Promovirajte, ali i prodajite svoje proizvode ili usluge na Poduzetničkom sajmu u Zagrebu

U sklopu Kongresa poduzetnica jugoistočne Europe

U cilju promotivnih, ali i prodajnih aktivnosti poduzetnica  – gošći i sudionica Kongresa poduzetnica jugoistočne Europe, koji će se održati u Kongresnom centru Zagrebačkog Velesajma 08. 03. 2017 (Kongres  nema kotizacije, prijaviti se možete putem linka OVDJE) kao popratni sadržaj naše velike manifestacije održat će se Poduzetnički sajam.

Poduzetnički sajam zamišljen je kao središnje mjesto gdje će svi koji to žele i koji se prijave putem maila info@poduzetnica.hr, nakon čega ćemo poslati uvjete izlaganja unutar infrastrukture Kongresa, moći promovirati, ali i prodavati svoje usluge. Sve s ciljem što šireg predstavljanja žena u poduzetništvu, kao i onoga čime se profesionalno bave.

– Zamolili smo Zagrebački Velesajam, našeg partnera u provedbi Kongresa,  da nam u infrastrukturi naše manifestacije, osigura prostor i potrebne štandove za promociju proizvoda i usluga kojima naše gošće Kongresa osiguravaju egzistenciju, nakon čega smo zajednički uspjeli složiti još jedan zanimljivi popratni sadržaj koji će se događati 08. 03. ove godine. Poduzetnički sajam će se održati odmah uz kongresnu dvoranu gdje će biti Kongres s početkom u 8 sati, kada počinje i registracija gostiju, a potrajat će koliko će trajati i Kongres – najavila je Sanela Dropulić, voditeljica Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, koji organizira Kongres.

Sudjelovanje na Poduzetničkom sajmu već je najavilo dvadesetak žena poduzetnica, koje će prodavati i promovirati dizajnirani nakit, poslovne torbe za žene, prirodnu kozmetiku, autohtone hrvatske suvenire ili pak gastro delicije…Sve će se događati uz dvoranu Kongresa, na kojega dolazi već sada prijavljenih više od 600 sudionica i sudionika.

– Na raspolaganju svim izlagačima Poduzetničkog sajma stoje dvije vrste promotivnih pultova. Imamo staklenu vitrinu gdje poduzetnice mogu na vitrinu i unutar vitrine staviti svoje proizvode. U tom slučaju bi kod vitrine ostao donji svijetli dio plohe gdje mogu staviti svoj logo (dimenzije 95 širine x 58 visine). Imamo i promotivne pultove čije su dimenzije 95 x 95 centimetara. Na raspolaganju je i naš arhitekt koji će sve u prostoru infrastrukture Kongresa poslagati u cilju najbolje promocije sudionika, ali i najbolje funkcionalnosti promocije – objasnili su iz Zagrebačkog Velesajma.

Broj mjesta na Poduzetničkom sajmu je ograničen, a polovica štandova već je rezervirana, no ostalo je još dovoljno vremena da se i vi svoje proizvode i usluge promovirate pravovremenom prijavom za ovo popratno događanje na Kongresu poduzetnica jugoistočne Europe. 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp