Želite uspješno poduzetništvo – počnite koristiti odnose s javnošću

Poziv na PR Pitch – prvu konferenciju o PR-u za male i srednje poduzetnike

Veliki dio poduzetnika razmišlja o poslu, ali ne i o njegovoj promociji. Posebice je opasno kada već u prvoj poduzetničkoj godini mnogi poduzetnici nemaju u svojim poslovnim planovima niti predviđene aktivnosti, a niti sredstva koja će ulagati u prepoznatljivost svojeg biznisa, proizvoda ili usluga na  tržištu. To se posebice odnosi na segment odnosa s javnošću, koji su danas neizostavan dio poduzetničkog uspjeha, ali na žalost još uvijek nedovoljno zastupljeni u poduzetničkim aktivnostima.

Svjesna činjenice koliko poduzetnice i poduzetnici malo koriste odnose s javnošću kako bi unaprijedili svoje poslovanje Morena Begić, organizatorica prve konferencije o PR-u za male i srednje poduzetnike – PR Pitch, koja će se održati u kinu CineStar Zagreb (Branimir centar), u četvrtak, 4. svibnja 2017., od 9 do 17 sati.

– Cilj konferencije je edukacija malih i srednjih poduzetnika o iskoristivosti odnosa s javnošću u svojem poslovanju te odabiru agencije ili stručnjaka za odnose s javnošću s ciljem što bolje komunikacije i prodaje svojih usluga, priča ili proizvoda na tržištu – ističe organizatorica razloge za održavanje ovakve konferencije Morena Begić, ujedno i vlasnica prvog hrvatskog portala posvećenog odnosima s javnošću – PRglas.

Sve zainteresirane članice i članovi Virtualnog ženskog poduzetničkog centra mogu se prijaviti na “PR Pitch” – konferenciju o PR-u za srednje i male poduzetnike, za koju smo kao pokrovitelj ovog događaja, osigurali povoljniju cijenu kotizacija – prijavom na e-mail adresu redakcija@prglas.com uz naznaku šifre “Virtualni ženski poduzetnički centar” ostvarujete posebnu cijenu od 280 umjesto 480 kuna na kotizaciju.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom HUOJ-a, Predsjednice Republike Hrvatske, Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske zajednice županija, Razvojne agencije Zagreb -TPZ.
Kako rade PR profesionalci i što sve mogu učiniti za svoje klijente, doznat ćete na konferenciji PR Pitch, koja je idealna prilika za upoznavanje najuspješnijih i najkreativnijih agencija i PR-ovaca u Hrvatskoj i regiji. Koliko je kreativnost važna u komunikaciji i poslovanju malih i srednjih poduzeća, pokazat će se na reprezentativnim primjerima iz prakse naših gostiju predavača.

– Teme konferencije: odnosi s medijima; kako zainteresirati medije za svoju priču?; uloga odnosa s javnošću u promociji proizvoda i usluga; kako osmisliti PR plan?; društvene mreže u poslovanju malih i srednjih poduzeća; važnost istraživanja tržišta za male poduzetnike; medijski nastup, komunikacijske vještine i osobni PR; kako odabrati pravu agenciju/savjetnika za odnose s javnošću i dr – približava organizatorica Morena Begić.

Predavači na konferenciji su mnoga poznata imena iz domaće PR branše poput Krešimira Macana, Ankice Mamić, Bože Skoke,  a sadržaji koji su pripremljeni namijenjeni su u prvom redu vlasnicima, menadžerima i djelatnicima malih i srednjih poduzeća, obrtnicima, agencijama i stručnjacima za odnose s javnošću.

– Zašto sudjelovati na ovoj konferenciji – zato jer ćete naučite kako bolje ispričati vašu PRiču, kako predstaviti svoju uslugu ili proizvod, kako postati konkurentniji na tržištu, kako iskoristiti odnose s javnošću u svom poslovanju i kako pronaći dobru agenciju i savjetnika za odnose s javnošću te druge poslovne suradnike – savjetuje Morena Begić pozivajući i sve članice i članove Virtualnog ženskog poduzetničkog centra da se pridruže ovom velikom PR događanju u Zagrebu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp