke

Užurbani stil života, stalni stres, premalo brige za sebe, ostavljaju traga na našem licu, tijelu, zdravlju, što su više nego alarmantni znakovi da “stanemo na loptu”. Misliti na sebe i svoje zdravlje znači da redovito odvajamo vrijeme u kojemu ćemo bar na 30 minuta napraviti nešto za sebe, ljepotu, da se osjećamo bolje, da spriječimo bolesti. Upravo iz tih razloga uz 10 posto popusta nudi Vam se loyalty sadržaj Ageness Beauty Instituta, vlasnice i poduzetnice Sanje Buinjac, kako biste u obilju iznimno kvalitetno kreiranih sadržaja za ljepotu i zdravlje svake žene i muškarca – odabrali nešto za sebe. 

Kozmetički salon Ageness B.I. jedinstveni je centar koji se bazira na kozmetičkim tretmanima lica, tijela, masažama te njezi ruku i noktiju te čija je ponuda individualno kreirana i namijenjena klijentima, koji žive i rade na području užeg centra na dnevnoj bazi

U ponudi Instituta se nalaze brojni kozmetički tretmani: za čišćenja lica problematične kože, njegu lica za hidrataciju ili anti aging tretmane, ali i manikure i pedikura, spa manikure, spa pedikure, masaže. Tu su i različiti institut programi za njegu kože su intenzivni tretmani za njegu lica kozmetike Elemis i Sothys poput (oxygen facial tretman, visibal brilaiance tretman, tri enzim facial, white brightening facial, colagen Hyaluron tretman, resurfacing tretman lica, seasonal tretman lica, različiti detox i slimming tretmani tijela.

Kompletnu ponudu Institut upotpunjuje holističkim wellness konceptom koji uključuje razne vrste specijalnih masaža. Ageness ima 10 različitih tehnika masaža  (refleksološka masaža, pasivni stretching, limfna drenaža, deeptissue masaža, Hawaii lomi lomi masaža, gestalt tehnika, vezivno refleksivna masaža, švedska masaža , aromaterapija, aroma masaža, holistička masaža, ayurvedske tehnika Abhyangam, Shiroabhyanga, Udvartana, tao balancing masaža). Tretmani za dobrobit duha i tijela, te savjetovanje i izradu programa prehrane u svrhu zdravog mršavljenja uz vodstvo terapeuta te kućnoj njezi koja će pratiti rezultate postignute s tretmanima u salonu, samo su dio bogatog programa Ageness Beauty Institut.

AGENESS welcome kartica

Učinite već sada odabirom iz bogatog sadržaja Ageness Beauty Instituta nešto za sebe, svoju ljepotu i zdravlje, ali i osobno zadovoljstvo uz 10 posto Loyalty popusta.

Kontakt:
Ageness Beauty Institut
vlasnica Sanja Buinjac

Ulica Republike Austrije 21, 10 000 Zagreb
T: +385 1 7077 341
M: +385 91 4077 341
E: info@ageness.com.hr

web stranica: Ageness Beauty Institut

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp