Tražite poslovne poklone – potražite ih u unikatnoj ponudi Domaće radinosti Perošević

Odabir poslovnog poklona pitanje je osobnog afiniteta, financijskih mogućnosti i onoga što želimo poručiti osobi koja ga prima od nas – u prvom redu da je poštujemo i uvažavamo, smatramo kvalitetnim poslovnim partnerom, poželjnim klijentom i hvale vrijednim kupcem.

Poslovni poklon nije samo izraz naše zahvalnosti nego i svojevrsna poslovna komunikacija kojom odašiljemo našu pozitivnu poruku želeći zadržati, pa i poboljšati poslovne odnose. U tom smislu valpovačka poduzetnica Darija Perošević, vlasnica Domaće radinost “Perošević”, osmislila je dijapazon poslovnih poklona prilagodljivih svakoj prilici i potrebi, s daškom hrvatske baštine, tradicije, ljepote i izvornost. 

Ova poduzetnica za Loyalty program Virtualnog ženskog poduzetničkog centra u širokoj paleti unikatnih poslovnih darova, usmjerena je i ručno rađenoj personaliziranoj poslovnoj galanteriji, koju je u mogućnosti izraditi za svaki individualni upit i poslovnu namjenu.

Domaća radinost “Perošević” u svojoj paleti poslovnih darova nudi:

  • ukrasne šeširiće za čepove boca
  • čokanjčići (punjeni s rakijom ili bez rakije) različitih oblika i ukrasa
  • oslikane boce za alkohol – prema vlastitom upitu ili sa slavonskim motivima
  • oslikane boce s logom tvrtki
  • podmetače za čaše
  • magnete
  • privjeske

 Uz 10 posto popusta maštovite rukotvorine, izvorne slavonske suvenire kao i inovativne poslovne poklone personalizirane naravi Domaće radinosti “Perošević” možete naručiti putem kontakta:

Domaća radinost “Perošević”
A.Starčevića 111
31 550 Valpovo
mob: 092/1407-457
darija.perosevic@gmail.com

facebook / Domaća radinost “Perošević”

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp