Joseph A. DeFeo, predsjednik Juran Globala održat će besplatno predavanje za članice i članove Virtualnog ženskog poduzetničkog centra 

Otac Biblije poslovne izvrsnosti i globalno priznati stručnjak za područje poslovnog liderstva stiže u Hrvatsku

Globalno poznati i priznati stručnjak u području unapređivanja poduzetništva i poslovanja na realnom tržištu Joseph A. DeFeo, predsjednik i CEO Juran Globala, čovjek čije radionice pohađaju te slušaju predavanja najutjecajniji svjetski poslovni ljudi, stiže ovog mjeseca u Hrvatsku.

DeFeo, koji već 28 godina radi kao poslovni savjetnik pomažući globalnim gospodarskim liderima uspješno opstati na realnom tržištu, povećati prodaju i smanjiti troškove, te unaprijediti zadovoljstvo kupaca, u službeni posjet dolazi jer želi pružiti potporu hrvatskim poduzetnicama i poduzetnicima u unapređivanju poslovnih aktivnosti, te produktivnosti, u cilju čega će održati i nekoliko besplatnih predavanja.

Također, na krilima velikog interesa za Juranovu poslovnu filozofiju među hrvatskim poduzetnicama i poduzetnicima, te u namjeri stvoriti globalnu zajednicu koja osnažuje organizacije i ljude kako bi pomaknuli svoje granice i dobili priliku ostvariti svoj puni potencijal fokusiranjem na svoje zaposlenike i kupce među kojima će se od sada naći i Hrvatska, Joseph A. DeFeo pružit će i potporu radu lokalnog partnera, tvrtke Juran Adria koja će djelovati na području jugoistočne Europe.

Misija tvrtke Juran Adria bit će širenje znanja i sposobnosti koje proizlaze iz Juranove filozofije izvrsnosti, s naglaskom na upravljanje i poduzetništvo. Juran Adria, kao dio Juran Global mreže bit će centar te filozofije u jugoistočnoj, ali i istočnoj Europi. Nama je u ovom dijelu svijeta, koji ne možemo konkurirati veličinom, potrebno osvješćivanje i potpuni fokus na izvrsnost. A dobro se sjetiti da je upravo pokretač Juran Globala, dr. Joseph M. Juran, bio guru čije su principe japanske tvrtke primijenile u stvaranju japanskog čuda izvrsnosti u vrlo kratkom vremenu. Danas Japan gledamo kao svjetskog lidera kvalitete i ne možemo ni zamisliti da je ne tako davno taj isti Japan bio poznat upravo po lošoj kvaliteti. Naš kutak svijeta je u sličnoj situaciji danas, čini se da ne znamo što bismo. Nužno je probuditi entuzijazam, ali to nije dovoljno. Juran Adria bit će izvor znanja o alatima pomoću kojih iz tog entuzijazma možemo stvoriti izvrsne proizvode, usluge i tvrtke općenito, na način koji je Juran to pomogao napraviti u Japanu. Steve Jobs je rekao o Juranu…. “Juranov optimistični pristup uči nas da zaposlenici nisu pijuni, nego pametni i sposobni ljudi. I ako im damo šansu da se mijenjaju i poboljšaju, oni će to i učiniti. Ako im damo mehanizme da poboljšaju procese, oni će ih poboljšati  – opisao je Siniša Prugovečki, suvlasnik tvrtke i idejni pokretač, uz Joseph A. DeFeoa, tvrtke Adria Juran.  

Koliko je Joseph A. DeFeo danas traženi stručnjak u svijetu, s kojim će privilegiju rada imati pedesetak hrvatskih poduzetnica i poduzetnika – članica i članova Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, kroz stručno predavanje i radionice u sklopu početaka rada tvrtke Juran Adria, a unutra Juran Global mreže, svjedoči i podatak da ga je njegova sposobnost pronalaženja rješenja složenih problema i primjene dokazanih metodologija učinila stalnim konzultantom vodećih svjetskih tvrtki kao što su Samsung, Duracell, Siemens, Rolls Royce, Unilever, Sveučilište Yale…

Njegova knjiga Quality Essentials for Leaders koja donosi važnu poruku liderima o postizanju i zadržavanju uspjeha, smatra se svojevrsnom poduzetničkom Biblijom koju svaki vlasnik tvrtke ili obrta mora pročitati kako bi razumio procese učinkovitog poslovanja, uči ih prihvatiti kvalitetu umjesto da se s njom bore te kako postali globalno konkuretni.

DeFeo vjeruje da je ključ dobrih poslovnih rezultata neumorni fokus na kupca i integritet, a što je kao autor i koautor knjiga i popularnih tekstova te motivacijski govornik na brojnim konferencijama u više od 30 zemalja svijeta tisućama zainteresiranih poduzetnika i pokazao na brojnim primjerima.

Svojim dolaskom u Hrvatsku želja mu je pokazati i poduzetnicima ovih prostora na koji način, s kojom strategijom, misijom, poslovnim angažmanom, alatima, razmišljanjima i pristupom kupcima, postati uspješniji, produktivniji i kvalitetniji u svom poslovanju.

Besplatno predavanje i radionica za poduzetnice i poduzetnike, članice i članove Virtualnog ženskog poduzetničkog centra predviđeni su u sklopu izleta na Krk 10. svibnja 2017.  Globalno poznati i priznati stručnjak Joseph A. DeFeo, održat će za članice i članove Virtualnog ženskog poduzetničkog centra predavanje u općini Dobrinj na otoku Krku, koji će biti organiziran s polaskom autobusa iz Zagreba u 8 sati, 10. svibnja te s povratkom planiranim s otoka Krka za 17 sati.

Svi zainteresirani za izlet na Krk te sudjelovanje na besplatnom predavanju stručnjaka Josepha A. DeFeoa, mogu  se prijaviti na mail info@poduzetnica.hr
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp