Loyalty članice i članovi na proljetnom BaBIZnjaku razmijenili ideje za bolju vitalnost i zdravlje

Neispavanost i loša kvaliteta sna, neredovita i loša prehrana, manjak kretanja i sportskih aktivnosti, okrunjenih velikim stresom – dio je loših navika koje prate poduzetnice i poduzetnike, o kojima se razgovaralo na proljetnom BaBIZnjaku. Loyalty članice i članovi Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, u susret proljeću, družili su se na temu kako izdvojiti vrijeme za svoje potrebe, zaboraviti malo na posao i početi misliti o svom zdravlju.
Tim povodom „uronili“ smo naš treći ovogodišnji BaBIZnjak u teme vezane uz zdravlje, zdrav život, antistresne navike i prije svega stil života koji će nas dugo držati vitalnim.

Domaćica BaBIZnjaka „U susret proljeću“ bila je Loyalty članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra Žarka Plenča, vlasnica tvrtke Tender Tg , a druženje je organizirano u njezinoj poslovnoj oazi zdravlja – centru za povećanje kvalitete života Normaviva (Ulica Crvenog križa 35 Zagreb), u kojemu je misija živi i djeluj u suradnji s prirodom – a isto primjeni na svoje poduzetništvo.

Po prvi puta BaBIZnjaku su nazočile Loyalty članice Maja Mizler i Mirna Jagarinec Ojdenić iz Studija Dot d. o. o. u Svetoj Nedelji. Osim što su “svježe” Loyalty članice, svježe su i na BaBIZnjacima, pa su došle bez previše očekivanja vidjeti kakve to sadržaje nudimo na mjesečnim druženjima i razgovorima, pa i kada je tema zdravlje.

– Pozitivno, relaksirajuće, veselo, sve najbolje mogu reći o ovakvom druženju, ali i temi druženja. Bile smo “krepane”, umorne od posla cijeli dan, teško smo se “dovukle” na BaBIZnjak i ovdje smo se baš osvježile, drago nam je da smo došle  i da nismo propustile druženje. Vjerujemo da se vidimo brzo i na akcijama koje planirate u svibnju – komentirale su poduzetnice Maja Mizler i Mirna Jagarinec Ojdenić.

U dva sata druženja Loyalty članice i članovi Virtualnog poduzetničkog centra iznijeli su na BaBIZnjaku svoje zdravstvene tegobe, ali i ocijenili gdje najviše griješe kada je vlastito zdravlje u pitanju, u želji da zajednički dođemo do rješenja primjenjivih za sve. U svijet zdravlja, uvela je svojim izlaganjm domaćica BaBIZnjaka Žarka Plenča, koja je naglasila kako je vrlo je važno osvijestiti te loše navike, zamijeniti ih dobrim i pronaći u toku dana malo vremena samo za sebe.

– Normaviva je mjesto gdje se može dobiti savjet kako sačuvati i unaprijediti zdravlje, vratiti energiju, poslušati neko zanimljivo predavanje, prisustvovati seminaru ili nekoj radionici. Naši glavni preparati za ravnotežu zdravlje čine dodaci prehrani rađeni prema tradicionalnoj kineskoj medicini, koja je stara 5000 godina.  Koncept tradicionalne kineske medicine je na holističkom pristupu za dugovječnost, očistiti tijelo, obnoviti ga i dati mu energiju – istaknula je Žarka Plenča nauk i način odnosa prema vlastitom tijelu koje bi svatko trebao primjenjivati želi li sačuvati zdravlje.

Toga je svjesna i Ana – Marija Špicnagel Ćurko, poduzetnica i nova Loyalty članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, pristigla na druženje iz Siska gdje radi i ima tvrtku IPS Konzalting d.o.o.

– Sviđa mi se što je druženje koncipirano za manje ljudi, a osobno kako sam prvi puta na BaBIZnjaku nisam znala što očekivati. Super mi je što možemo međusobno razgovarati, upoznavati se, što možemo sebe predstaviti i svoje poduzetništvo, saznati i nešto više vezano uz naše poduzetništvo. Bilo mi je baš lijepo i radujem se novim druženjima – kazala je poduzetnica Ana – Marija Špicnagel Ćurko, ističući da je ideja BaBIZnjaka odlična za ostvarivanje konataka i međusobnu razmjenu iskustava, usluga, proizvoda, te otvaranje novih poslovnih mogućnosti.

Zbog takvih sadržaja prvi puta na BaBIZnjaku bila je i Tanja Džido iz Zagreba, sa željom upoznati Loyalty sadržaje, ali i članice i članove.

–  Jako mi se svidjela pozitivna energija i podrška koju si svi međusobno pružamo i dijelimo, jako korisni savjeti su se mogli čuti, posebice jer ne stignemo o tome razmišljati, a još više primjenjivati svaki dan. Tema zdravlja  uvijek je nekako na zadnjem mjestu nama poduzetnicama pa me raduje da sam čula puno toga korisnog. Drago mi je da sam se pridružila timu Virtualnog ženskog poduzetničkog centra i ovim inicijativama kojima se veselim – istaknula je poduzetnica Tanja Džido.

Novi BaBIZnjak planiran je 10. svibnja kada se organizirano putuje na otok Krk, općina Dobrinj, gdje je Loyalty članica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra  Ana Buljan, izgradila i vodi luksuzno imanje – izniman i hvale vrijedan turistički kapacitet uronjen u plemićko imanje i povijesnu baštinu našeg najvećeg otoka. 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp