Računovodstvene usluge tvrtke Invise savjetovanje j.d.o.o. uz 10 posto popusta

Invise savjetovanje j.d.o.o. je tvrtka koja pruža računovodstveno-knjigovodstvene usluge, usluge izrade i provedbe projekata EU fondova te usluge grafičkog i web dizajna.

Specijalizirani su za pružanje računovodstvenih usluga udrugama i drugim neprofitnim organizacijama, pružaju računovodstvene i druge usluge i malim te srednjim poduzećima i obrtnicima.

Invise savjetovanje j.d.o.o. osnovano je sa ciljem da sa svakim klijentom poslovne odnose temelje na uzajamnom povjerenju pružajući kvalitetnu uslugu koja je u skladu s poslovnim ciljevima klijenata.

Želja im je doprinositi poslovnoj izvrsnosti klijenata i održivom poslovanju kako bi i sami postigli zadovoljstvo i uspjeh. Cilj tvrtke je biti prvi odabir svakoj neprofitnoj organizaciji koja želi biti učinkovita, samostalna i uspješna, te postati prepoznatljiv partner svakom klijentu koji teži uspješnom poslovanju.

Svojim klijentima pružaju uslugu vođenja poslovnih knjiga prilagođenu njihovim potrebama i djelatnostima. Klijente redovito obavještavaju o aktualnim zakonskim propisima potrebnim za poslovanje u RH, kako bi im omogućili ispunjavanje zakonskih obveza.

Usluga se ugovara prema potrebama klijenata, pa se uz osnovne računovodstvene usluge, mogu ugovoriti i:
-usluga obračuna plaća i ostalih primanja,
– vođenje poreznih evidencija i poreznih prijava te porezno savjetovanje,
– sastavljanje temeljnih financijskih izvještaja,
– ostale usluge – izrade izvještaja za potrebe poslovnih banaka, vođenje blagajničkog poslovanja, izrade izvještaja o proračunskoj potrošnji, izvještaja za projekte, računovodstveno praćenje provedbe projekata i drugo.

U sklopu Loyalty programa, Invise savjetovanje j.d.o.o. daruje 10% popusta na računovodstvene usluge u trajanju od 6 mjeseci. Dodatnih 10% popusta odobrava se za preporuku svakog novog klijenta.

 

KONTAKT:

Invise savjetovanje j.d.o.o.
Antonija Šimunković, direktorica

Stubička cesta 19,
10297 Jakovlje

web stranica: www.invise-savjetovanje.hr
mail: info@invise-savjetovanje.hr
mobitel: +385 95 599 0864

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp