Imali ste prometnu nesreću – ODINA Asistencija d.o.o. za vas profesionalno, kvalitetno i učinkovito rješava sve probleme

Uz Loyalty popust od 15 posto

Prometna nesreća, bez obzira jeste li u njoj sudjelovali ili ste je skrivili, okolnost je koju ne želi doživjeti niti jedan vozač. No, zacijelo veliki dio vozača, prije ili kasnije doživjet će prometnu nesreću, u kojoj je učinkovita pomoć, kvalitetna asistencija kao i rješavanje svih problema vezanih u reguliranje prava, te naknadu štete prijeko potrebna.

Upravo je za taj vid poduzetništva, odnosno asistenciju, pružanje pomoći, u realizaciji naknade štete, nastale kao posljedica prometne nesreće u Hrvatskoj i inozemstvu specijalizirana tvrtka Odina Asistencija d.o.o. vlasnice i direktorice Daniele Pavić, Loyalty članice iz Osijeka. 

Odina Asistencija d.o.o. pruža potporu pravnim i fizičkim osobama koje su pretrpjele štetu uslijed prometne nesreće u ostvarivanju njihovih prava na naknadu tih pretrpljenih šteta od osiguravajućih kuća. 

Temeljni koncept Odina Asistencije d.o.o. je svojim radom obuhvati sve segmente vezane za obradu prije svega međunarodnih, ali i domaćih šteta od automobilske odgovornosti. Nudimo kompletnu uslugu u postupku naknade štete pravnim i fizičkim osobama unutar Hrvatske i izvan nje.

Usluge koje pruža Odina Asistencija d.o.o. su:

• savjetovanje klijenta u vezi naknade štete
• pružanje pomoći u postupku naknade štete od njenog nastanka do naplate
• suradnja s nizom vanjskih suradnika, procjenitelja, medicinskih vještaka, sudskih tumača, prometnih vještaka i drugih radi uključivanja u postupak obrade štete
• prijevodi kompletne dokumentacije potrebne za naplatu štete od stranih osiguravajućih društava
• pribavljanje i prijevod dokumentacije za strana osiguravajuća društva i asistencije
• organizacija pregleda vozila, izvid i procjena štete

Misija tvrtke je svakom klijentu i poslovnom partneru osigurati vrhunsku uslugu i maksimalno štititi njihove interese.
Postati tvrtka kojoj će domaći i strani osiguravatelji vjerovati i sa kojom će rado surađivati iz pozitivnih uvjerenja stečenih suradnjom, a što će uvelike pomoći našim strankama u ostvarivanju njihovih prava.

Prepoznati potrebe i zahtjeve pojedinaca i poslovnih partnera i pružiti im pouzdane i sigurne usluge uz najbolji omjer cijene i kvalitete, čime dugoročno doprinosimo poslovnoj izvrsnosti i efikasnosti u poslovanju.

Uz petnaest posto Loyalty popusta kojeg ostvarujete na usluge tvrtke Odina Asistencija d.o.o., i u najnezavidnijim situacijama u kojima se možete naći prilikom prometne nesreće, pruža Vam se kvalitetna, pouzdana, brza i učinkovita potpora.

 

 

Kontakt:

Odina Asistencija d.o.o.
za usluge i savjetovanje
vlasnica i direktorica Daniela Pavić 

Županijska 11
31000 Osijek
OIB 66638075280

Tel.: +385 031/212-229
Faks: +385 031/782-229
Mob.: 099 520 0669
e-mail: odina.asistencija@gmail.com

web: Odina Asistencija

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp