Sudjelujte na Prvom Rusko-Balkanskom Ekonomsko-Trgovinskom Forumu koji će se održati od 05. do 07. lipnja

Upoznajte kako poslovati i izvoziti na istok Europe

U organizaciji tvrtke Balkan Economic Forums-Consulting d.o.o.  u vlasništvu našeg člana Dragana Ćirića održat će se Prvi Rusko-Balkanski Ekonomsko-Trgovinski forum, na kojemu su za sudjelovanje i predstavljanje pozvane i poduzetnice i poduzetnici, članice i članovi Virtualnog ženskog poduzetničkog centra. 

Riječ je o događaju koji ima iznimnu važnost za ekonomski razvoj te uspostavu suradnje između gospodarstvenika jugoistočne Europe s poglavito ruskim tržištem, a na kojemu se očekuje gotovo 1.700 sudionika.

– U suradnji s partnerima iz Privredne komore Ruske Federacije-Uralska oblast organiziramo Prvi Rusko-Balkanski Ekonomsko-Trgovinski Forum koji će se održati koji će se održati 05.-07. lipnja 2017. u Kongresnom centru Novosadskog sajma, Master Hall Novi Sad. Na Forumu sudjeluju gospodarstvenici i poduzetnici, kao i predstavnici lokalne uprave i samouprave s područja jugoistočne Europe, uz turističke organizacije gradova te investitore i kompanije iz Ruske Federacije, Izraela, Irana, Kine, Južne Koreje – najavljuje direktor tvrtke Balkan Economic Forums -Consulting Dragan Ćirić, organizator ovog velikog događanja kojemu će nazočiti i brojni hrvatski sudionici.

Na Prvom Rusko-Balkanskom Ekonomsko-Trgovinskom Forumu biće predstavljeni konkretni-praktični uvjeti i načini uspostavljanja ekonomsko-trgovinske suradnje između gospodarstvenika zemalja sudionika ove manifestacije, u cilju poboljšanja i povećanja trgovinske razmjena.

Forum će mnogim poduzetnicima s prostora jugoistočne Europe dati i odgovore na pitanja koje uvjete moraju ispuniti da bi izvozili u Rusku Federaciju te kako ostvariti uopće izvoz na to tržište.
Organizator predviđa i održavanje brojnih B2B sastanaka s budućim poslovnim partnerima, investitorima i lokalnim samoupravama, za koje se svi zainteresirani mogu više informirati i putem službene internetske stranice  “Prvi Rusko-Balkanski Ekonomsko-Trgovinski Forum” ili izravnim obraćanjem organizatora Foruma:

Balkan Economic Forums-Consulting d.o.o 
Novi Beograd, Srbija
direktor Dragan Ćirić
+38163442261
dragan.ciricfortuna@gmail.com,
info@bef-consalting.com

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp